Продаж від власника!!! Без жодних комісій!!! Торг присутній ЖК Грінвуд 2 Вул. Львівська 92а Брюховичі Однокімнатна квартира з VIP ремонтом та меблями. Розумний будинок, управління смартфоном. Площа 45 м.кв Плитка : - 60*120 Aurora Gold Natural Rect (Іспанія) - Ragno 10x70 Woodessence Walnut R4Mg (Італія) Стіни - вентильовані настінні панелі Saviola (Італія) та тіньовим плінтусом. Стіна від сусідів обезшумлена багатошаровою шумо та звукоізоляцією товщиною 50мм. Підлога - Alsafloor Creativ Herringbone 520 Горіх Шоколадний (Франція) Стеля - натяжна в тіньовому профілі Двері - алюмінієві прихованого монтажу, висотою 2,7м. від компанії M&Kdoor (Україна) Корпусні та мякі меблі - індивідуальні від компанії M&Kmebel (Україна) з фурнітурою Blum (Австрія) та фасадами Saviola та Cleaf (Італія) Стільниці, раковина та мийка - керамограніт Laminam (Італія) Сантехніка - am.pm. Black (Німеччина) Техніка: - Bosch (Німеччина): Пральна машина Сушильна машина Духова піч Мікрохвильова піч Варильна поверхня (вмонтована в керамогранітну стільницю) Посудомийна машина - Samsung (Південна Корея): Вмонтований холодильник Телевізор QLED 65 та 55 дюймів Витяжка - Elica (Італія) Кондиціонер - Cooper&Hunter (США) Подрібнювач харчових відходів - McALPINE (Велика Британія) Бойлер - THERMO ALLIANC Чорні вертикальні радіатори. Водяна та електрична підігрів підлоги у ваннні, коридорі та частково в робочій зоні на кухні, з управлінням з смартфону. Smart home (керування від смартфону): Система антипотопу Електрокарнизи Терморегулятори Термоголовки

владелец
Однокімнатна квартира з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою

• Продаж 1кімн.кв-ри вул. Львівська,92 ( Брюховичі) - 6 хв їзди на авто до ТЦ СПАРТАК. • ЖК ҐРІНВУД-2 • 3 поверх /5 цегл.будинку • заг.площа 47,9 м.кв ,кухня-студія 17,3 м.кв. • автономне опалення • сучасний якісний дизайнерський ремонт • велика тераса з виходом з кухні з мальовничим виглядом. • кондиціонер, підігрів підлоги, вмонтований душ , туалет, гігієнічний душ уся сантехніка відомих виробників, гардеробна, ремонт робили для себе, є часткова візуалізація квартири (кухні та спальні) • будинок зданий, частково заселений з закритою озелененою територією під охороною. Дитячий майданчик ,спортивний майданчик, маг. Близенько Ціна 82 000,00 $.

владелец
Продаж 1- кімнатної квартири з дизайнерським ремонтом в ЖК Грінвуд 2

Квартира з дизайнерським ремонтом. Робилась для себе, але плани помінялись. Професійно прораховані технічні моменти енергозбереження. Найкращі по енергозбереженню вікна, які є на ринку в Україні. Абсолютна нова техніка та меблі. Додатково замовлені стіл в крісла з натурального дерева (на фото ще немає). Утеплена стеля (дуже гарна шумоізоляція від сусідів зверху). Тепла підлога по всій квартирі матеріалами Rehau, двері скритого монтажу. Є місце під гардеробну кімнату (меблі в гардеробну відсутні, тому можно поставити по вашому дизайну). Підготовка під сигналізацію, проведено оптико інтернет. Освітлення стелі трековими світильниками. Підвіконня з натурального дерева. Колір стін при потребі можливо перефарбувати. Підготовлено під встановлення рекуператора, кондиціонера.

владелец
Львовская улица, 33А, Шевченковский, Брюховичи (Львов), Львовская 125000.0 USD
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1 кімнат квартири в новобудові по вул. Львівська з площею 40.9кв.м. ( Брюховичі). Забудовник Грінвуд 2. Гардеробна, бойлер, техніка. Квартира продається зі всією технікою та меблями! Власна котельня і лічильник на тепло. Підігрів підлоги по всій квартирі. Квартира сонячна з красивим краєвидом, закрита територія, є дитячий та спортивний майданчик. Квартира продається від власника Обмін на щось не цікавить Олег

владелец
Львовская улица, 92Б, Шевченковский, Брюховичи (Львов), Львовская 72000.0 USD

Мрієш жити в шикарних апартаментах, ще й біля водойми? Пропонуємо вашій увазі 1-но кімнатну квартиру в ЖК Хвиля Lux, яка розташована на 2-му поверсі 5-ти поверхового будинку, обладнаного ліфтом для ще більшої зручності. Жодна новобудова не зможе зіпсувати тут чудовий краєвид на озеро, мальовничі заходи сонця та відчуття простору від неба до самого горизонту. Планування квартири: - велика кухня-вітальня з панорамними вікнами та виходом на лоджію - ізольована простора кімната, також з виходом на лоджію з вишуканим краєвидом - санвузол сумісний, оснащений 2-ма умивальниками В квартирі зроблений дорогий та добре продуманий дизайнерський ремонт з якісних матеріалів. Повністю мебльована. Підлога вінілова, з підігрівом, оснащена як ручним керуванням 5-ти зон обігріву, так і програмованим терморегулятором, який керує котлом та забезпечує комфорт і значну економію витрат газу. Кухня укомплектована дорогою вбудованою технікою з безліччю корисних функцій. Мийка має подрібнювач харчових відходів, що дуже сильно зменшує потребу регулярно виносити сміття. Опалення індивідуальне, газове. Встановлений дорогий кондиціонер з внутрішніми блоками на кухні та у спальні. Квартира оснащена стабілізатором напруги потужністю 10 кВт, що забезпечує 100% захист техніки. Вхідні двері обладнані надійним замком фірми ABLOY. Доглянута прибудинкова територія закритого типу під відео наглядом та шлагбаумом дистанційного керування. У внутрішньому подвірї є відпочинкова зона з зарибленим озером (так, це вже друге озеро тут). Також на території є спортивний та сучасний дитячий майданчики. На відстані 8-ми хвилин пішки знаходиться вхід у величезний Брюховицький ліс. На тій самій відстані є ще 2 озера, де можна плавати та загорати. На відстані 3-х хвилин пішки знаходиться супермаркет Рукавичка та зупинка громадського транспорту. Продаж з усіма з меблями та технікою. Ідеальний варіант для тих, хто стомився від міської метушні, вигляду асфальту та бетону, але хоче бути максимально поруч до міста.

владелец
Шикарна сучасна квартира в новобудові 2021р вул. Львівська, Брюховичі

Квартира 1 кімнатна , площа 40,2 м2, знаходиться у Брюховичах, ЖК Грінвуд 3 ,вул.Широка 22, 4 поверх, 3 секція , забудовник M7 development. Здача 4 квартал 2024 Вікна виходять на приватні будинки в сторону села Бірки. Продаж по переуступці, власник.

владелец
Квартира 1 кімнатна Грінвуд 3

Квартира у Брюховичах 36,4 м2 3/3пов. є горище. Індивідуальне опалення газове Деталі за телефоном. Продаж від власника, без комісії

владелец
Продаж квартири 36,4 м2 Брюховичі, вул. Прилуцька 12 3пов. Власник

Продається квартира - студія в заселеній новобудові в ОСББ "Біля лісу" по вул. Лікарській (в районі дитячої лікарні) в малоквартирному будинку на один підїзд. Територія огороджена, доглянута. Є паркомісця. Квартира робилась під себе, ніхто не проживав. Ексклюзивні меблі. Квартира тепла, не кутова (стіна на дві цегли + пінопласт), засклений балкон - лоджія з кладовкою, панорамні вікна з підігрівом підлоги по периметру вікон. Заведений в квартиру інтернет. Індивідуальне опалення - двохфункційний котел. Поруч розбудовується інфраструкутура - в найближчому майбутньому басейн, спортивні майданчики, магазини тощо(ЖК "Під зорями"). Посередників прохання не турбувати.

владелец
Однокімнатна квартира в Брюховичах