Будинок 2015 року побудови. Окремий вхід на 6 квартир. Продається разом з меблями (окрім плетеного комплекту на лоджії) та з габаритною технікою. Простора кухня-вітальня. Кабінет рівнем нижче обладнано шафами та робочими поверхнями. З лоджії вид на лісопарк та захід сонця. Додатково можна придбати гараж.

Хмельницьке шосе вул., 57А

📣 ПРОДАЖ 1к видової квартира в новобудові ‼️ ✅️ ЖК Авалон 5 (3 кільце) 44 м² 5/ 7 п Залишають меблі та техніку ⚫️ Індивідуальне газове опалення Є гардеробна кімната + балкон + 🔵 Внутрішній двір (закрита територія) Більше фото скину за запитом ! Якщо відсутній звязок пишіть на вайбер або телеграм ( можливо друга лінія) дякую за розуміння

Трамвайна, 3

Продаж 1 кімнатної квартири в новобудові В самому центрі Словянки поруч з ЖК Авалон Закритий паркінг та вільна парковка Характеристика квартири: В квартирі зроблено чистові роботи Зстановлено керамічну плитку на підлогу та в санвузол Встановленно душову( інсталяція) Стіни оздоблені венеціанською штукатуркою! Зроблено нішу для встановлення бойлера для додаткового нагріву води В квартирі квартирі функціонує тепла підлога та було здійснено перепланування для розширення ніші гардеробної Також на даному єтапі здійснюється завершення ремонту та встановлення міжкімнатних дверей та усіх необхідних деталей для комфортного втілення інтерєру та ідей майбутніх Власників Найвигідніша ціна в даному ЖК комплексі та взагалом в даному районі з таким ремонтом та умовами продажу !!! Ідеальна пропозиція для купівлі квартири як для власного проживання такі здачу в оренду! !

Трамвайна, 36
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Ця чудова 1-кімнатна квартира знаходиться на другому поверсі і має площу 49, 5 квадратних метрів. Вона пропонує вам затишне та функціональне житло з усіма необхідними зручностями. У цій квартирі розміщена простора спальня, що створює приватний та затишний простір для відпочинку та релаксу. Тут ви зможете насолоджуватись спокоєм та комфортом після напруженого дня. Кухня, обєднана з вітальнею, створює відкритий та просторий приміщення, де ви можете готувати, спілкуватись з родиною та друзями, а також насолоджуватись прийомом їжі. Це ідеальне місце для зустрічей та створення згуртованої атмосфери. Ця квартира має чорнове виконання, що дозволяє вам самостійно втілити свої дизайнерські задуми та створити інтерєр, який відповідає вашому стилю та смаку. Ви можете вибрати матеріали, колірну гаму та декор, що створять унікальну атмосферу вашого простору. Розташування на другому поверсі надає вам зручний доступ до квартири, при цьому забезпечуючи віддаленість від шуму та суматохи міста. Ви зможете насолоджуватись спокоєм і тихістю, одночасно маючи зручний доступ до необхідних зручностей. Не пропустіть цю чудову можливість стати власником цієї чорнової квартири та перетворити її на вашу власну комфортну оселю. За більш детальною інформацією звертайтесь по телефону.

пров. Наскрізний, 31

Продаж квартири з якісним ремонтом на дві сторони з чудовим плануванням. В квартирі зроблено ремонт з якісних матеріалів. Індивідуальне газове опалення. Велика вітальня, просторий балкон. Хороша локація поряд усе необхідне: транспорт, магазини, школа, дитячий садочок, кафе, ресторани. Великий двір, багато паркомісць. Цікава пропозиція на ринку нерухомості, деталі за телефоном. Запрошуємо на перегляд у зручний для Вас час.

Шевченка вул., 5А

Продам квартиру в одному з кращих районів нашого міста. Квартира повністю готова для проживання. Кімнати мебльовані, світлі. Квартира на дві сторони. Красивий вид з вікон. Поруч вся необхідна інфраструктура: школи, садочки, супермаркети, розважальні центри. В пішій доступності продуктовий ринок де ви зможете придбати завжди свіжі домашні продукти. Дуже зручна транспортна розвязка ходить будь який вид транспорту. З радістю відповім на ваші запитання. Дзвоніть, пишіть.

Дмитра Майбороди, 9

Ексклюзивний варіант! Продається 3-х кімнатна квартира по вул. Хмельницьке шосе 4 ( р-н Книжки ) .Планування відмінне , не кутова, середина будинку, загальна площа 63 кв.м, кухня 6 кв.м. Квадратний хол, металопластикові вікна, балкон , просторі кімнати . Квартира чиста, тепла та охайна. З реальним покупцем можливий розумний торг при перегляді. Зручна інфраструктура та місцерозташування, поряд знаходиться все, що необхідно для комфортного проживання. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном вказаним в оголошенні.

Хмельницьке шосе вул., 4

Ця квартира - ідеальний вибір для комфортного життя вашої сімї. Загальна площа квартири складає 68 квадратних метрів. Закрита лоджа, з якої є вихід на дах, що слугує відкритою терасою яка дозволяє насолоджуватися достатньою кількістю простору. Квартира має простору вітальню, зручну кухню, а також дві затишні спальні. Готова до проживання, з якісним ремонтом, меблями та технікою- створеним для вашого комфорту та затишку. Розташування цієї квартири - великий плюс. Вона знаходиться в зручному районі з розвиненою інфраструктурою: поруч знаходяться школи, дитячі садки, магазини та ресторани. Зручна транспортна розвязка дозволить легко дістатися до будь-якої точки міста. Не упустіть свій шанс стати власником цієї чудової квартири. Телефонуйте зараз, щоб дізнатися більше та організувати перегляд - це може бути вашим затишним куточком у цьому місті!

власник
Хмельницьке шосе вул., 53

Продається простора квартира в котеджному будинку з усіма міськими комунікаціями та індивідуальним опаленням. Будинок знаходиться в затишному районі з двором, де є парковочні місця для автомобілів. На першому поверсі будинку є магазинчики для зручності мешканців. Це ідеальне місце для комфортного життя у затишному середовищі- поруч транспорт, магазини, лікарня, базар. Звертайтесь за додатковою інформацією та для організації перегляду.

Константиновича, 16

Продаж 1 кімнатної квартири з нішею. В квартирі житловий стан. Замінені металопластикові вікна, труби,вхідні двері. Квартира знаходиться в новому будинку з сучасним двором. Двір зачиненого типу. В кроковій доступності ліцей, садочок, зупинка громадського транспорту.

Хмельницьке шосе вул., 21

Житлові комплекси у Вінниця

Продається квартира на Словянці по вул. Костянтиновича буд. 11. Хороша локація, централізоване опалення, вікна пластикові, балкон засклений, кондиціонер, замінені труби. Три окремі кімнати, хороший житловий стан.

Константиновича вул., 11

Продам 2-кімнатну квартиру, на Вишеньці в районі проспекту Юності- Хмельницьке шосе! Простора квартира, гарне планування, не кутова тепла і суха, кімнати окремі, житловий стан, зроблено новий шатровий дах. Вартість: 37500 $

Хмельницьке шосе вул., 89

Продається простора та затишна квартира у престижному районі Вишеньки (р-н пр. Космонавтів). Квартира не кутова, тому завжди залишається теплою. Роздільні та просторі кімнати створюють відчуття свободи і комфорту. З балкону відкривається приємний вид, ідеальний для ранкових кавових перерв або вечірнього відпочинку. У квартирі зроблено свіжий косметичний ремонт, готовий для проживання. Для вашої зручності, додатково є підвал, який може служити для зберігання речей. Ця квартира підійде для людей будь-якого віку, які цінують комфорт, затишок і чудове розташування.

Хмельницьке шосе вул., 75

Продається простора з дизайнерським ремонтом двокімнатна квартира по вулиці Хмельницьке шосе (мікрорайон Верхня Словянка). Підходить під єОселю! Оселя розташована на третьому поверсі триповерхового цегляного будинку. Тут зроблено якісний, сучасний ремонт. Опалення - індивідуальне газове. Підлога з підігрівом. На кухні є система очищення води. Санвузол суміжний. В коридорі є шафа-купе, у спальні - гардеробна ніша. В квартирі є засклена лоджія, з вікон якої відкривається вигляд на місто. Оселя має нестандартне планування. Вона дворівнева: під лоджією розташований кабінет. Техніка та меблі залишаються (окрім плетеного комплект у лоджії). Будинок розташований у розвиненому мікрорайоні. Поруч є зупинки громадського транспорту, магазини, лісопарк, дитячі та медичні заклади. Квартира чекає на нових власників. Телефонуйте!

Хмельницьке шосе вул., 57А

Продається чудова однокімнатна квартира в цегляному будинку. Супер локація - центр Словянки. Велика кухня. Зроблений якісний Євроремонт, поміняні каналізаційні труби на воду та каналізацію, доглянута квартира, французький балкон. Готові розглянути пропозицію по ціні. Дзвоніть, пишіть - надам додаткову інформацію.

Миколи Амосова,

Квартира расположена в комфортном жилом районе, 1 этаж. Перепланировка и достройка узаконены, малолетние дети не прописаны, документы на руках. С квартиры есть выход в отстроенный подвал. Подойдёт как для комфортного проживания, так и для коммерческих целей. Фото реальные.

власник
Квартира, 4к, ул. Шевченка, 29, Винница

-Фото відповідають дійсності. -Маємо можливість розширення балкону -Також вивести з жилого фонду квартиру під комерцію (аптека стоматологія , магазин) В квартирі проведенна мідна проводка, стоять нові труби - Маємо величезний підвал Домовились з сусідкою про можливість викупу її квартири за ринковою віртістю для розширення квартири і м2 iy вас буде цілий свій тамбур з 2ма квартирами -Маємо також гараж в 10 хв від підїзду (підлягає обговоренню для покупця при купівлі квартири якщо буде це цікаво - Швидкий продаж (готові документи) Ключі на руках.

Продаж 4х кімнатної кв. Вул. Лялі Ратушной 113а. Готова до продажі

Житло на другому поверсі, триповерхового будинку пропонується до придбання з чистовим ремонтом. Стан "заходь і живи"! Будинок розташований за адресою вул. Дмитра Майбороди, 12. Дизайн студії передбачає світлі, спокійні кольори, зонування простору, на балконі досить місця, наприклад, для крісла з столиком. Власникові залишається тільки меблювати квартиру. * наразі виконуються ремонтні роботи. Що входить у вартість: - м/п вікна; - вхідні двері; - міжкімнатні двері; - підлога - плитка "мрамор"; - стіни - штукатурка "американка" + фарба; - стеля - натяжна, біла, матова; - індивідуальне опалення (електричний котел); - радіатори опалення; - тепла підлога (сан вузол); - бойлер; - вентиляція (вент канал для ванної кімнати і зони кухні); - сантехніка; - електрику розведено "з розумом", для комфортної роботи та відпочинку. Якісні розетки, вимикачі, точки освітлення. Доки відбуваються ремонтні роботи є можливість скорегувати колір чи матеріал оздоблення! ДЕТАЛІ ЗА НОМЕРОМ. ПОКАЗ МОЖЛИВИЙ В ДЕНЬ ДЗВІНКА.

Продаж квартира-студія, 37 м кв, Словʼянка

Продається простора 3-кімнатна квартира на Лялі Ратушній, 16. Розташована вона на 3-му поверсі цегляної пятиповерхівки. В оселі зроблено якісний ремонт. Опалення індивідуальне газове. Є підігрів підлоги, засклена лоджія. Меблі залишаються за домовленістю. Поруч з будинком є зупинки громадського транспорту. Недалеко магазини, супермаркети, кафе, ринок, освітні заклади. Оселя чекає на нових власників. Телефонуйте!

Продам 3-кімн. квартиру на Л. Ратушній

Продаж 2к квартири біля ЖК «Авалон», вул. Дмитра Майбороди 12. - 78,4м , 3/3 поверх. Стіни з цегли. Зовнішнє утеплення. Індивідуальне електро опалення. Будинок зданий в експлуатацію. Підійде під салон краси, офіси для адвокатів, нотаріуса, різні сфери послуг.

Продам квартиру на Словʼянці

Продается 1к. квартира по переуступке. Новострой на Славянке Проверенный застройщик с хорошей репутацией. Утепленный снаружи кирпичный дом, квартира с хорошим видом (окна выходят на частный сектор), не угловая. Черновая штукатурка, индивидуальное газовое отопление, качественные металлопластиковые окна.

Продажа 1к кв-ры 44 кв.м по ул.Ляли Ратушной,23

Продається простора трикімнатна квартира вул. Івана Миколайчука 6А, за привабливою ринковою ціною. Загальна площа — 102 м². Розташована на 10-му поверсі з десяти, над яким знаходиться технічний поверх. Квартира має великі кімнати, стильну ванну з окремою душовою кабіною та гардеробною. www.youtube.com/watch?si=KmMLM0nIiFPOyysD&v=d6WD86Iq7JE&feature=youtu.be - відео огляд Кухня розділена на обідню зону з виходом на балкон та окрему кухонну зону з вбудованою технікою. У квартирі завершується ремонт. Всього є чотири балкони. Одна з кімнат прохідна, але можна легко зробити її окремою. На підлозі якісна паркетна дошка, стіни обклеєні шпалерами, стеля пофарбована. До квартири додається окрема комора. Телефонуйте або пишіть, щоб домовитися про огляд у зручний для вас час!

Продаж 3к квартири. Вул. Івана Миколайчука. Чудова ціна

Новобудова Словянка Вул. Болгарська (Константиновича) 16 Будинок зданий в експлуатацію та частково заселений Право власності на руках Неймовірний та комфортний ЖК закритого типу (будинок утеплений) + поруч вся необхідна інфраструктура - велика та простора кухня - 2 окремі кімнати - АГВ, Електрика, Лічильники, Тепла підлога, Радіатори, Якісні Металопластикові вікна та Двері. До квартири в будинку Є сучасний Гараж з ремонтом (20.4 м2) за окрему ціну. Деталі будь ласка за номером Торг присутній на місці

2 кімнатна квартира Новобуд Словянка/Чистова

Трьох кімнатна квартира По вул. Лялі Ратушної ️ З ремонтом ️ Загальна площа 88 М² ️ 2й поверх із 9 ️Планування на дві сторони ️ Індивідуальне газове опалення ️ Теплі підлоги ️ Балкон з кухні та кімнати ️ Не кутова ️ Будинок цегляний ️Поруч з будинком трамвайна зупинка! ️Поряд школа та садочок

Продаж 3к квартири 88 кв. м на вул. Лялі Ратушної 18
123...8
1 - 24 з 170 результатів