Секція здана ! продам однокімнатну квартиру в новому житловому комплексі Forest Home . вікна квартири виходить в двір. Квартира велика, простора, можна переплановувати за своїм баченням.

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул., 21

📣 ПРОДАЖ 1к видової квартира в новобудові ‼️ ✅️ ЖК Авалон 5 (3 кільце) 44 м² 5/ 7 п Залишають меблі та техніку ⚫️ Індивідуальне газове опалення Є гардеробна кімната + балкон + 🔵 Внутрішній двір (закрита територія) Більше фото скину за запитом ! Якщо відсутній звязок пишіть на вайбер або телеграм ( можливо друга лінія) дякую за розуміння

Трамвайна, 3

Продаж 1 кімнатної квартири в новобудові В самому центрі Словянки поруч з ЖК Авалон Закритий паркінг та вільна парковка Характеристика квартири: В квартирі зроблено чистові роботи Зстановлено керамічну плитку на підлогу та в санвузол Встановленно душову( інсталяція) Стіни оздоблені венеціанською штукатуркою! Зроблено нішу для встановлення бойлера для додаткового нагріву води В квартирі квартирі функціонує тепла підлога та було здійснено перепланування для розширення ніші гардеробної Також на даному єтапі здійснюється завершення ремонту та встановлення міжкімнатних дверей та усіх необхідних деталей для комфортного втілення інтерєру та ідей майбутніх Власників Найвигідніша ціна в даному ЖК комплексі та взагалом в даному районі з таким ремонтом та умовами продажу !!! Ідеальна пропозиція для купівлі квартири як для власного проживання такі здачу в оренду! !

Трамвайна, 36
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1 кімнатної квартири в новобудові ЖК Цетрал Парк Зроблено електро- розводку та підігрів підлоги. Вигляд з вікон в двір та частково в місто. Будинок вже збудовано та ведуться загальнобудинкові ремонтні роботи Запрошую до перегляду та співпраці.

Цегельний пров., 4

Чудова квартира з ремонтом, меблями та побутовою технікою! Є все для комфортного проживання! Велика світла спальна кімната, зручна кухня-вітальня, ванна кімната, вмістка гардеробна, тепла підлога в кухні, санвузлі та в прихожій. Підключений інтернет. Будинок оснащений технічними засобами, що забезпечують електропостачання під час відключення світла.

власник
600-річчя вул., 3

Дуже терміновий продаж !!!! Продаю велику 1- кімнатну квартиру в одному з престижних районів міста, р-н Слов`янка!!! Житловий комплекс зданий у вересні 2023! Простора, світла квартира з панорамними вікнами, з яких відкривається гарний краєвид на місто. В будівництві використані якісні будівельні матеріали та застосовані передові технології. Заведені водопровідні та каналізаційні труби в санвузол. Квартира продається в чорновому варіанті, що дає можливість Вам зробити ремонт саме по Вашим вподобанням. Якщо Вас зацікавила наша квартира, не відкладайте на потім. Ласкаво просимо на перегляд!

К.  Василенка, 14-Б

МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Ця чудова 1-кімнатна квартира знаходиться на другому поверсі і має площу 49, 5 квадратних метрів. Вона пропонує вам затишне та функціональне житло з усіма необхідними зручностями. У цій квартирі розміщена простора спальня, що створює приватний та затишний простір для відпочинку та релаксу. Тут ви зможете насолоджуватись спокоєм та комфортом після напруженого дня. Кухня, обєднана з вітальнею, створює відкритий та просторий приміщення, де ви можете готувати, спілкуватись з родиною та друзями, а також насолоджуватись прийомом їжі. Це ідеальне місце для зустрічей та створення згуртованої атмосфери. Ця квартира має чорнове виконання, що дозволяє вам самостійно втілити свої дизайнерські задуми та створити інтерєр, який відповідає вашому стилю та смаку. Ви можете вибрати матеріали, колірну гаму та декор, що створять унікальну атмосферу вашого простору. Розташування на другому поверсі надає вам зручний доступ до квартири, при цьому забезпечуючи віддаленість від шуму та суматохи міста. Ви зможете насолоджуватись спокоєм і тихістю, одночасно маючи зручний доступ до необхідних зручностей. Не пропустіть цю чудову можливість стати власником цієї чорнової квартири та перетворити її на вашу власну комфортну оселю. За більш детальною інформацією звертайтесь по телефону.

пров. Наскрізний, 31

Терміновий продаж квартири в нереально зручній локації: поруч зупинка громадського транспорту, школи, дитячі садочки, ринок, лісопарк, торгові центри, алея Космонавтів... Квартира в житловому стані. Ідеально як для власного проживання, так і для здачі в оренду. А ще! Можливість використовувати квартиру в комерційних цілях! Деталі та оперативний перегляд за телефоном

600-річчя вул., 2

Квартира з АГВ підходить під програму є Оселя. Також чудовий варіант під здачу в оренду одразу є всі необхідні меблі та техніка. Квартира світла, простора. Зроблений ремонт. У даному районі розвинена інфраструктура, супермаркети, магазини, декілька садочків на вибір, дитячі майданчики. Телефонуйте, домовимося про перегляд у зручний для вас час.

можливий продаж по єОселя
Тимофіївська, 8

Продається однокімнатна квартира в м. Вінниця по вулиці Стрілецькій в ЖК "Зоря", в двох хвилинах від МПМ "Зоря" площею 42 кв. м на зручному 6 поверсі 10 поверхового нового, сучасного будинку. Квартира не кутова, не біля ліфту, має простору кухню, майже 13 кв.м, з виходом на балкон, де ви одразу зможете спостерігати, як ваші діти бавляться на закритому спортивному майданчику чи на дитячому ігровому ! Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура : зупинка трамваю, громадського транспорту, великий супермаркет, школа, дитячий садочок, прозорий офіс ! Показ в зручний для вас час, телефонуйте, з радістю відповім на всі ваші питання!!!

стрілецька, 23в

Терміново!!! Продам однокімнатну квартиру в найкращому мікрорайоні міста Вінниці-«Академічний». Квартира знаходиться на першому поверсі, ЦОКОЛЬ ВИСОКИЙ! Охайна, чистенька, сухенька та дуже тепла! Знаходиться всередині будинку. Головною перевагою є газове опалення та двохконтурний котел. Також розглядається можливість продажу під є-оселю . Запрошую на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Миколаївська вул., 13

Продам 1-кімнатну квартиру по вулиці Стельмаха. Чудовий варіант як для власного проживання так і під оренду, до речі можемо продати з орендарем. Квартира в нормальному житловому стані, продається з меблями та технікою. Вікна металопластикові, стеля вирівнена, частково на підлозі плитка, частково лінолеум. Дуже доглянутий, непроїздний двір. В під’їзді новий ремонт, ОСББ. Продаж терміновий, торг можливий!

Стельмаха вул., 53

Представляємо вашій увазі найочікуванішу новинку на ринку нерухомості - велику однокімнатну квартиру в престижному районі Вишенька, по вулиці Келецька 99Б. Будинок закритого типу ,з парко місцями !Квартира має останній поверх 11 з 11 ,індивідуальне газове опалення два великих коридора ,велику світлу кухню і кімнату, ця квартира миттєво зачаровує своєю неповторною аурою та неперевершеною атмосферою. Неймовірний вигляд з вікна на місто ,ну і неперевершені заходи сонця.S~55м2,кімната 23м2 і кухня майже 18м2. Ця квартира стане відмінним вибором для тих, хто цінує комфорт, якість та елегантність в кожній деталі. Не втрачайте свій шанс на новий рівень розкішного життя - поспішайте! Запрошуємо на перегляд в зручний для вас час!

Келецька вул., 99Б

Терміново!!! Продам шикарну квартиру в елітному житловому комплексі Park Tower! У квартирі зроблений сучасний дизайнерський ремонт щ якісних матеріалів! Вбудована кухня, робоча зона та стільниця з бразильського каменю. Подрібнювач харчових відходів. Венеціанська штукатурка з італійських матеріалів. Тепла підо на 4 зони, додатково бойлер на 80літрів.кондиціонер на 3 сторони. Всі вбудовані меблі залишаються!!! Швидко додаткову оплату є можливість придбання паркінгу. Запрошую на перегляд! Телефонуйте!!!

Магістратська, 156

Продається однокімнатна квартира в ЖБК Барський. Квартира з євроремонтом. Автономне газове опалення. Можна під Є Оселю. Квартира не кутова. Запрошую на перегляд!!!

можливий продаж по єОселя
Одеська, 3

Порика Василя вул., 20

Будинок зданий в 2021 році. Нотаріальне оформлення. ЖК «Західний» - якісне будівництво, малоповерхова забудова. Цегляні стіни з керамічної цегли М125 товщиною 510 мм. + енергоефективне зовнішнє утеплення товщиною 12 см. Якісні ліфти HAS, Туреччина. Сусіди вже роблять ремонти. Цегляні міжквартирні перегородки. Чорнова. АГВ - індивідуальний газовий котел PROTHERM, на гарантії. Притік повітря для спалювання в газовому котлі відбувається по спеціально облаштованим вентиляційним каналам тому повітря в квартирі завжди чисте та свіже, не спалюється. Встановлено якісний радіатор опалення. Вікна - з енергозберігаючими технологіями - 5-камерний профіль Veka, 2-камерний енергозберігаючий склопакет. Панорамні вікна на кухні. До квартири проведена якісна мідна електропроводка. Поштукатурені всі цегляні стіни. Вхідні двері - металеві протиударні вогнестійкі. Всі лічильники. Створене та діюче ОСББ. Регулярно курсує новий тролейбусний маршрут 18.

можливий продаж по єОселя
Барське шосе, 20

Велика можливість для придбання привабливої 1-кімнатної квартири на престижній локації! Запрошуємо вас ознайомитися з цим чудовим житловим варіантом на Академічному. Ця квартира - ідеальний вибір для молодої пари, студента або інвестора, який шукає вигідну нерухомість. Основні особливості квартири: Ця квартира має площу 47 квадратних метрів, що робить її ідеальним варіантом для комфортного проживання. Розташована в одному з найбільш затребуваних районів міста - Академічному. Це дозволить вам насолоджуватися перевагами інфраструктури, зручним транспортним сполученням та доступністю до всього необхідного. Квартира у чудовому стані та готова до заселення. Вона оснащена сучасними удосконаленнями та меблями, що додає затишку та комфорту вашому життю. Просторий і раціонально розпланований інтерєр, який включає в себе затишну спальню, відкриту вітальню та їдальню, повністю обладнану кухню та сучасну ванну кімнату. Вигляд: Квартира має привабливий вид з вікон, де ви можете насолоджуватися панорамними видами двору або природи. До вашої уваги наявність парко місця для автомобіля, що забезпечує зручність та безпеку вашого транспорту. Не втрачайте можливості придбати цю привабливу 1-кімнатну квартиру на Академічному. Вона є чудовим інвестиційним варіантом або комфортним житлом для вашої родини.

Миколаївська, 29

Продам сучасну дизайнерську квартиру з новим ремонтом у ЖК Лісопарковий у серці Мікрорайону Вишенька. Якісний ремонт, вся техніка та меблі, ніхто не проживав . Поруч вся необхідна інфраструктура! Запрошую на перегляд! Телефонуйте!

Келецька вул., 3

Продам квартиру на середньому поверсі. Гарний вид з вікна у двір. Здача 4 квартал 2024р. Забудовник Перлина Поділля Запрошуємо на перегляд

Комарова 4-й проїзд, 2

Свіжий сучасний ремонт з якісних матеріалів. Квартира не кутова. Залишаються меблі та техніка. Покази в любий зручний час.

Миколаївська, 33

Муныципальне житло. Можливо під Є-оселю. Квартира в новобудові. Автономне електроопалення. Розведена електрика та вода. Якість забудови гарантовано. Поруч парк, озеро.

можливий продаж по єОселя
600-річчя вул., 90

Запрошуємо вас відчути всю розкіш та комфорт у цій неймовірній 1 кімнатній квартирі площею 49 кв.м.,розташованій на 7-му поверсі в одному з найпрестижніших районів нашого міста, Вишеньці. Знаходячись на вулиці 600-річчя у житловому комплексі "Муніципальне житло", це приміщення вражає своїм дбайливо продуманим плануванням та бездоганними зручностями. Власне опалення, стяжка підлоги, лічильники та броньовані двері - все це створює атмосферу комфорту та безпеки. Розташування поруч із зупинкою муніципального транспорту, школами та дитячими садочками забезпечує зручність та доступність до всієї необхідної інфраструктури. Для отримання додаткової інформації звертайтеся за вказаним номером телефону. Не упустіть цю унікальну можливість насолодитися якістю життя та скористатися нотаріальним оформленням вже сьогодні!

можливий продаж по єОселя
600-річчя вул., 14в

Чудова, світла квартира від надійного забудовника. Автономне газове опалення. Гарний краєвид з вікна. Розвинена інфраструктура. Документи готові до продажу. Покази в любий зручний час.

Бортняка, 16
1 - 24 з 825 результатів