Продається однокімнатна квартира в м. Вінниця по вулиці Стрілецькій в ЖК "Зоря", в двох хвилинах від МПМ "Зоря" площею 42 кв. м на зручному 6 поверсі 10 поверхового нового, сучасного будинку. Квартира не кутова, не біля ліфту, має простору кухню, майже 13 кв.м, з виходом на балкон, де ви одразу зможете спостерігати, як ваші діти бавляться на закритому спортивному майданчику чи на дитячому ігровому ! Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура : зупинка трамваю, громадського транспорту, великий супермаркет, школа, дитячий садочок, прозорий офіс ! Показ в зручний для вас час, телефонуйте, з радістю відповім на всі ваші питання!!!

стрілецька, 23в

Продаж квартири по гарній ціні . Електроопалення (вхід в квартиру). Якісні вхідні двері. Поруч уся інфраструктура : школи, садочки, Педуніверситет. Також супермаркети, новий Епіцентр, спортивний комплекс, ринок. Зручна транспортна розв`язка, поруч зупинки трамвая та тролейбуса. Оформлення - ПЕРЕУСТУПКА.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6п

Продаж квартири від відмінного забудовника Вінбуд. Будинок зданий , є можливість робити ремонт. В квартирі зроблене опалення, тепла підлога в коридорі санвузлі та кухні. Зроблена електропроводка, чистова шпаклівка, суха ідеальна стяжка. В кімнаті є гардеробна. Ключі , показ в любий зручний час.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6П
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Ексклюзивний продаж 1к квартири в ЖК Династія, квартира в новому будинку з ремонтом, залишаються всі меблі та техніка, автономне опалення, тепла підлога , на все встановлені лічильники, квартира не кутова, тихий закритого типу двір. Також розглядають по програмі , , Є оселя, ,

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6

Продається 1 кімнатна квартира в Вінниці, по вул. Стрілецькій (р-н 6 школи та ЖК “Набережний Квартал”). 33.1 / 14.9 / 9.2 Квартира в доброму стані. Встановлені пластикові вікна. Ремонт в ванній кімнаті. Електроплита. Бойлер. Кондиціонер. Комора. Балкона немає. Кабельне ТВ. Інтернет. Квартира знаходиться на 9 поверсі 9 поверхового цегляного будинку. Над квартирою є технічний поверх. Будинок знаходиться в дуже зручному місці для проживання: Тут дуже гарна транспортна розв’язка, багато магазинів, школи, дитячі садочки та т.п. Купивши цю квартиру, можна зразу заселятися та жити. Ціна: 37000 доларів. Можливий торг! Продається через АН. Ключи на руках. Запрошуємо на перегляд!

Червоноармійська вул., 3

Продається кондиціонер від будь-якої жари. А квартира в подарунок. Без послуг агентству. Можна під всі види оформлення. Документи підготовлені. Сучасна квартира від провідного забудовника ВінницяБуд. Закритий двір із майданчиком та стоянкою. Один із найкращих ОСББ. По всій території відеонагляд. Безпека та комфорт - це думка про даний будинок. Гарне місце розташування. Залишаються всі вбудовані меблі та техніка, в тому числі кондиціонер від жари. Гарний вид з вікна, гарне освітлення. В бонус до квартири відмінна шумоізоляція. За окрему вартість можлива покупка комори у підвальному приміщенні. Зацікавило? 35344

возможна продажа по єОселя
Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6Ж

Без послуг агентству. Продається проблемна квартира.. Сподобався заголовок? Це жарт. Перша секція ЖК Комфорт. Насправді важко назвати дану квартиру проблемною. Оскільки в секції вже проживають 50% людей. Квартира повністю оформлена через нотаріуса й має всі документи. Планування відмінне: велика кухня-студія, є місце для гардеробної кімнати, у санвузлі є вікно невеличке. Вікна у двір. Поверх чудовий до сьогоднішніх реалій. Район прям дуже гарний, одна зупинка до центру. Ціна адекватна по ринку. Ремонт доведений тільки до етапу дизайнера. Що ще потрібно для щастя? Будинок довго здається, але рано чи пізно здасть. Якщо вже 50% проживають. Зацікавило? 35346

Червоноармійська вул., 1

Квартира продається від перевіренного забудовника Вінбуд. Крайній поверх, електроопалення, будинок введений в єксп. Поруч розвинута інфракструктура, реальний продаж. Можливе розтермінування до червня 2024 року Ключі, показ в любий зручний час.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6п

Новобуд, АГВ, забудовник Вінбуд, квартира сдається в чистовій шпаклівці, ідеальна стяжка, всі комунікаціі. Будинок зданий. Поруч вся інфракструтура, вокзал, ринок, 2 школи, поруч зупинка тролейбусного та трамвайного транспорту. ПЕРЕУСТУПКА.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6п

НОВИНКА НА РИНКУ НЕРУХОМОСТІ! Продам 1к. квартиру в новому будинку з новим сучасним, молодіжним ремонтом. Дорогі меблі та техніка все нове ніхто не жив. Будинок не над дорогою, від якісного забудовника, зданий та заселений, чудовий район, зручний поверх. Квартира на дві сторони, не кутова, світла, тепла. В квартирі ніхто не жив. Оздоблений двір, квітниками, молодими деревами, дитячий майданчик, парковка. Школа, садочок, ринок, магазини все поруч. За додатковою інформацією звертайтесь.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6 П

ЖК в городе Винница

Новострой на 95%; 98/17/17; 3-ий этаж,5 подьезд.Квартира угловая,но имеет большой плюс за счет этого:есть выход(можно сделать)на огромную Г-образную террасу 50 кв.м.Без проблем можно достроить еще одну комнату до 18 кв.м.Эксклюзивная планировка.Дом полностью электрифицирован(без газа).Продажа состоится через застройщика(без нотариуса)через переуступку.Это обойдется в 2% от цены застройщика(примерно 9000грн).Прекрасная инфрактрустура(все рядом)--ул.Стрелецка,1.Дополнительные вопросы задавайте по тел.:(06*********18 либо (06*********98.Терраса входит в техпаспорт

владелец
Продам квартиру в новобуде "Комфорт"

1-но кімнатна,вул.Стрілецька,107,поверх1/3,площа 34/18/11.Ремонт косметичний,з меблями які на фото,опалення централізоване,водопостачання централізоване,є газова колонка.Висота стелі 3м.,але взимку дуже тепло,влітку прохолодно.Великий двір.Навпроти школа,садочок,зупинка трамваю.Магазини,аптека,БК "Зоря".Зовсім близько до ЖД і Муніципального ринку.Вартість 32000 тис.дол.але власник згоден на торг. Код 107141

Продам 1к квартиру на Ближньому Замості  8916

Продається 1 кімнатна квартира в новобудові (ЖК "Зоря"). Покращене планування. Індивідуальне опалення, Гарна інфраструктура (дитячий садочок, 2 школи, відділення пошти, супермаркет, ТРЦ, зупинка транспорту і т.д.). Тихий район. Податок сплачує продавець. Запрошуємо до перегляду! Телефонуйте! (93437)

Стрелецкая улица, 23Б, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 41000.0 USD

ЖК Комфорт, третя секція частково заселена . Простора квартира, вільного планування, площа дозволяє перепланувати у двох кімнатну або зробити кухню-студію та простору спальню. Чорнова, розведена електрика. Чудове розташування уся інфраструктура у кроковій доступності.

Стрелецкая улица, 1, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 40000.0 USD

Дешево та сердито Великогабаритна однокімнатна квартира вдалому району з чудовим краєвидом! Просторість та комфорт. Чорновий стан після забудовника, дозволить реалізувати ваші найбільш сміливі ідеї та створити власний затишок. Насичене світлом та енергією. Зможемо запропонувати декілька варіантів в даному житловому комплексі, під різний бюджет та параметри. Телефонуйте й поїхали дивитися 34145

Стрелецкая улица, 1, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 50000.0 USD

Продається квартира від ВЛАСНИКА БЕЗ КОМІСІЙ АГЕНСТВУ!!! Квартира знаходиться в сучасному будинку преміум класу ЖК «Дім на Янгеля» Будинок каркасно-монолітний утеплений мінеральною ватою з панорамними вікнами. Квартира робилась для себе, а не на продаж. В ремонті використовувались тільки дорогі та якісні матеріали. В коридорі та в ванній кімнаті встановлена сучасна плитка з керамограніту розміром 60см. На 120см. Скрізь встановлена тепла підлога з smart програматорами. На стінах зроблена декоративна штукатурка Illusion Cristal з мармуровою крихтою. Якіна та гарна кухня з фарбованими фасадами з доводчиками та лед освітленням. Вся вбудована техніка дорогих брендів нова та знаходиться на гарантії. В будинку встановлена власна газова котельня яка знаходиться на даху, та тепловий лічильник на кожну квартиру. Гарний просторий закритий двір з чудовим дитячим майданчиком. Власний підземний паркінг. В будинку на першому поверсі є супермаркет, аптека, суші бар, кавярня. В квартирі все нове і в ній ще ніхто не жив. Можливо вона чекає саме на Вас.

владелец
Академика Янгеля улица, 54, Винница, Винницкая 63900.0 USD

Чудова квартира студія в престижному районі. Закритий двір, підземний паркінг, дитячий майданчик. Є генератор, відеоспостереження, автономна котельня. Встановлено лічильники. В квартирі панорамні вікна, з чудовим краєвидом. Розвинена інфраструктура, магазини, кафе, аптека, транспорт, все поруч. Не втрачайте можливість втілити власні мрії. Готова до ремонту новими власниками.

Академика Янгеля улица, 54, Винница, Винницкая 38000.0 USD

Надійний забудовник, якісне будівництво, зданий будинок. Автономне газове опалення. Квартира не кутова. Сусіди роблять ремонти.

Стрелецкая улица, 23В, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 42000.0 USD

Продаємо квартиру в ЖК Зоря. 5/10ц, 38/17/12 м2, хороший ремонт, тепла підлога (крім кімнати), в кімнаті є місце під велику шафу-купе, не кутова, вікна в двір. Є право власності. Може бути під єОселю. Ціна 57000$ Є ключі !

Стрелецкая улица, 23В, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 55000.0 USD

Продається простора квартира у ЖК "Комфорт" у місті Вінниця! З чорновим ремонтом, ідеальна можливість створити свій власний дизайн і зробити квартиру такою, як ви завжди мріяли. Вже заведені світло та вода. Нестандартне планування. Розташування ідеальне - зручна транспортна розвязка і поруч знаходяться магазини для вашого комфорту. Велика площа квартири дозволить вам насолоджуватися простором і затишком вашого нового домівки. будинок без газу, усе на електриці!

Стрелецкая улица, 1 корпус 5, Киевская, Винница, Винницкая 35000.0 USD

Найменша ціна по місту.  Запрошуємо вас взяти участь у неймовірному просторі, який продається - ваша нова квартира, яка вражає світлом та функціональністю! Квартира освітлена, а вікна виходять у затишний двір. І, що ще важливіше, вона вільна від вентиляційних каналів та непотрібних комунікацій, які не стосуються її функціональності. Якісні будівельні вхідні двері та розведені каналізаційні комунікації вже готові. Все залежить від Ваших бажань та фантазій. В цьому допоможе найкраще планування, де є можливість великої кухні-студії та окремої кімнати, а також місце під гардеробну. Навіть санвузол отримав своє віконце, що забезпечить додаткове природне освітлення та свіжість у приміщенні. Виконуються оздоблювальні роботи у підїзді. Є сусіди по секції, які вже проживають. Будинок підготовлюється до здачі. Відмінне місце розташування. Найкращий спосіб оцінити цю чудову квартиру - це побачити її особисто. Телефонуйте вже зараз!

Стрелецкая улица, 1 корпус 5, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 27500.0 USD

Пропонуємо до Вашоі уваги нову, великогабаритну квартиру в новому комплексі комфорт класу в самому серці ближнього Замостя. Будинок розташований в зеленій зоні, має майданчики для дітей та занять спортом. Поруч знаходяться дві школи та дітячи садочки . Дуже гарна планіровка- в кімнаті два вікна, що робить іі світлою та при бажанні можливо відокремити зони комфорту. З простороі кухні є вихід на балкон. Будинок здан в 2022 році та активно заселяється мешканцями. Одна з переваг цього комплексу- невеликі коммунальні платежі, тому що будинки утеплени та кожна окрема квартира має свій котел. Вам залишається , придбавши квартиру, лише зробити ремонт на свій смак . Великим бонусом для покупців є велика, майже шість метрів комора між поверхами з документами, але за окрему плату. Якщо вас це зацікавіло- телефонуйте, надамо більше інформаціі.

Стрелецкая улица, 28Б, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 46500.0 USD

Надійний забудовник, якісне будівництво, зданий будинок. Автономне газове опалення. Квартира не кутова. Сусіди роблять ремонти.

Стрелецкая улица, 23В, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 39900.0 USD

Продається просторна квартира у ЖК "Комфорт" у місті Вінниця! З чорновим ремонтом, ідеальна можливість створити свій власний дизайн і зробити квартиру такою, як ви завжди мріяли. Вже заведені світло та вода. Велика площа дозволяє зробити перепланування у 2х або 3х кімнатну. Зручний середній поверх. Розташування ідеальне - зручна транспортна розвязка і поруч знаходяться магазини для вашого комфорту. Велика площа квартири дозволить вам насолоджуватися простором і затишком вашого нового домівки. Будинок без газу, усе на електриці

Стрелецкая улица, 1 корпус 4, Киевская, Винница, Винницкая 39500.0 USD
1 - 24 из 59 результатов