Продаж двокімнатної квартири на тринадцятому поверсі в двадцятипятиповерховому будинку у самому серці міста Бровари! За адресою: вул. Київська 247. ЖК Лісовий Квартал. Інформація про житловий комплекс: «Лісовий квартал» - сучасний житловий комплекс, де цінують комфорт, безпеку і здоровя. Розташований «Лісовий квартал» в кількох кілометрах від Києва, в самому центрі Броварів. Зручна транспортна розвязка дозволяє бути в Києві вже через 10-15 хвилин. Лише за кілька кроків від житлового комплексу - мальовничий сосновий бір, немов спеціально створений, щоб прокласти тут власну «стежку здоровя» для ранкових пробіжок або прогулянок з дітьми. Розташування: - 1 хвилина до супермаркету «Сільпо»; - 2 хвилин до торгового центру «Епіцентр К»; - 9 хвилин до Соснового парку; - 9 хвилин до ринку; - 5 хвилин їзди до аквапарку «Термінал». Інформація про квартиру: Загальний стан квартири - чудовий стан. Квартира вільного планування. Робили ремонт для власного проживання, тому все затишне та максимально комфортне. Є автономна електроенергія - генератор. Під час відключення електроенергії є подача води та працює великий вантажний ліфт. В квартирі є кондиціонер, бойлер на 80 л., пральна машина, велика шафа-купе, холодильник та інші меблі. Є вихід на балкон зі спальні. Балкон засклений, теплий та досить великий, що дозволяє облаштувати робоче місце або ж місце для відпочинку. Квартира не кутова, утеплена. Взимку батареї увімкнені на мінімум, оскільки дуже тепла квартира. Є можливість регулювати та вимикати опалення! У дворі є парковка та завжди вільні місця для авто. Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Київська вул., 247

Продаж 1 кім. квартири. Бровари, ЖК «Лісовий квартал», вул. Київська, 19/25пов, 39/16,4/8,6м, сан.вузол сумісний, гардеробна, балкон засклений. В квартирі зроблено гарний ремонт, залишаються меблі та техніка. Стан – заходь та живи. 2 ліфти, консьєржі. Будинок комфорт-класу. Поруч Сільпо, Новус Епіцентр, магазинчики, кафе, ліс та парк. 55 000 дол.США, без комісії.

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 249

Продається велика 1 кімнатна квартира велика кухня + окрема кімната-гардеробна ЖК Лісовий квартал. Найзручніше місце розташування у Броварах Велика кухня - вітальня. Квартира затишна Якісний добротний ремонт. 2 зручні дивани. 2 кондиціонери, Ремонту 2 роки робився для себе. Кухня простора, у ній один із двох спальних диванів. Є роздягальня, бойлер. Пральна машинка ванна, Унітаз інсталяція, 2 кондер Вся техніка залишається. Будинок заселений. Ніхто не прописаний, 1 власник. Є генератор на будинок, на випадок відключення світла. Обираючи дану квартиру, ви отримуєте безліч вигод: -чудову локацію - поряд магазини та кафе, спорткомплекси, навчальні заклади, зупинки громадського транспорту; -місце для відпочинку та прогулянки з дітьми - сучасні дитячі майданчики, парк; -діагоностичні центри; -облаштоване укриття в будинку; -безпечне проживання - відеоспостереження та консьєрж; -в будинку встановлений генератор (при відсутності світла працює ліфт та світло в парадному); -економію коштів - утеплення будинку дозволяє взимку не вмикати опалення; -доглянуту прибудинкову територію і привітних сусідів! В пішій доступності все необхідне для комфортного проживання: Магазини, кафетерії, ресторани, школи, дитячі садочки, парки, спортивні майданчики і тд.. Торг 45181

можливий продаж по єОселя
Вячеслава Чорновола вул., 6а

Продам простору 2-кімнатну квартиру в ЖК комфорт-класу "Scandia". "єОселя" можлива під 3% та 7 %! Будинок зданий в експлуатацію в січні 2022-го року. Будинок Д8, Героїв Крут вул., 10. 4-й поверх з 8-ми. Стан – вільне планування. Встановлено металопластикові вікна та генератори. Є великий балкон. Монолітно-каркасний будинок в "Фінському кварталі" навпроти парку, стіни - керамоблок, (товщина стіни 40 см), утеплення - мін. вата (ззовні 12 см) - що гарантує 40% економії на опаленні, швейцарські ліфти "Shindler" з відеоспостереженням, двосторонній вихід з будинку. ЖК "Scandia" складається з 14-ти будинків, розташованих на території площею більше 6 га, один з найбільших ЖК у м. Бровари, що знаходиться в 20-ти км від Києва. Комплекс закритого типу з власною інфраструктурою. Гарний двір, чисте та свіже повітря, наразі проводяться роботи з благоустрою, є паркінг для авто, парк (6 Га), озеро (барбекю та рибалка хоч кожен день, 2 хв. і Ви на відпочинку), дитячі садочки, дитячі майданчики, магазин, аптека, кавʼярня, настільний теніс, поруч ліс. На території ЖК працює охорона, що забезпечує безпеку мешканців. Також є система відеоспостереження на території та в підʼїздах будинків. Зручна транспортна розвʼязка, що дає змогу швидко дістатися до центру Броварів та до Києва: - 15 хв. до станції метро "Лісова" на маршрутці яка курсує від комплексу або 8 хв. від зупинки "Пекарня", 10 хв. на авто; - 800 м до залізничної станції "Ялинка" (звідки курсує електричка до різних станцій Києва: Дарниця, Видубичі, центральний залізничний вокзал і т.п); - 5 хв. на авто до центру міста Бровари; - пряма траса на аеропорт "Бориспіль" (25 хв). Усі ці фактори роблять ЖК "Scandia" привабливим для проживання тих, хто цінує комфорт та зручність! Право власності на руках, з документами порядок, податок свій власник сплачує. Перегляди за попередньою домовленістю. Є відеозапис.

можливий продаж по єОселя
Героїв Крут вул., 10

-Сімейна, дуже простора квартира, за рахунок збільшення кухні! -Центр! -Тихий озеленений двір; -ОСББ відмінне; -Новий ліфт,хороші сусіди; -Все ідеально,запрошуємо на перегляд!

Героїв України вул. (Гагаріна), 19

Продам однокімнатну квартиру в ЖК Крона Парк 2,вул Соборна 21,поверх 5 Будинок зданий в експлуатацію в 2022 Загальна площа квартири 49,34м2.Гарний вид з панорамних вікон.Балкон відкритий. В квартирі зроблена чистова штукатурка, можна клеїти обої. Прокладена якісна ел.проводка. Розводка каналізаційних труб та водовідведення.Стяжка підлоги В коридорі встановлена перегородка як кладова/хоз кімната. Гарне розташування,поруч вся інфраструктура,Сільпо,Епіцентр,нов/укр пошта,Мак Дональдс, багато кавʼярень,ресторанів,магазинів,аптек, школи,дитячі садочки,салони краси,в дворі дитяча площадка,наземний паркінг. Зручна транспортна розвʼязка-метро Лісова 15хв,до зупинки громадського транспорту 100м

власник
1 кім в ЖК Крона Парк 2

Продам чудову трикімнатну квартиру у мальовничому місці (15 км від Києва), поряд 5 хвилин пішки ліс, 10 хвилин машиною до річки Десна. Розвинена інфраструктура супермаркет Фора, кілька магазинів, школа, дитячий садок, стадіон, бювет, будинок культури, аптека, відділення "Ощадбанку", музична школа. Чудова транспортна розвязка 5 хвилин до міста Бровари, кожні 10-15 хв. маршрутки до Києва. Квартира обладнано автономним опаленням, гарячою водою (2-х контурний газовий котел), централізоване водопостачання та водовідведення. Дві лоджії з пластиковими вікнами, під балконом зроблено погріб. Усі вікна металопластик, ковані грати, 2 кладовки. Інтернет. Під одним балконом огороджена територія (клумба). Зовні утеплена. Частково залишаються меблі. Реальному покупцю хороший торг.

власник
Продажа чудової трикімнатної квартири у  мальовничому місці.

Пропонується 2к квартира в ЖК "Олімпійський».(Москаленка 49). Квартира із серії «Заходь і живи» Повністю мебльована та укомплектована побутовою технікою. Консьєрж, відеонагляд, доглянута територія. Плюс поруч є все необхідне для комфортного життя. ШКОЛА, САДОЧОК, ГІМНАЗІЯ, СІМЕЙНА АМБУЛАТОРІЯ-Є! СУПЕРМАРКЕТИ-ЛЕГКО! НОВА ПОШТА, РИНОК,ЗУПИНКА-за 5 ХВ ходьби. Звичайно, кав’ярня для теплих зустрічей з близькими. Зручна транспортна розв’язка на Київ! За більш детальною інформацією-телефонуйте! Для Покупця бонус - відсутня комісія! Розглядаємо програму єВідновлення!

Продаж затишної 2к квартири в ЖК "Олімпійський“Без комісії!

Адреса місця знаходження квартири: Київська обл., м.Бровари, вул.Аркадія Голуба (колишня вул.Постишева), 1-В 1-кімн.квартира, 3/9 поверх.будинку. 55,5/21,4/12,8 кв.м. Лоджія 4,4 м2. С/в сумісний. Висота потолків - 2,7 м. Комунікації: холодне та гаряче водопостачання, центральноміська каналізація, газопостачання, електроенергія, централізоване опалення. Квартира в жилому стані проте потребує ремонту. Від власника, без комісійних. Власник - юридична особа

Продаж 1-к квартири (55,5 м2) м.Бровари, в.А.Голуба, 1В, 55000 $

К продаже предлагается отличная квартира в новом сданом доме, ЖК Атлант, по адресу Симоненко 105. Красивые новые парадные с видеонаблюдением, консьерж, 3 лифта. Центр города. Квартира находиться в удобной транспортной локации, рядом вся городская инфраструктура - Эпицентр, Новус, школа, детский сад, детские плащадки. Квартира расположена на 22-м этаже, очень теплая, не угловая, прекрасный вид с окна. В квартире делался качественный ремонт для себя. Есть отдельная спальня и кухня- гостиная. Установлена система контроля утечки воды, кондиционер, хороший влагостойкий виниловый ламинат, широкоформатная плитка в с.у., грамотная электрика с автоматами на все группы. Есть вся необходимая мебель и бытовая техника для жизни, кондиционер, бойлер, вместительный шкаф в прихожей и спальне. Утеплен и обустроен балкон. Отличный вариант как под арендный бизнес, так и для себя. Никто не прописан, чистая продажа. Звоните на просмотры!

ПРОДАМ ШИКАРНУЮ евродвушку в ЖК Атлант!Ул.Симоненка105!

Продам 2 кімнатну квартиру, площею 78 м², яка розташована на 4 поверсі 17 поверхівки. Будинок на стадії оздоблення фасаду. Здача в експлуатацію вересень-жовтень 2024 року. Квартира з двома повноцінними кімнатами 18 м² та 20 м², великою кухнею 15 м² та окримим сан вузлом. Ціна даної квартири 55 000$ ЖК Саванна Сіті, це один з найкрвщих ЖК в місті Бровари. Який має закриту територію, велику кількість дитячих та спортивних майданчиків, власне футбольне поле, батути, скейт парк, зони відпочинку та багато всього цікавого та корисного. Поруч з ЖК приватна школа Monomax, ліцей 5 , 8, 10 та декілька дитячих садочків. ТРЦ Термінал, Епіцентр, Новус розташовані на відстані 5 хв пішки. Хвойний ліс розташований в 10 хв пішки.

УВАГА НАЙНИЖЧА ЦІНА Продам 2 кімнатну квартиру ЖК Саванна Сіті

Продаж євро 2х кім квартири , місто Бровари , вулиця Чубинського , ЖК Саванна сіті , будинок тигр . Планування : кухня - вітальня і спальня , площа 61,4 кв м , зал 32,8, спальня 12. Є можливість зробити ще одну кімнату .Вікна з видом на бік лісу . Поверх 12/17 пов. Переуступка . 55000 уе

Продаж євро 2х кім квартири Саванна сіті

Продам 4-х кімнатну квартиру,вул.Незалежності 10(цегляний будинок) поверх 3/9. Загальна площа -84 метри. 4 окремі кімнати,дві лоджії,велика кладова,2 засклені лоджії . Квартира житлова . Все залишається .тамбур на 2 квартири. Центр міста ( двухстороння). Тихий двір поруч 2 школи, садочок, торгові центри,ринок,зупинка. Квартира вільна . Працюємо під програми.Ціна -54999 у.о Торг

Продам 4-х кімнатну квартиру,вул.Незалежності

м.Бровари, Центральна частина міста. вул. Чорних Запорожців (Короленко) 50. ————————————————— Площа: 69 м2 Поверх: 8/9 Кількість кімнат: 3 Стан: Ремонт Нове електричне обладнання в щитовій-перевірена проводка! Нові лічильники на воду! Вікна на північ і південь. Балкон і лоджія! Лічильник тепла на 4 підʼїзди! Встановлений новий ліфт Авто можна завжди припаркувати! Новий асфальт біля будинку! У дворі дитсадочок, школа Поруч: ТРЦ Термінал Мегамаркет, Сільпо, Новус, Епіцентр 54.500 у.о. (789 у.о./м2).

Бровари. Центр. вул. Чорних Запорожців 50. 3-кім., 69 м2, ремонт!

Продаж 1к квартири ЖК Лісовий квартал. 44/19/11м2, 16 поверх, ремонт, меблі, техніка. Перегляди у зручний час. 16 поверх/25 -поверхівки- встановлений генератор на всі ліфти! Хороший ремонт, меблі, техніка, є гардеробна Для реальних покупців торг! Комісія агенції обговорюється, документам більше 3 років Телефонуйте 06******21 05******48 АН Elion

Терміновий продаж ЖК Лісовий квартал ГЕНЕРАТОР ВСТАНОВЛЕНИЙ

Дослідити місцевість

3х кімнатна квартира в ЖК Олімпійський в Броварах. Будинок зданий та заселений. Підходить під Є оселю і Є відновлення (Сертифікат). А також можливе розтермінування від забудовника. (70/30% на 12місяців - безвідстокова.Або від 50% до 36 місяців під 12% річних на залишок. Адреса - Москаленка,55. Тільки 6 квартир на поверсі на 2 великі ліфти. Є нульовий поверх щоб заходити в ліфт з рівня землі. Будинок утеплений мін.ватою 12см, Підлога - чистова лазерна стяжка, стеля та стіни - чорнова штукатурка. Електрика вже розведена по квартирі, мідна проводка та кабель для електроплити. Опалення – горизонтальна система, що дозволяє ставити індивідуальний лічильник тепла. Двері вхідні - обшиті МДФ накладками з двох сторін. Вікна – 4х камерний профіль Рехау. Лічильники холодної та гарячої води, а також двозонні електричні. У дворі сучасні дитячі майданчики, Нова пошта, Розетка, супермаркет Фора,торгівельний центр "Атлант", кофейні,салон краси. Швидко можна доїжджати до Києва - так як поряд нова окружна дорога, на авто 11хв до метро Лісова без світлофорів і зупинок.

3-х кімнатна квартира в Броварах,Москаленка,55,підходить під Є-оселю

ЖК Лісовий квартал , Соборна 20 (фасад 2го поверху) 42 квадрати . Будинок 2021 року, 3 роки у власності! Квартира перероблена в офіс, зараз студія закритого типу, можливо під будь що, квартиру в тому числі. ВОДА Є ЗАВЖДИ , не дивлячись на відключення світла . В кімнаті декоративна наливна підлога. В коридорі і сан узлі плитка керамограніт 120/60. Встановлен кондиціонер інвкторний (на тепло і холод) камера в коридорі відеодомофон та Домофон з вулиці можно звонити і відкривати двері тепла підлога в коридорі бойлер зроблений вивід сантехніки під душ кабіну на всяк випадок перепланування Вайбер ,телеграмм відповім на всі питання Відповім на всі питання , Власник можливий торг

власник
Продаж квартира ЖК лісовий квартал , Власник, торг

43587 Продам простору повноцінну 2 х кімнатну квартиру 50м2 Новий будинок ЖК Олімпійський на 18-му поверсі вул.Москаленка 53. Квартира світла і дуже тепла. У квартирі встановлено лічильники на воду та електрику а також на тепло!! Встановлений кондиціонер. Продаж квартири з мебелю та технікою! Добре розвинута інфраструктура рядом школа ринок! До метро Лісова 20 хв

Сергея Москаленко улица, 53, Бровары, Бровары, Киевская 54000.0 USD

43729 Продається 1к велика квартира ЖК Лісовий квартал. Популярний середній поверх Квартира 44 м2, Треба доробити косметичний ремонт. На перший час для проживання в квартирі є все необхідне. Торг єОселя, єВідновлення Зручна транспортна розвязка до станції метро «Лісова» 15 хвилин їзди; розвинена зовнішня інфраструктура, через дорогу від ЖК-Сільпо, також поряд Новус, Варус і АТБ; поряд МакДональдс, КФС, МаркМол, ТЦ Бутік; Школи, дитячі садки, центри, що розвивають, Спортивні секції знаходяться в пішій доступності

Киевская улица, 247, Бровары, Бровары, Киевская 54000.0 USD

Продам однокімнатну 54 кв. на 4 поверсі. Продам однокімнатну , світлу, сонячну квартиру по вул Чорних Запорожців (Короленка)54/20/12 на 4/14 пов.кірп.будинку(свічка на один підїзд) Квартира в жилому стані, товщина стіни будинку 60 сантиметрів, лоджія 6 метрів заскленна, є гардеробна кімната, ламінат, кахель, бойлер. В радіусі 500 м. магазини : NOVUS, VARUS, Епіцентр, Мегамаркет, Форум, , ринок і біля будинку аллея Кохання. До м.Ліслва 12 хв автомобілем. Ціна 54 000 у.о. Більше інформації за тел.XX XXX XXX XX 82 Наталія.

Черных Запорожцев улица, 66А, Массив, Бровары, Киевская 54000.0 USD

Продається 3- х кімн., квартиру в центрі міста Бровари вул.М.Лагунової. квартира розміщена на 3 поверсі/ 9ти поверхового цегляного будинку. Зручне місцерозташування, в центрі міста, попуч магазини, школи, дитячий садок і вся інфраструктура. 54000 у.о. торг

Продам 3- х кімн.,квартиру вул.Лагунової

Продаж квартири в ЖК "Лісовий Квартал", Чорновола 6а Поверх 4/26 Площі 43/20/12, лоджія не засклена. Простора кухня зі зручним диваном, кухонний фронт з фарбованими матовими фасадами. Затишна житлова кімната, відмінно підібрані меблі. Весь ремонт зроблений у світлих тонах. У спальні підлога ламінат 33 класу зносостійкий, в передпокої плитка. У квартирі залишаються меблі та техніка, деталі за домовленістю.

Вячеслава Чорновола вул., 6А

Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК "Лісовий Квартал", м. Бровари 5 поверх з 26 Простора кухня-вітальня, окрема спальня. Світла, простора, тепла, зручна та затишна. Якісний ремонт, зроблений для себе. При купівлі залишаються меблі, техніка. Все, як на фото Вартість 49 00 євро. ЖК "Лісовий Квартал" розташований в престижному районі міста з чудово розвиненою інфраструктурю. Поруч сосновий парк, зупинка, школа та дитячий садочок, ТРЦ, супермаркети, McDonalds і KFC, аптеки, амбулаторія, ветклініки та ін.

Вячеслава Чорновола вул., 6А

Продаж євродвушки еліт класу , з однією спальнею і вітальною , яка обʼєднана з кухнею . Квартира нова, (ніхто не проживав)після дизайнерського ремонту, з дорогими меблями та побутовою технікою відомих брендів: Electrolux, AEG. Зроблено перепланування для збільшення комфортного простору. Встановлено теплолічильник , бойлер на 80л, кондиціонер. В будинку 2 пасажирських ліфта та 1 грузовий. Будинок( свічка на один підʼїзд) встановив свій генератор на ліфти та водопостачання. Зручне розташування. Виїзд можливий і через Епіцентр і через Чорновола

Київська вул., 249Б
1 - 24 з 334 результатів