Будинок 2015 року побудови. Окремий вхід на 6 квартир. Продається разом з меблями (окрім плетеного комплекту на лоджії) та з габаритною технікою. Простора кухня-вітальня. Кабінет рівнем нижче обладнано шафами та робочими поверхнями. З лоджії вид на лісопарк та захід сонця. Додатково можна придбати гараж.

Хмельницьке шосе вул., 57А

Квартира з дезайнерським ремонтом, газове опалення. ЖК Сімейний Комфорт. 50 м2. 10 поверх. 2 кімнати. Тепла підлога, по всій квартирі для комфорту. Високоякісні, дорогі меблі з доводчиками. Вмонтована кухня, з підсвіткою, та дорогими фасадами. Двері 2.20м з вмонтованими петлями. В санвузлі вмонтований трап з розуклонкою, та перегородкою. Прокладена траса під кондиціонер. Вбудована шафа в спальні. Квартира з ціною по низу ринку. Оформлення по переуступці за рахунок власника. Телефонуйте таких варіантів на ринку немає!

Немирівське шоссе, 94Є

ЗНИЖЕННЯ ЦІНИ!!! 2 КІМНАТНА КВАРТИРА НА ПОДІЛЛІ Продається 2 кімнатна квартира в Вінниці, по вул. Зодчих, 40. В одному з найпрестижніших будинків мікрорайону “Поділля”. Будинок першої черги забудови, коли ще при будівництві не використовувався газобетон. А це значить , що будинок повністю побудований з цегли. 82,2/ 36,8/13,5 7 поверх 9 поверхового будинку. Стан квартири та планування по фото. Автономне опалення (АГВ). Пластикові вікна. Балкон. Великий сан. вузол. Кухня-студія. Так як квартира в чорновому оздобленні (від забудовника), то це дає Вам простір для втілення всіх Ваших мрій та дизайнерських рішень. Та не переробляти ремонт після когось, а зразу робити новий ремонт саме під себе. В кроковій доступності від будинку є абсолютно все, що необхідно для комфортного проживання . Ціна: 72000 доларів . Продається через АН. Ключи на руках ,показуємо в любий зручний для Вас час. Запрошуємо на перегляд!

Зодчих вул., 40
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Продається простора 2-кімнатна квартира площею 85 кв. метри, розташована в самому центрі міста. Це чорнова робота, що означає можливість додаткового оздоблення та власного дизайну. Запрошую звязатися для отримання деталей та перегляду

Князів Каріатовичів, 44

Продам чорнову двохкімнатну квартиру

Немирівське шосе, 94Л

Двохкімнатна квартира в найпрестижнішому мікрорайоні міста! Хороший ремонт, два балкони, простора мебльована кухня, індивідуальне опалення, тепла підлога к кухні, на обох балконах, в коридорі та санвузлі. поряд нова школа, дитячий садочок, парк, магазини, кафе, зупинка громадського транспорту. Є велика комора у тамборі.

владелец
Пирогова вул., 103Б

Продам 2 кімнатну квартиру з меблями та технікою ,теплою підлогою в кухні та санвузлах і кондикціонером.

возможна продажа по єОселя
Миколаївська вул., 12

Квартира не кутова, зручне місце розташування, тепла.

Андрія Первозванного, 14

Продаж сучасної квартири в ЖК Резиденція, кухня-столова, вітальня + спальня. В наявності абсолютно усі необхідні меблі і техніка. Є два кондиціонери, посудомийна машина, фільтр для води, подрібнювач харчових відходів, комбінована газова -електинчна і варочна поверхня, вбудована мікрохвильовка і ще багато іншої техніки. Два панорамних балкони відкривають чудовий вигляд на Південний Буг. Квартира з цікавим ремонтом, світла і затишна. Телефонуйте!

Коріатовичів, 114/5

Затишна двокімнатна квартира з чистовим ремонтом і сучасними зручностями чекає на вас! Приміщення обладнане котлом та системою підігріву підлоги, що забезпечить вам комфорт у будь-яку пору року. З вікон відкривається чудовий вид, який додасть вашому життю особливого затишку. Простір квартири сплановано таким чином, щоб ви могли з легкістю організувати свій побут і насолоджуватися кожним днем у новому домі.

Юзвинська, 53Г

ЖК в городе Винница

Срочно продам 2 комнатную квартиру в новом доме. Соседняя секция сдана уже как 4 года, почти все соседи живут Шикарное место. Окна во двор. Торг уместен.

Покришкіна вул., 8

Сделанный капитальный ремонт ( для себя). Окна не на дорогу. Не угловая

Юності просп., 14

Срочно продам двух комнатную квартиру в 2 минутах от остановки городского транспорта. С очень качественным ремонтом. Не угловая. Документы готовы к продаже.

Зулинсого, 37

Терміново! Вигідна пропозиція 2к.квартири у Вінниці! Р-н ЖК Набережний квартал. Хороший стан, залишаються вбудовані меблі та техніка (посудомийка, кондиціонер...) Деталі та перегляд за телефоном

Київська вул., 54

Продається чудова двокімнатна квартира 65,97 кв. м., в ЖК Західний, Барське шосе, на шостому поверсі, велика кухня 15,18 кв. м з панорамною заскленою лоджією, з якої відкривається неймовірний краєвид , кімнати виходять на дві сторони будинку, просторий коридор. Показ в будь який зручний для вас час ! На всі питання з радістю відповім по телефону !

Барське шосе, 7

Продається сучасна квартира з якісним ремонтом, що відразу створює відчуття затишку та комфорту. В квартирі дві світлі кімнати, що пропонують багато простору для відпочинку та роботи. Сумісний санвузол оснащений інсталяціями, сантехнікою та ванною, що забезпечує максимальний комфорт. Підігрів підлоги створює приємне відчуття тепла в будь-яку пору року. Балкон відкриває чудовий вигляд з вікна, де можна насолоджуватися ранковою кавою або вечірнім відпочинком. Територія біля будинку має гарний благоустрій та стоянку для авто, що додає зручності. Котел забезпечує автономне опалення, а натяжні стелі додають інтерєру елегантності та стилю. Ця квартира ідеально підходить для тих, хто шукає комфортне та сучасне житло з усіма необхідними зручностями.

Юзвинська вул., 53

Продам 2 кім. квартиру на ближнему замості. Гарний якісний ремонт. Поряд зупинка міського транспорта. Вся інфраструктура базари лікарня супермаркети аптеки школи дитячі садки та ін.

Лебединского, 24

Продам!!! Двох кімнатну квартиру у мікрорайоні Академічний . Квартира з євроремонтом, індивідуальним газовим опаленням. Зручний другий поверх, некутова. Санвузол роздільний. Затишний двір. Меблі та техніка залишаються. Дуже комфортний та спокійний район- є вся необхідна інфраструктура: садочок, торгівельний центр, пошти, три види транспорту. Запрошую на перегляд. Телефонуйте!!!

возможна продажа по єОселя
Миколаївська, 17

Продам частину будинку по вулиці Чернігівській (хутір Шевченка). Дві кімнати, кухня, пластикові вікна, криниця в дворі, є котел, газ, світло. Будинок всередині у хорошому стані, охайний, доглянутий. Зручності на вулиці, а також поруч сарай, але через те що давно ніхто не проживав, не було відповідного долгяду, там необхідні ремонтні роботи. Запрошую на перегляд, деталі за телефоном.

Чернігівська вул., 9

МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Продається простора 2-кімнатна квартира площею 65, 5 кв. метри, розташована в самому центрі міста. Це чорнова робота, що означає можливість додаткового оздоблення та власного дизайну. Запрошую звязатися для отримання деталей та перегляду

Князів Каріатовичів, 44

Пропонується до продажу 2-кімнатна квартира на другому поверсі в спокійному районі міста. Чорнове виконання цієї квартири дає вам можливість створити власну унікальну обстановку та здійснити свої дизайнерські задуми. Ви можете вибрати матеріали, кольори та декор, що відповідають вашому стилю та персональному смаку. ТОРГ Можливий! За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Трамвайна, 15

Продаж відмінної квартири від перевіреного забудовника "Вінницябуд". Буд-к зданий. Електроопалення ( вхід) Якісні вхідні двері. Поруч уся інфраструктура : школи, садочки, Педуніверситет. Також супермаркети, новий Епіцентр, спортивний комплекс, ринок. Зручна транспортна розв`язка, поруч зупинки трамвая та тролейбуса.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6п

Терміново!!! Продам шикарну двокімнатну квартиру на Поділлі. Зручний середній поверх, свіжий ремонт виконаний в світлих тонах з якісних матеріалів. Тепла підлога в санвузлі, кухні, балконах та коридорі. Сучасне освітлення! Автономне газове опалення! Дуже зручна локація: садочки, школа, магазини, торгівельні центри- все в пішій доступності. Запрошую на перегляд! Телефонуйте!!!

Гандзюка, 17

Нова пропозиція на ринку нерухомості!!! Зручне розташування квартири біля ТЦ Барбара, транспортних зупинок, садочка та всієї необхідної інфраструктури. Зручне планування на простору кухню та дві окремі кімнати. Ремонт виконаний із якісних матеріалів. Власники робили все для себе. Додатково утеплена квартира, індивідуальне газове опалення, середній поверх. + кладова в підвалі

Тимофіївська, 4
1 - 24 из 1064 результатов