продаж 1 кім. квартири у Винниках вул. Винна Гора Новобудова Площа 47 м2 Поверх 8/9 Всі необхідні меблі та побутова техніка для проживання санвузол-ванна, пральна машинка є балкон та швидкий інтернет, wifi. Кондиціонер, охорона, сейф вмонтований в шафу розвинений район, парковка, місце для авто, поруч зупинка ГТ, аптеки, ресторани і кафе, супермаркети АТБ, Близенько. Вартість 67 500 у.о.

Винна Гора вул., 66

Продається 1-кімнатна квартира площею 38 м на 2 поверсі в сучасному ЖК Perfect Life. Переваги квартири: Переуступка права власності 2 поверх з 5 Закрита та огороджена територія з відеонаглядом Двір без машин Власне озеро з зоною відпочинку та альтанками BBQ-зона Розвинена інфраструктура району Зручна транспортна розвязка Респектабельний девелопер LEV Development ЖК Perfect Life - це місце, де ви зможете: Насолоджуватися тишею та спокоєм у безпечному житловому комплексі Відпочивати на свіжому повітрі біля власного озера Проводити час з друзями та родиною на BBQ-зоні Користуватися всіма перевагами розвиненої інфраструктури району Жити в сучасному та стильному житловому комплексі від відомого девелопера Ціна: 37620 доларів Код:8618 Це чудова можливість стати власником затишної та комфортної квартири в престижному ЖК Perfect Life!

Галицька, 1

Продається 1к. квартира загальною площею 53,5 м2 з найвигіднішою ціною у м. Винниках 870 дол/м2 в якісній та сучасній новобудові. Код квартири: #25577155 • 4 поверх з 9; • індивідуальне опалення (газове); • кухня-студія - 23,1м2; • без комісії; • є можливість розтермінування! У квартирі простора кухня-вітальня площею 23,1м2 з виходом на лоджію та велика кімната 16,8м2. Будинок збудований з керамоблоку та цегляних перегородок, в квартирі проведений газ, опалення індивідуальне від двохконтурного котла. Є можливість відразу встановити підігрів підлоги. В комплексі буде підземний паркінг, є можливість купити ще паркомісце. Також додатково можна докупити комірку. Будинок матиме власну закриту територію з дитячим майданчиком, на перших поверхах будуть різні магазини а до зупинки транспорту всього до 10 хв пішки. Якщо коротко про комплекс - то це: • Якісно і надійно встановлені інженерні комунікації; • Енергоефективні технології; • Сучасні безшумні ліфти; • Закрита прибудинкова територія. Якщо ви шукаєте квартиру в якісному будинку та ще не знайшли ще своє ідеальне житло - телефонуйте, будемо раді вам показати цю квартиру! Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/prodazh-prostoroyi-1k-kvartiri-v-suchasnij-novobudovi-za-vul-kilceva Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Кільцева вул., 17А
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1кім квартири 40.45м2 у 7 секції ЖК Перфект Лайф Сучасний, гарний комплекс від надійного забудовника ЛевДевелопмент Дизайнерські холи, облагороджена територія, дитячі майданчики Здача секції 1 кв 2026р, дуже активно триває будівництво, випереджує всі темпи Секція зведена, можна зайти у квартиру 36500$ Середній 3 поверх з 8 Ціна найкраща у комплексі Секції на етапі здачі по 1300 $.м2+ Ідеально під інвестицію! Є різні варіанти квартир у цьому ЖК! Телефонуйте за детальною інформацією!

Галицька вул., 1

Продається 1к квартира в тихому районі біля лісу , в ЖК бізнес-класу AUROOM FOREST. Код квартири: 26607595 площа - 39,4м2 поверх 7 з 7 відкритий затишний балкон індивідуальне газове опалення роздільне планування квартира світла і має гарний краєвид , з наповнення в квартирі є : чистова штукатурка , двоконтурний котел , металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами і якісні двері преміум класу . електрика вода і каналізація вже підведені до квартири . в будинку вже завершені всі будівельні роботи і готуються документи до здачі в експлуатацію Телефонуйте щоб дізнатись всю інформацію і записатись на огляд.

Лісна вул., 1

Продається 1к квартира в тихому районі біля лісу , в ЖК бізнес-класу AUROOM FOREST. Код квартири - #26722669 площа - 47 м2 поверх 4 з 7 відкритий затишний балкон індивідуальне газове опалення роздільне планування квартира світла і має гарний краєвид , на балкон є вихід і з кухні і з кімнати , з наповнення в квартирі є : чистова штукатурка , двоконтурний котел , металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами і якісні двері преміум класу . електрика вода і каналізація вже підведені до квартири . в будинку вже завершені всі будівельні роботи і готуються документи до здачі в експлуатацію Телефонуйте щоб дізнатись всю інформацію і записатись на огляд.

Лісна вул., 1

Продаж однокімнатної квартири на четвертому поверсі з десяти у новобудові ЖК Затишний Дім по вулиці Винна Гора, місто Винники. Загальна площа квартири 45 кв.м. Житлова 20 кв.м. Кухня 18 кв.м. У квартирі зроблений євроремонт, встановлені меблі та вся необхідна побутова техніка. Є індивідуальне опалення та підігрів підлоги. Будинок знаходиться у затишному районі з розвиненою інфраструктурою. Поруч магазини, супермаркети, аптеки, школа, дитячий садочок, зупинки гром.транспорту тощо. Код обєкту: 11817

Винна Гора вул., 7

Продаж просторої однокімнатної квартири на першому поверсі з десяти у новобудові ЖК Рубікон по вулиці Кільцевій, місто Винники. Загальна площа квартири 54 кв.м. Житлова 16 кв.м. Площа кухні 22 кв.м. Квартира у 0 циклі. Індивідуальне опалення. У наявності газовий котел. Вікна виходять на схід. Будинок зданий та заселений. Площа кухні збільшена за рахунок лоджії та дозволяє зробити там відпочинкову зону. У квартирі просторий санвузол, де можна встановити і душову кабінку, і ванну. Також є можливість обладнати ще один санвузол або зробити там комірку. Поруч розвинена інфраструктура: школа, дитячі садочки, приватна поліклініка сімейної медицини, супермаркет і мінімаркети, ринок, салони краси, ТРЦ, аптека, лікарня, поліклініка, ліс, парк, зелена зона, дитячі майданчики, ресторан, кафе, відділення банку та пошти, банкомат, багато різних магазинів, зупинка громадського транспорту. Є відеоогляд квартири. Код обєкта: 12506

Кільцева вул., 17

Продаж затишної 1 кімнатної квартири, Винники, вул. Винна гора Новобудова, ЖК "Затишний дім" Загальна площа 42 кв.м. Зроблено ремонт Дуже якісне будівництво Поруч зупинки транспорту, магазини, дуже зручна локація Ціна $65000

Винна Гора вул., 111

БЕЗ КОМІСІЇ Продаж великої 1 кім квартири у ЖК Мята Авеню у м Винники. Забудовник Зелений двір. Є вже багато зданих будинків у Винниках. Дуже хороша ціна. Вул. Лисика Поверх 4/8 Площа 52,17 м2 4 секція Індивідуальне газове опалення. Наповнення квартири: Вікна 2 камерні 5-ти камерний склопакет, двері, заведено світло, газ, вода і інтернет, чорнова штукатурка. Здача будику на 1 квартал 2024 року. Телефонуйте, покажу вам квартиру.

возможна продажа по єОселя
Лисика вул., 2а

ЖК в городе Винники

Продаж 1 кім. квартири Винники вул. Винна Гора Новобудова 2000-х років Поверх 9/11 Площа 46м2 Квартира з гарним ремонтом,встановлено усі лічильники,кондеціонер,ізольована кімната,суміжний санвузол душ,продається з меблями та технікою. Хороше місце розташування,поруч магазини,школи,садочки,зупинка транспорту. Вартість 67500 у.о.

Винна Гора вул., 22

Продаж 1-кімнатної квартири на 2-му поверсі 10-поверхової новобудови у житловому комплексі Рубікон по вулиці Кільцева, 17, місто Винники. Загальна площа: 37 кв.м. Житлова площа: 15 кв.м. Площа кухні: 14.7 кв.м. Квартира знаходиться в 0 циклі з розведеним опаленням та встановленими батареями в кухні та кімнаті. Помешкання має великі панорамні вікна на схід, що забезпечує гарне природне освітлення. Планування квартири продумане та зручне, з можливістю збільшення площі кухні за рахунок лоджії, оскільки стіна між ними не несуча. Житло обладнане всіма необхідними комунікаціями: центральним водопостачанням, каналізацією, лічильниками на воду, газ та світло. Індивідуальне опалення забезпечує двофункційний котел NAVIEN Deluxe. Будинок зданий у 2020 році, повністю заселений та функціонує ОСББ.

Кільцева вул., 6

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ Адреса - місто Винники, вулиця Лисика. Кількість кімнат - однокімнатна квартира. Поверх - 3 з 4. Тип будинку - новобудова. Матеріал стін - цегла. Загальна площа - 48,1 м2, житлова - 21,3 м2, кухня - 12,8 м2. В квартирі зроблений євроремонт. Опалення - індивідуальне газове, встановлений газовий котел. З підігрівом підлоги на кухні, коридорі, санвузлі. Балкон - один. Санвузол - один суміжний. Особливості даної квартири - це затишна квартира із євроремонтом та правильним плануванням для комфортного проживання. Під будинком є власна комірка для зберігання речей. Закрита територія, відеонагляд території будинку. Завжди є місце, щоб припаркувати власне авто.. Поруч з будинком: школа, дитячий садок, супермаркет, відділення нової пошти, відділення банку, аптеки, зупинка громадського транспорту, магазини, дитячий майданчик на території, лікарня і поліклініка та безліч іншого. Код обєкта 1254

Лисика вул., 7

Найкраща ціна на ринку Львова. Будинок європейського рівня по якості та концепції. Це щось неймовірне. Продаж по найкращих умовах та ціні. Гарна 1 кім 37 м2, одна кімната+кухня-студія, панорамні вікна, наповнення. Представницький 6-ий поверх Розтермінування. Чудове помешкання - де ви будете жити в безпеці просторі та з комфортом. Це поєднання сучасної архітектури, продуманої території, розвиненої інфраструктури та природного ландшафту. Девять секцій будинку розташовані колом, що утворює закритий внутрішній двір, а каскадна поверховість і багаторівневий фасад створюють унікальну архітектурну концепцію. На території комплексу вже розташовано власне невелике озеро, яке впорядкують зоною відпочинку та альтанками. Завдяки наявності барбекю-зони не потрібно їхати за місто, щоб насолодитися смаком приготованих на вогні страв. Для дитячих ігор забудовник розробив сучасний, безпечний та інтерактивний майданчик, який не ставить дітей в рамки, а дає простір для фантазії і реалізації будь-яких активностей. Дорога до центру міста займе 20 хвилин. Дитячий садок і початкова школа для малюків з 2-х років пропонує підготовчі курси і школу повного дня від 1 до 5 класу. Не втрачайте можливість. Обирайте квартиру про яку Ви давно мріяли. Продаж без комісійних. Код квартири #23605759

Галицька вул.

Продаж 1-кімнатної квартири покращеного планування на 1/4 поверсі у новобудові ЖК Гарантія по вулиці Кільцева, місто Винники. Загальна площа квартири 68 кв.м. Житлова 26 кв.м. Площа кухні 17 кв.м. Квартира має великий балкон 12 кв.м., роздільний санвузол. Помешкання у 0 циклі. Поруч розвинена інфраструктура: магазини, аптеки, супермаркет, школа, дит. садок, зупинка гром. транспорту тощо. Розглядається продаж по програмі єОселя. Код обєкта: 13202

возможна продажа по єОселя
Кільцева вул., 12

Продаж 1 кім. квартири вул. Сахарова, м.Винники. Новобудова здана та заселена у 2022 році. Квартира знаходиться на 6 поверсі, 9-ти поверхового будинку. Цегляний будинок, утеплений фасад. Підведено комунікації - газ, вода, світло, встановлено лічильники. Опалення індивідуальне. Частково почато ремонт - підігрів підлоги (коридор, кухня,ванна) залита стяжка, стіни готові до подальшого фарбування в колір (або ні), встановлений 2-ох функційний котел та радіатори, в санвузлі виведені труби, електрика розведена по квартирі. Металопластикові вікна та броньовані двері. Балкон з кухні, незасклений. Закритий двір, дитячий майданчик та парковка на територіі будинку. Бонус до квартири кладовка ( єдина на поверсі) 3,3 кв, електрика підведена. Будинок заселений на 80%. Єоселя можна. До центру Винник - 5 хв пішки, поруч продуктові магазини, аптека та інше. Ціна 48000дол.

Академіка Сахарова вул., 14

Продається 1 кімнатна квартира в новобудові по вул. Кільцева м. Винники Ремонт , меблі і техніка. Індивідуальне опалення котел. Панорамні вікна . Поруч магазини , школа .

Кільцева вул., 13

Продаж 1-кімнатної квартири з євроремонтом, побутовою технікою та меблями у новобудові по вулиці Кільцева, місто Винники. Загальна площа квартири 37 кв.м. Площа кухні-студії 24 кв.м. У квартирі зроблений євроремонт, встановлені меблі та вся необхідна побутова техніка. Є індивідуальне опалення та підігрів підлоги. Будинок знаходиться у затишному районі з розвиненою інфраструктурою. Поруч магазини, супермаркети, аптеки, школа, дитячий садочок, зупинки гром.транспорту тощо. Код обєкту: 13247

Кільцева вул., 17

Продаж 1-кім.кв.м. у затишному районі м.Винники вул.Сухомлинського ЖК преміум класу. Новобудова 47,8/22/15,2м.кв.7п/8ц. сучасний якісний ремонт,гарне планування,великі панорамні вікна, дуже світла. Спальня правильної форми з великою шафою купе, та кухня-їдальня. Вигоди разом(ванна). Опалення індивідуальне (котел),підігрів підлоги,лічильники. В будинку два ліфти. Вмонтовані меблі та побутова техніка залишаються. Будинок зданий та заселений, територія будинку упорядкована, на ній розміщений дитячий майданчик та паркінг. Залишаються всі вмонтовані меблі та техніка( холодильник, посудомийна та пральна машини). У пішій доступності знаходиться школа, державний та приватний дитячі садочки, поліклініка, аптека, кафе, ресторан, готель, піцерія, ринок, торговий

Сухомлинського вул., 34

Крута пропозиція від власника! Без комісії з покупця! Продаж 1 кімнатної квартири у Винниках в новобудові ЖК Весняний на етапі здачі. Прекрасне планування - 53 кв.м, двостороння, з кухнею-студіо 24кв.м Надійний та перевірений забудовник з якісним будівництвом( будинок монолітно каркасний з цегляними перегородками, шестикамерні вікна, якісні броньовані двері, штукатурені стіни, чистова стяжка). Опалення індивідуальне- встановлено двофункційний газовий котел. Зверніть увагу- в квартирі вже зроблено розводку опалення та підігрів підлоги- кухні, коридору, ванної кімнати та лоджії, встановлено фільтри на воду. Ціна дешевше ніж у забудовника на 5500дол! Будівництво завершене, триває підключення комунікацій і облагородження місць загального користування.

возможна продажа по єОселя
Кільцева вул., 17а

Продаж однокімнатної квартири в зданій та заселеній новобудові в Винниках.Право власності є,комунікації підключені..Зроблено евроремонт,,підігрів підлоги,кондиціонер,індивідуальне опалення.Залишають вмонтовану кухню.Можемо розлянути продаж по Є оселі.Пропозиція від ріелтора без СП.

Кільцева вул., 15

Продаж 1-кімнатної квартири на 3/10 поверсі у зданій новобудові ЖК Рубікон по вулиці Кільцева, 17, місто Винники. загальна площа квартири 38, 1 кв. м. Житлова 15.9 кв.м. Площа кухні 9.1 кв.м. Квартира в 0 циклі. У помешканні вже розведено опалення та встановлено батареї в кухні й кімнаті. Великі панорамні вікна на східну сторону. Гарне, правильне планування. За бажанням можна збільшити кухню за рахунок лоджії, стіна між ними не несуча. Є велика кладовка. Центральне водопостачання, каналізація, лічильники на воду, газ, світло. Індивідуальне опалення - двофункційний котел NAVIEN Deluxe. Будинок зданий у 2020 р. , заселений, живуть сусіди. Створене ОСББ. Спокійний, тихий район, неподалік церква, садочок, школа, магазини, ресторан, зупинка громадського транспорту. Є дитячий майданчик, гостьовий паркінг. Код обєкта: 13011

возможна продажа по єОселя
Кільцева вул., 17

Терміновий продаж! 🔹Краща ціна в околиці м.Львова. Винники-Львів ЖК Весняний вул. Кільцева. 17а 🔹Здача в експлуатація 1кв. 2024р 🔹Можливе розтермінування з мінімальним внеском - 30% 🔹До продажу готові квартири площею: 1к.кв- 46,41 м.кв 1к.кв- 52,61 м.кв 2к.кв- 60,23 м.кв 2к.кв- 68,13 м.кв 2к.кв- 76,25 м.кв 3к.кв- 84,83 м.кв 3к.кв- 92,20 м.кв 🔹Підключені комунікації по споживчих тарифах - електроенергія, вода, газ. 🔹Заводяться в квартиру - домофон, інтернет оптоволокно. Чистова стяжка, штукатурка стін, моноліт, цегла, 2ф. газовий котел, якісні і надійні вікна 6 камерні. 🔹Безшумний ліфт, закрита прибудинкова територія. 🔹Вартість м.кв - 870 $/м.кв Вартість незмінна по усіх поверхах 8,9 пов.секції. Комплекс складається з 4 секцій. Перші поверхи комерція, супермаркет. 🔹За домовленістю з забудовником можливе облаштування теплих підлог, балконні блоки . 🔹Вартість - 40300 $

Кільцева вул., 17А

Продаж 1-к квартири в ЖК "Рідний Дім" у м. Винники -Вул. Сахарова 10а -Поверх 3 з 8 -Будинок зданий та заселений. -Площа 41.2м2 -Індивідуальне опалення -єОселя -Квартира світла і дуже тепла взимку. -Якісна побутова техінка та меблі: Дубова паркетна дошка на кухні та в спальні, підігрів підлоги в ванні, коридорі та на лоджії, газовий котел 2-х контурний з програматором, сигналізація ДСО, сантехніка hansgrohe, побутова техніка bosch, electrolux, посудомийна машина - LG, вбудований холодильник - hotpoint ariston, мякі меблі фірми Frankoff. -Інтернет: 2 провайдера заведено. Оптоволокно, працює якщо немає світла. -Вхідні двері замінені. -В квартирі залишається все. -Ціна 75 000$ Не зволікайте, огляди в зручний час.

Академіка Сахарова вул., 10
123...6
1 - 24 из 127 результатов