Квартира з дезайнерським ремонтом, газове опалення. ЖК Сімейний Комфорт. 50 м2. 10 поверх. 2 кімнати. Тепла підлога, по всій квартирі для комфорту. Високоякісні, дорогі меблі з доводчиками. Вмонтована кухня, з підсвіткою, та дорогими фасадами. Двері 2.20м з вмонтованими петлями. В санвузлі вмонтований трап з розуклонкою, та перегородкою. Прокладена траса під кондиціонер. Вбудована шафа в спальні. Квартира з ціною по низу ринку. Оформлення по переуступці за рахунок власника. Телефонуйте таких варіантів на ринку немає!

Немирівське шоссе, 94Є

Затишна двокімнатна квартира з чистовим ремонтом і сучасними зручностями чекає на вас! Приміщення обладнане котлом та системою підігріву підлоги, що забезпечить вам комфорт у будь-яку пору року. З вікон відкривається чудовий вид, який додасть вашому життю особливого затишку. Простір квартири сплановано таким чином, щоб ви могли з легкістю організувати свій побут і насолоджуватися кожним днем у новому домі.

Юзвинська, 53Г

Продам чорнову двохкімнатну квартиру

Немирівське шосе, 94Л
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам квартиру на 6 поверсі. Квартира не кутова. Пластикові вікна. Велика ванна кімната.

Зодчих вул., 14

Двохкімнатна квартира в найпрестижнішому мікрорайоні міста! Хороший ремонт, два балкони, простора мебльована кухня, індивідуальне опалення, тепла підлога к кухні, на обох балконах, в коридорі та санвузлі. поряд нова школа, дитячий садочок, парк, магазини, кафе, зупинка громадського транспорту. Є велика комора у тамборі.

владелец
Пирогова вул., 103Б

Продам 2 кімнатну квартиру з меблями та технікою ,теплою підлогою в кухні та санвузлах і кондикціонером.

возможна продажа по єОселя
Миколаївська вул., 12

Продам квартиру середній поверх. Тепла, не кутова. Готова до заселення. Все залишається Квартира чекає саме на вас

Київська вул., 108

Продаж сучасної квартири в ЖК Резиденція, кухня-столова, вітальня + спальня. В наявності абсолютно усі необхідні меблі і техніка. Є два кондиціонери, посудомийна машина, фільтр для води, подрібнювач харчових відходів, комбінована газова -електинчна і варочна поверхня, вбудована мікрохвильовка і ще багато іншої техніки. Два панорамних балкони відкривають чудовий вигляд на Південний Буг. Квартира з цікавим ремонтом, світла і затишна. Телефонуйте!

Коріатовичів, 114/5

МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Продається простора 2-кімнатна квартира площею 85 кв. метри, розташована в самому центрі міста. Це чорнова робота, що означає можливість додаткового оздоблення та власного дизайну. Запрошую звязатися для отримання деталей та перегляду

Князів Каріатовичів, 44

МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Продається простора 2-кімнатна квартира площею 65, 5 кв. метри, розташована в самому центрі міста. Це чорнова робота, що означає можливість додаткового оздоблення та власного дизайну. Запрошую звязатися для отримання деталей та перегляду

Князів Каріатовичів, 44

ЖК в городе Винница

Продам 2 к.к. вул. Павла Тичини 13. Квартира знаходиться на 10 поверсі, поверховість 10. Загальна площа квартири 48.1. житлова 27.6, кухня 7.5 Центральне опалення, квартира не кутова. Квартира простора, є балкон з чудовим краєвидом. Поруч знаходиться дитячий садочок, магазини, неподалік школа. На всі питання відповім по телефону. Присутній ТОРГ!!!

Павла Тичини, 13

Срочно продам 2 комнатную квартиру в новом доме. Соседняя секция сдана уже как 4 года, почти все соседи живут Шикарное место. Окна во двор. Торг уместен.

Покришкіна вул., 8

Срочно продам двух комнатную квартиру в 2 минутах от остановки городского транспорта. С очень качественным ремонтом. Не угловая. Документы готовы к продаже.

Зулинсого, 37

Сделанный капитальный ремонт ( для себя). Окна не на дорогу. Не угловая

Юності просп., 14

Продаж квартири покращеного планування на Вишеньці. Хороший стан ремонт, залишаються всі меблі та побутова техніка. Тамбур на 2 квартири, хороші сусіди. Поруч вся необхідна інфраструктура. Вигідна ціна, квартира вільна, документи готові. Запрошуємо на перегляд

Келецька вул., 106

Продається чудова двокімнатна квартира 65,97 кв. м., в ЖК Західний, Барське шосе, на шостому поверсі, велика кухня 15,18 кв. м з панорамною заскленою лоджією, з якої відкривається неймовірний краєвид , кімнати виходять на дві сторони будинку, просторий коридор. Показ в будь який зручний для вас час ! На всі питання з радістю відповім по телефону !

Барське шосе, 7

Новинка на ринку нерухомості!!! Продам двокімнатну квартиру по вулиці Пирогова! У квартирі зроблено ремонт, гарний житловий стан, дуже охайна!! Кімнати роздільні, у будинку створено ОСББ. Меблі та техніка за домовленістю! Дуже зручна локація, все поруч: вся транспортна розвязка, магазини, школи, садочки! Затишний район міста! Запрошую на перегляд, телефонуйте!

Пирогова вул., 101

Продам двокімнатну квартиру у новому молодіжному районі із розвиненою інфраструктурою та всіма необхідними закладами ( магазини, відділення пошти, лікарня, дитячий садочок, стоматологія, бібліотека). Квартира простора, світла, ремонт виконано із якісних матеріалів. Залишаються всі вбудовані меблі. Запрошую на перегляд.

Тимофіївська, 4

Продається сучасна квартира з якісним ремонтом, що відразу створює відчуття затишку та комфорту. В квартирі дві світлі кімнати, що пропонують багато простору для відпочинку та роботи. Сумісний санвузол оснащений інсталяціями, сантехнікою та ванною, що забезпечує максимальний комфорт. Підігрів підлоги створює приємне відчуття тепла в будь-яку пору року. Балкон відкриває чудовий вигляд з вікна, де можна насолоджуватися ранковою кавою або вечірнім відпочинком. Територія біля будинку має гарний благоустрій та стоянку для авто, що додає зручності. Котел забезпечує автономне опалення, а натяжні стелі додають інтерєру елегантності та стилю. Ця квартира ідеально підходить для тих, хто шукає комфортне та сучасне житло з усіма необхідними зручностями.

Юзвинська вул., 53

Продам!!! Двох кімнатну квартиру у мікрорайоні Академічний . Квартира з євроремонтом, індивідуальним газовим опаленням. Зручний другий поверх, некутова. Санвузол роздільний. Затишний двір. Меблі та техніка залишаються. Дуже комфортний та спокійний район- є вся необхідна інфраструктура: садочок, торгівельний центр, пошти, три види транспорту. Запрошую на перегляд. Телефонуйте!!!

возможна продажа по єОселя
Миколаївська, 17

Продам двокімнатну квартиру в найкращому спальному районі міста. Квартира не кутова та знаходиться на зручному третьому поверсі, кімнати роздільні. Відмінна локація - поряд вся інфраструктура для комфортного життя, до зупинки громадського транспорту 3 хвилини. Ця квартира чудовий варіант для Вашого ідеального ремонту. Готові розглянути пропозицію по ціні. Дзвоніть, пишіть - із задоволенням надамо додаткову інформацію.

Келецька вул., 109

Пропоную вашій увазі світлу та простору 2-кімнатну квартиру з гарним і сучасним ремонтом. Розташована в цегляному будинку на середньому поверсі. Квартира з автономним газовим опаленням, повністю вмебльована і оснащена всією необхідною технікою. Кімнати окремі, на дві сторони. З кухні є вихід на балкон з видом на місто. В дворі будинку облаштовано дитячий майданчик та паркомісця. Поруч є магазини, лікарня, школа, до центра міста 10хв! Запрошую до перегляду! Дзвоніть, пишіть!

Якова Гальчевського, 39

Терміново!!! Продам шикарну двокімнатну квартиру на Поділлі. Зручний середній поверх, свіжий ремонт виконаний в світлих тонах з якісних матеріалів. Тепла підлога в санвузлі, кухні, балконах та коридорі. Сучасне освітлення! Автономне газове опалення! Дуже зручна локація: садочки, школа, магазини, торгівельні центри- все в пішій доступності. Запрошую на перегляд! Телефонуйте!!!

Гандзюка, 17

Нова пропозиція на ринку нерухомості!!! Зручне розташування квартири біля ТЦ Барбара, транспортних зупинок, садочка та всієї необхідної інфраструктури. Зручне планування на простору кухню та дві окремі кімнати. Ремонт виконаний із якісних матеріалів. Власники робили все для себе. Додатково утеплена квартира, індивідуальне газове опалення, середній поверх. + кладова в підвалі

Тимофіївська, 4
1 - 24 из 1163 результатов