Продається квартира в дуже гарному місці по вул. Короленка. Приватний заїзд, паркомісце і вхід. В квартирі все облаштовано для життя. Продається з усіма зручностями (кухня, меблі, побутова техніка) Правильне планування. Загальна площа 92кв.+тераса. За деталями звертайтесь будь ласка у будь який месенджер.

власник
Продам  квартиру

Продається трьох кімнатна квартира в місті Броди по вул Гайдамацька 5 поверх 5 поверхового будинку, над квартирою технічний поверх висотою 2.10, не протікає Загальна площа: 70 м Всі вікна металопластикові Балкон відкритий на ширину 2 кімнат, утеплений 5 см пінопластом Покращене планування, кухня студія, велика ванна, окремий туалет, гардеробна кімната, 2 кондиціонери один з них на Wi-Fi керуванні. Встановлений насос на воду До квартири йде підал. Опалення: індивідуальне газове Замінений електро лічильник день/ніч. Стан квартири: Житловий. Меблі залишаються по домовленості . Еслі без меблів 60т

власник
Продається трьох кімнатна квартира на Білих казармах
5

Продаж 3-ьох кімнатної квартири в м. Броди. Неподалік центру (до 5хв ходьби). Квартира в новобудові (будинок 2017 року). Світла, простора. Усі комунікації підведені, є індивідуальні лічильники на газ, світло, воду. Квартира на 3-ому / 4-ому поверсі. Поруч знаходиться невеликий парк. Польський проект. Можливий торг.

власник
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-х кімнатна квартира в спальному районі,по вул.Коновальця,1.Будинок з червоної цегли. Індивідуальне газове опалення. Косметичний ремонт. Вікна пластикові, балкони засклені. Роздільний санвузол. Поруч дитячий майданчик, садочок, школа, лікарня. Також біля будинку є гараж та підвальне приміщення.

власник
Продається 3-ох кімнатна квартира

ПРОДАЄТЬСЯ ТРИКІМНАТНА КВАРТИРА на ПЛОЩІ РИНОК (м. Броди) Заг. площа: 62 м2 Не потребує дороговартісного ремонту 5 поверх з пяти Вікна і балкон пластикові Окремі кімнати Опалення індивідуальне газове Роздільний санвузол Будинок з цегли та якісним дахом Доглянута територія і близько до школи, базару, дитячого майданчика Ціна від власника Для більшої інформації чи огляду телефонуйте

Трикімнатна квартира в центрі міста