Продам 3-х кімнатну квартиру по м-н Перемоги.В будинку діє ОСББ.

владелец
Продам 3-х кімнатну квартиру

Продам квартиру. 3 кімнати. 5 поверх 9 поверхового будинку м-н. Будівельників 28. Ремонт. Мебльована.

владелец
Продам квартиру трьох кімнатну

Продам 3-кімнатну квартиру у новобудові. Квартира після забудовника, розташована у гарному районі. Можливо також придбати кладову в цьому ж будинку. Додаткові питання в особисті.

владелец
3-кімнатна квартира у новобудові
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається 3-трьох кімнатну по м-н Вараш Або обін на 1-но кімнатну з доплатою Загальна площа 67 м.кв На першому поверсі в девʼяти поверховому будинку Поряд садочок, школа, магазин Квартира з ремонтом Вікна і балкон все пластикові Діє ОСББ

владелец
Квартира 3-трьох кімнатна або обмін на 1-но кімнатну з доплатою

Продається 3-х кімнатна квартира з меблями на 2 поверсі 5 поверхового будинку у центрі м. Вараш м-р Будівельників. Санвузол роздільний, велика лоджія. Неподалік ТЦ, паркова зона, дитяча площадка, пошта, банк, школа, дитсадок, автобусна зупинка. Двір затишний. По ціні можливий торг.

владелец

Продається 3х кімната квартира на 3му поверсі 9ти поверхового будинку по м-н Перемоги 37. Можливий обмін з доплатою на однокімнатну квартиру по м-н Перемоги, або Вараш, з 2-го по 5-й поверх. В квартирі зроблений косметичний ремонт.

владелец
3х кімната квартира. Продаж або обмін на однокімнатну квартиру.

Обміняю 3-х кімнатну квартиру цегляний будинок в 9-ти поверховому цегляному будинку (м-н Будівельників 25) з двома балконами та коморою на однокімнатну квартиру бажано в 9-ти поверховому будинку з доплатою (розгляну усі варіанти) або продам. Ремонт - житловий стан. Деталі за телефоном: +38(06**********72 - Олеся. .

владелец
Обміняю трьокімнатну (цегляний) на однокімнатну квартиру або продам

Пропонується на продаж затишна 3-кімнатна квартира в центрі міста по м-ну Будівельників, загальною площею 57 кв.м. Поверх: 2-й з 5 Загальна площа: 57 кв.м Стан квартири: Світла та затишна, суха та тепла. В квартирі кімнати площею 16.6, 11 та 9 кв.м Вікна на дві сторони, що забезпечують хорошу вентиляцію. Квартира має гарний житловий стан – «заходь і живи». Частково залишається меблі та техніка. Кухня збільшена за рахунок балкону. Охайна прибудинкова територія з дитячим майданчиком. Інфраструктура: Квартира розташована у відмінному районі з добре розвиненою інфраструктурою. Поряд знаходяться дитячий садок та школа, ідеальний вибір для сімей з дітьми. У безпосередній близькості розташовані магазини, супермаркети, аптеки та інші необхідні обєкти. Ціна: 62000$...фото та більше інформації за номером 09*********27 Валентина Реальному покупцю - торг!

Гарна 3-кім. квартира в центрі

3хкімнатна квартира, 67,5м.кв. 2поверх в 9ти поверховому будинку по м-ну Будівельників. Квартира з ремонтом. Частково мебльована (вітальна сучасна стінка з барною стійкою, коридорні великі шафи, на балконі шафа, кухня з обідніми меблями, плита, витяжка). Сантехніка, електрика, опалення - все в належному стані. В будинку ОСББ, відеонагляд будинку, домофон обмеження доступу сторонніх осіб, в підїзді ремонт. Всі вікна та балконна рама пластикові, вхідні двері нові. 09******02

владелец
Трьохкімнатна квартира

Продається 3-кім.квартира по м-ну Вараш. Квартира знаходиться на 7-му поверсі. Гарний житловий стан, чудовий вигляд на природу. Поруч школи, садки, супермаркет, річка, зупинки громадського транспорту.

Продам 3-кім.квартиру, м-н Вараш

Исследуйте территорию