Вараш, мкр. Будівельників, 13. Квартира без сучасного ремонту, знаходиться на четвертому поверсі. Можливий вивіз всіх меблів. Домовленість про ціну квартири при особистій зустрічі, інші питання за номером телефону.

владелец
None 43000.0 USD

Продається 3х кімната квартира на 3му поверсі 9ти поверхового будинку по м-н Перемоги 37. Можливий обмін з доплатою на однокімнатну квартиру по м-н Перемоги, або Вараш, з 2-го по 5-й поверх. В квартирі зроблений косметичний ремонт.

владелец
3х кімната квартира. Продаж або обмін на однокімнатну квартиру.

Квартира по м-н Вараш 29на 8 прверсі, зимою тепла, влітку не жарка. Ремонт жити можна:) все видно на фото:) батареї та вікна поміняні. Поряд садочок, школа. Ціна вказана без меблів.

владелец
Продам трикімнатну 3 квартиру
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Обміняю 3-х кімнатну квартиру цегляний будинок в 9-ти поверховому цегляному будинку (м-н Будівельників 25) з двома балконами та коморою на однокімнатну квартиру бажано в 9-ти поверховому будинку з доплатою (розгляну усі варіанти) або продам. Доплата - 35 000 $. Ремонт - житловий стан. Деталі за телефоном: +38***********72.

владелец

Продам квартиру. 3 кімнати. 5 поверх 9 поверхового будинку м-н. Будівельників 28. Ремонт. Мебльована.

владелец
Продам квартиру трьох кімнатну

3хкімнатна квартира, 67,5м.кв. 2поверх в 9ти поверховому будинку по м-ну Будівельників. Квартира з ремонтом. Частково мебльована (вітальна сучасна стінка з барною стійкою, коридорні великі шафи, на балконі шафа, кухня з обідніми меблями, плита, витяжка). Сантехніка, електрика, опалення - все в належному стані. В будинку ОСББ, відеонагляд будинку, домофон обмеження доступу сторонніх осіб, в підїзді ремонт. Всі вікна та балконна рама пластикові, вхідні двері нові. 09******02

владелец
Трьохкімнатна квартира

Продам 3-кімнатну квартиру у новобудові. Квартира після забудовника, розташована у гарному районі. Можливо також придбати кладову в цьому ж будинку. Додаткові питання в особисті.

владелец
3-кімнатна квартира у новобудові

Продається 3-х кімнатна квартира з меблями на 2 поверсі 5 поверхового будинку у центрі м. Вараш м-р Будівельників. Санвузол роздільний, велика лоджія. Неподалік ТЦ, паркова зона, дитяча площадка, пошта, банк, школа, дитсадок, автобусна зупинка. Двір затишний. По ціні можливий торг.

владелец
Продається 3-х кімнатна квартира. м.Вараш

Продам 3-кімнатну квартиру в хорошому стані та частково мебльовану в м-н Вараш.Зручне місце розташування,поруч знаходиться дитячий садочок та школа.В будинку діюче ОСББ,відеонагляд в підʼїзді та прибудинкової території.

владелец
3-кімнатна квартира м-н Вараш

Продається 3-кімнатна квартира м-н Будівельників. 5 поверх з 5. Квартира без ремонту, замінена балконна рама. Поруч школа та дитячий садок.

владелец

квартира в хорошому місці.простора.великі кімнати.велика простора кухня.чудове планування.прекрасний вид з вікон кімнат.зимою дуже тепла.перебоїв з опаленням водою нема.хто любить простір або для великої сімї саме те що потрібно.садочок, пошта, школа, ринок, магазини, супермаркет АТБ в районі 500м.телефонуйте Роман

владелец
Тараса Боровца улица, 4Г, Вараш, Вараш, Ровенская 99000.0 USD

Исследуйте территорию