3 кімнати з Євроремонтом і меблями. Є гараж. Індивідуальне опалення. Є власна каналізація.

владелец
Продається 3-х кімнатна квартира

Продам двохкімнатну квартиру в м.Вашківці, 41,8 м². Квартира находиться в центрі на вул. О.Кобилянської, 1 поверх, тепла квартира. Поруч є садочок, пошта та магазини. В квартирі проведений газ, при бажанні є можливість отоплювати дровами. Є 2 сарая. За більш детальною інформацією дзвоніть на номер 09*********31, 09*********44.

владелец
Продам квартиру в м.Вашківці, 41.8м²

Продам двох кімнатну квартиру, з усіма зручностями ( вода ,газ). В центрі міста,поблизу школа ,садок,лікарня,пошта. Квартира продається з деякими меблями. Всі питання по номеру телефона .

владелец
Продам квартиру
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Доброго дня продаєця 3-х кімнатна квартира в сел.Лукавці квартира дуже простора в квартирі замінені вікна вхідні двері по ремонтах потрібно пошпакльовати стіни і провести комунікації це вода і каналізація (зцим проблем немає) також в квартирі є балкон і доквартири ще є сарай він також входить до квартири газ світло все працює кому цікава квартира пишіть всім гарних покупок.

владелец
Продам 3-х кімнатнв квартиру

Одно кімнатна квартира з балконом Душ туалет кухня всі умови пригодні дня проживання продаж з меблями пральної машиною холодильником стоїть новий газовий котел заїхав і живеш

владелец
Продам Квартиру центр Вижниці

Продам 1-но кімнатну квартиру в містечку Берегомет(Вижницький р-он). Центр міста вул. Щорса 4 кв. 4. Загальна площа 52 кв.м. Є каналізація, виведені труби під воду, потребує внутрішніх робіт. Кімната велика з високими стелями, можливе використання під підприємницьку діяльність (магазин, пекарня, склад т.д) Всі деталі по телефону, ціна договірна.

владелец
Продам 1-но кімнатну квартиру в містечку Берегомет(Вижницький р-он)

Продається 1 но кімнатна квртира на другому поверсі з ремонтом та вмонтованими меблями. До квртири гараж і сарай.

Квартира з ремонтом

Квартира у Вижниці, мікрорайон Рівня. Поруч ріка, ліс, гори, а також база відпочинку, магазини, зупинка, буде аптека яка добудовується. Є можливість сходити в басейн і позасмагати. Все для життя та відпочинку. Потрібно лише закінчити ремонт, двері та вікна нові.

владелец
Квартира у Вижниці