Продам двохкімнатну квартиру на Ближньому Замості. Велика, простора , роздільні кімнати, великий балкон. Залишається кухня, кондикціонер. Остальне по домовленості . Хороший варіант для себе чи під інвестицію. Все поблизу саме необхідне, магазини , аптеки, зупинка транспорту . Телефонуйте, деталі по телефону, показ в зручний для вас час. Запрошую.

Брацлавська, 1

Квартира в одному з кращих комплексів Замостя ЖК Андора - простора, дві великі спальні, одна з панорамною лоджією, чудове планування, якісний забудовник. Супер локація! Поруч усе необхідне для комфортного проживання: школа, садочок, супермаркети, магазини, аптека, хороша транспортна розвязка. Розглядаємо продаж за програмою Є-оселя, поспішайте на перегляд. Усі деталі за телефоном.

возможна продажа по єОселя
Олега Антонова, 13Б

Продам двокімнатну квартиру на Стрілецькій. Одна кімната прохідна, квартира без балкону. У кухні зроблений ремонт ( нові меблі та техніка), у ванній теж непоганий ремонт, власний бойлер.

Стрілецька, 31
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Терміновий продаж! Ціна двокімнатної квартири за ціною однокімнатної! Будинок побудований одним з кращих забудовників нашого міста. Унікальні особливості житлового комплексу: зручне місцерозташування, розвинена інфраструктура автономне газове опалення (двухконтурний котел) Поряд школа, дитячий садочок, магазини та супермаркети. Телефонуйте будемо домовлятися про перегляд.

Стрілецька, 23

двокімнатна квартира ЖК Сімейний комфорт гарна видова квартира район з розвиненою інфраструктурою чудова ціна за більш детальною інформацією телефонуйте

немирівське шосе, 94

Продам частину будинку по вулиці Чернігівській (хутір Шевченка). Дві кімнати, кухня, пластикові вікна, криниця в дворі, є котел, газ, світло. Будинок всередині у хорошому стані, охайний, доглянутий. Зручності на вулиці, а також поруч сарай, але через те що давно ніхто не проживав, не було відповідного долгяду, там необхідні ремонтні роботи. Запрошую на перегляд, деталі за телефоном.

Чернігівська вул., 9

Продаж відмінної квартири від перевіреного забудовника "Вінницябуд". Буд-к зданий. Електроопалення ( вхід) Якісні вхідні двері. Поруч уся інфраструктура : школи, садочки, Педуніверситет. Також супермаркети, новий Епіцентр, спортивний комплекс, ринок. Зручна транспортна розв`язка, поруч зупинки трамвая та тролейбуса.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6п

Хочете змінити своє життя і знаходити комфорт кожен день? У нас є пропозиція, яка зробить ваш вибір очевидним-це квартира віж ЖК,, Вінниця буд""! Основні переваги квартири: Простора планування: 2 кімнати, простора кухня, ідеально для створення вашого улюбленого куточку. Стяжка, та чистові роботи вже виконані: Забудьте про непорозуміння та ремонтні турботи - все готово !. Підігрів підлоги: комфорт у ванній кімнаті, навіть у найхолодніші дні. Індивідуальне газове опалення: Ваш затишок та економія на опаленні в одному пакеті. Розташування: Зручне місце розташування на вулиці А. Янгеля 6п, в ЖК ВІнницябуд, забезпечить вам швидкий доступ до всієї інфраструктури міста.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6 П

Терміновий продаж 2к квартири з частковим ремонтом. Продається чистова 2-х кімнатна квартира, з розпочатим ремонтом: - Частково проведена електрика - Зроблена розводка водопостачання і каналізації - Присутнє опалення (тепла підлога, батареї) - Закуплені матеріали для ванної кімнати за проектом (прикріплений в оголошені)

Немирівське шосе, 94а

Чудова квартира практично в центрі м.Вінниці з ШИКАРНИМ ВИДОМ НА МІСТО, РІЧКУ, ФОНТАН, ЛІС І Т.Д.. Можна перепланувати в однокімнатну квартиру з кухнею-студією. Будинок сучасний, стильний, побудований по сьогоднішніх вимогах будівництва. Будинок монолітно-каркасний, утеплений мінватою, з панорамними вікнами, з індивідуальною котельнею на даху будинку, з тепловими лічильниками, на кожному поверсі та навколо будинку вмонтовані відеокамери і у кожного власника квартири є доступ до системи відеонагляду, на вхідних дверях будинку працює система розпізнавання обличчя, а також через гаджет можна дистанційно відкривати і закривати вхідні двері. Є простора підземна автопарковка, два ліфта - пасажирський та вантажний. На першому поверсі будинку - комерція з супермаркетом, в який можна спуститися з квартири на ліфту прямо на І поверх. Показ в любий зручний для Вас час. ТЕЛЕФОНУЙТЕ. З ЧАСОМ ВАРТІСТЬ ЛИШЕ БУДЕ ЗБІЛЬШУВАТИСЯ. 99706

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 54

Продам квартиру на Київській, біля 2 лікарні. Добудова 18м², яка може бути як кімната додаткова або столова. В квартирі все залишається. Пластикові вікна Двійні вхідні двері. Відео нагляд Запрошуємо на перегляд

Київська вул., 66

НЕ ЖК "КОМФОРТ"!!!!! Продаю простору 2- кімнатну переплановану квартиру в одному з найкращих районів міста ( Ближнє Замостя). У Вас буде ВСЕ поруч: ( автовокзал, ЦЕНТР міста 10-15 хв пішки, магазини, лікарня, школа, садочок , кавʼярні, зупинка транспорту) В квартирі зроблений відмінний ремонт( робився для себе), теплі поли скрізь де плитка. Квартира повністю укомплектована добротними меблями і технікою. Одним словом, заходьте і живіть. Нічого не потрібно більше робити! Приходьте на перегляд і купуйте комфортне житло !!! Запрошую Вас !!! Вам обовʼязково сподобається!!

Стрілецька, 1

Пропонуємо 2-кімнатну квартиру , яка знаходиться в спальному районі нашої чудової Вінниці . Квартира знаходиться в цегельному будинку, на 8 поверсі , що дозволить Вам та Вашим дітям дихати чистим повітрям та насолоджуватися чудовим виглядом з вікна. Будинок розташований настільки зручно, що якщо дитина іде в садочок або в школу , їй не потрібно переходити жодну дорогу-все є поряд , що зберігає мамин спокій ! Поряд озеро, лісосмуга , майданчики , так що щоденно можна релаксувати на березі озера і насолоджуватися приємними моментами зі своїми близькими, годуючи лебедів та дивлячись на спокій природи! В квартирі нещодавно в залі та кухні зроблений капітальний ремонт, з заміною проводки та вирівнюванням стелі , стін, підлоги .В квартирі встановлені якісні вікна та здійснено ззовні утеплення , тому в квартирі тепло та затишно! Тихі, порядні сусіди . Зупинки транспорту, аптеки, магазини та амбулаторія, відділення банку- все розташовано поряд. В квартирі немає зареєстрованих, може бути швидкий продаж . Якщо Ви шукаєте квартиру, яка наповнена любовʼю та радістю, -щиро запрошуємо ! І нехай у Вас все буде добре!

Ватутіна вул., 28

Продаємо двокімнатну квартиру на Замості. Квартира не кутова, з дуже зручним плануванням на дві сторони будинку, просторі кімнати, вирівнені стіни та стеля, балкон засклений, санвузол окремий, замінено труби, нова колонка на гарячу воду, встановлено лічильники, а також частково замінені металопластикові вікна, є підвал. фото реальні, квартира в гарному житловому стані, одразу можна заселятися. Можливий продаж з меблями Телефонуйте, домовляйтеся на показ.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 38

Продам 2 кімнатну квартиру в ЖК Сімейний. Комфортне житло для проживання або здачі в оренду . Поруч 2 школи, садочок, гуртки для дітей, магазини, аптека, транспорт.Квартира знаходиться на 12 поверсі. Загальна площа 65 квадратних метрів, зроблений новий ремонт, будинку 6 років. Меблі залишаються, техніка теж. Опалення індивідуальне газове, зроблена тепла підлога, санвузол окремий. Ціна 74999 долл. Є ще кладова 6 метрів додатково за 5 тис.долл

Максима Шимка, 38б

Продаж 2-х кімнатної квартири вул Юрія Клена . Чешка, цегляний будинок. В квартирі зроблений капітальний ремонт з 0, все в ідеальному стані, можна заїжджати і жити. Автономне опалення - двухконтурний котел. Укомплектована повністю меблями та технікою, все залишається. Ще є кладовка 4 кВ. Квартира світла, тепла та затишна. Класна локація, тихий спокійний район. Поруч садочок, дві школи, магазини, ринок. Зручна транспортна розвʼязка. Квартира готова до продажу та заселення, телефонуйте!

Юрія Клена, 1

Продається двокімнатна квартира в Тяжилові, на вулиці Левка Лукяненка 35, загальною площею 44 м2 . Квартира розташована на третьому поверсі, не кутова. Замінені стояки води та каналізації, встановлені лічильники. У будинку знаходиться супермаркет АТБ. Поруч з будинком знаходяться дитячий садок, школа, ринок та зупинка громадського транспорту. Телефонуйте та домовляйтесь про перегляд

Ватутіна вул., 35

Продаж чудової двокімнатної квартири, сучасні кахлі в санвузлі, сучасна столяра, металопластикові вікна та балкон. Залишаються меблі + кондиціонер. Техніка по домовленості.

Брацлавська, 1

Продаж квартири в чудовому районі м Вінниці, поруч оновлена алея по вулиці Замостянська, з однієї сторони будинку паркова зелена зона, у дворі дитячий садочок. Залишаються всі меблі. Запрошую на перегляд!

Стрілецька, 50

Чистовий ремонт,тепла підлога,плитка.Стіни під шпалери або фарбування.Автономне опалення.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6г

Продам 2-кімнатну квартиру, на ближньому Замості, в районі Центрального ринку! Хороший житловий стан, не кутова, тепла суха, кімнати суміжні, при необхідності меблі техніка залишаються по домовленості. Вся інфраструктура поряд!!! Вартість: 45000 $

Коцюбинського, 30

Продам 2-кімнатну квартиру на Замості, по вул.Київській( Біля 2-ї лікарні)! По факту як трикімнатна квартира, є велика прибудова 18м.кв., загальна площа 61.9 м.кв.. Ремонт, меблі і техніка залишається. Ціна: 51000 $, торг.

Київська вул., 64

продам 2 кімнатну квартиру біля 2-ї лікарні . квартира готова для проживання,лищаються меблі. покази за попередньою домовленістю.

Київська вул., 66

Простора, з новим ремонтом 2-кімнатна квартира продається по вул. Зулінського. В оселі не лише зроблено ремонт, як для себе, а й замінені всі комунікації!!! Є лічильники на воду, газ та електроенергію. Залишаються меблі та техніка (окрім телевізора). На кухні є місце під електроплиту. Також тут вмонтована пральна машина. Санвузол суміжний. Теж з новим ремонтом. Є душова кабіна та сушарка для рушників. Над квартирою є мансарда з бойлерною. У підїзді є камери відеоспостереження, домофон. Також зручно, що є пандус для заїзду у будинок. Розташоване житло у спокійному мікрорайоні, який розбудовується. Поруч є зупинка, магазин, медичний заклад. У дворі є дитячий майданчик та місце для парковки авто. Можливий торг!!! Квартира чекає на нових власників! Тому телефонуйте та станьте ними вже зараз!

Зулінського, 37
1 - 24 из 292 результатов