Продается 3-комнатная квартира площадью 164.9 м2 с ремонтом в ЖК комфорт класса «Атлантис», расположенном в самом центре города Бровары по адресу: Бульвар Независимости, 2б. Квартира с террасой общей площадью 20.2 кв.м. Квартира находится на 11 этаже 11-ти этажного монолитно-каркасного дома 2014 года постройки. В доме 2 лифта фирмы KONE: грузовой и пассажирский. Высота потолков 3 метра. Отопление и горячая вода – индивидуальный двухконтурный газовый котел. Отопление зимой – 700– 1200 грн. Установлены двухкамерные стеклопакеты с энергосберегающим и рефлекторным стеклом. Подключен скоростной интернет. За каждым собственником в комплексе закреплено парковочное место с круглосуточным видеонаблюдением. На данный момент квартира используется под офис (готовый бизнес), но легко можно доставить мебель и жить. Поскольку это самый центр Броваров, то рядом с комплексом есть все необходимое для комфортной жизни: парк Победы, детская площадка, футбольный детский клуб и футбольное поле, школа, детсад, магазины, кафе, салоны красоты, собственная служба сервиса и эксплуатации, остановки с общественным транспортом, Макдональдс, Новус, кинотеатр, Новая Почта, Епицентр, АТБ и многое другое. Прописанных нет. Документы готовы к продажи. Просмотры в любое удобное время.

можливий продаж по єОселя
Незалежності бульв., 2б

Код 45506 Продаж великої чудової 2 кімнатної квартири на другому поверсі девятиповерхового будинку майже в самому серці міста Бровари. Адреса будинку: вул. М. Лагунової 18. Інформація про будинок: Будинок в чудовому житловому стані, огороджена територія, у дворі завжди є вільні місця для авто. Консьєрж завжди зустріне вас з посмішкою на обличчі та привітає. Є власний дворик з декоративними квітами та деревами. Розташування: Біля будинку знаходиться всі необхідні магазини: АТБ, аптека, автошкола, відділення банку. Багато продуктових магазинів, тому ваш похід в магазин не буде займати багато часу. Зручне розташування для родини з дітьми так як менш ніж за 5 хвилин можна дійти до дитячого садочку та школи. Поблизу ТРЦ Термінал, в якому є такі розважальні програми як аквапарк, кіно, ігрові автомати, боулінг - у вихідні дні завжди буде чим зайнятися разом з сімєю. Також біля будинку знаходиться дитячий майданчик. Зручна транспортна розвязка, що дає змогу швидко дістатися до центру Броварів та до Києва: - 20 хв. до ст. метро "Лісова" на маршрутці. - 10 хв. до залізничної станції "Бровари" (звідки прямує електричка до різних станцій Києва: "Дарниця", "Видубичі", центральний залізничний вокзал і т.п); - 5 хв. на авто до центру міста Бровари; Інформація про квартиру: Квартира в гарному житловому стані. Ремонт в квартирі робили для себе, тому про якість не потрібно турбуватися. Як тільки ми заходимо в квартиру ми потраплямо у великий коридорчик в якому з лівого боку стоїть шафа для одягу. З правого боку стоїть невеличка поличка для необхідних вам речей та взуття. В квартирі дві великі кімнати на всі ваші потреби. В першій кімнаті стоїть велике та комфотне спальне ліжко, біля якого є невеличкий скляний столик та тумба. Навпроти ліжка вмонтований телевізор та комод. В кутку кімнати стоїть велика шафа в яку можна зайти як в гардеромну кімнату. В другій кімнаті є розкладний диванчик біля якого стоїть письмовий столик. В кімнаті також є телевізор та шафа. З кожної із кімнат можна вийти на великий семиметровий балкон. Квартира обладнана чудовою комфортною кухньою з якісним обладнанням, є обідній столик та кутовий диванчик. Роздільний санвузол з надійною сантехнікою. У ванній кімнаті є тепла підлога, щоб взимку ваша підлога залишалася теплою. Вікна виходять з південної сторони, тож влітку не так спекотно. Квартира дуже світла та затишна, в ній жила тільки сімя власника. Будинок теплий, один підїзд, в будинку 1 ліфти, чудові привітні сусіди. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість.

ексклюзив
Марії Лагунової вул., 18

Квартира знаходиться на 9-му поверсі сучасного, цегляного, 20-поверхового будинку побудованого у 2022 році. Загальна площа квартири становить 75м, з яких 39м - житлова. Простора кухня має площу 15м. У квартирі зроблений якісний євроремонт в ніжних, світлих тонах, що створює відчуття простору та затишку. На кухні встановлені нові меблі та сучасна техніка, зокрема варильна панель та духова піч. Ванна кімната повністю мебльована, обладнана великим дзеркалом, бойлером, ванною, раковиною, біде та підвісним унітазом. Також є підігрів підлоги у ванній та на кухні. Квартира має балкон з дуже гарним видом, що забезпечує додатковий простір для відочинку. У будинку централізоване опалення, є ліфт, охорона, гостьовий паркінг та пожежна сигналізація, що забезпечує комфорт та безпеку мешканців, підключений інтернет, є багато розеток, а в спальнях встановлені кондиціонери для додаткового комфорту.

ексклюзив
Чубинського вул., 13а

Код 45783 Продаж затишної 1 кімнатної квартири на дванадцятому поверсі двадцятидвох поверхового будинку в чудовому житловому комплексі в місті Бровари. Адреса будинку: вул. Сергія Москаленка 45. Інформація про будинок: Житловий комплекс «Олімпійський» в м. Бровари створений для справжніх переможців. Цей затишний квартал подарує своїм мешканцям дім, наповнений комфортом та теплом, огородить їх від міського галасу та захистить у найважчі моменти життя. Сучасна якість будівництва, вдала транспортна доступність, завдяки якій дістатися до столиці не стане проблемою, розвинена інфраструктура. «Олімпійський» – житловий комплекс, в якому все передбачено до дрібниць. На його території вдало облаштовані дитячий ігровий майданчик, зона для спортивних тренувань та змагань, місце для дозвілля дорослих. Розташування: Разом із комплексом збудовано торгово-розважальний центр площею 3500 м2. Він забезпечить вас якісним шопінгом та насиченим відпочинком. До Києва можна дістатися прямою через центр Броварів або обїхавши їх окружною дорогою. Два варіанти дозволяють уникати заторів, якщо вони трапляються і ваша поїздка не буде займати у вас багато часу. На прибудинковій території є містка стоянка для автомобілів. Новобудова стала оптимальним поєднанням звичного міського комфорту та спокійного, розміреного заміського проживання. Саме тому неподалік розмістилися торговий центр, продуктовий супермаркет, будівельний супермаркет, школа, поліклініка, відділення банку, кафе та магазини. - 20 хв. до ст. метро "Лісова" на маршрутці. - 10 хв. до залізничної станції "Бровари" (звідки прямує електричка до різних станцій Києва: "Дарниця", "Видубичі", центральний залізничний вокзал і т.п); - 10 хв. на авто до центру міста Бровари; Інформація про квартиру: Квартира в чудовому житловому стані зі всім необхідним для чудового життя в новій квартирі. Коли ми відчіняємо вхідні двері ми потрапляємо в невеликий коридор. В коридорі стоїть шафа для вашого верхнього одягу та полка для взуття. Спальна кімната стильна та затишна, є велике ліжко з мяким матрасом. Навпроти ліжка стоїть велика шафа для ваших речей, а біля ліжка є тумба. Квартира обладнана чудовою комфортною кухнею-студією з якісним обладнанням, є невеликий обідній столик. Можливе чудове перепланування кухні-студії в окрему кімнату для ваших потреб, в кімнаті знаходиться шафа та кондиціонер. З кухні-студії є вихід на просторий балкон з якого простягається чудовий краєвид. Санвузол суміжній та з надійною сантехнікою, ванна кімната виконана в темно-світлих відтінках. В будинку планується генератор, тому не потрібно буде турбуватись на рахунок підйому по сходинках до квартири. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Сергія Москаленка вул., 45

Без% Продаж 2-к квартири в мікрорайоні Торгмаш, на вул. Володимира Великого (Енгельса), 10. Розташована на 5-му поверсі 5-поверхового будинку. Будинок 1980 - 1989 року. Загальна площа 53,6 кв.м., санвузол суміжний, вікна виходять на дві сторони, простора та видова. Виконано дизайнерський ремонт, з брендовою сантехнікою, матеріалами та меблями, все продумано для комфортного мешкання. Встановлено кондиціонер, бойлер, посудомийна машина. Тепла підлога у кухні. Є гардероб. Квартира з позитивною енергетикою та аурою. Чистий та доглянутий двір, дитячий майданчик. У пішій доступності знаходяться супермаркети Фора та АТБ, ринок, магазини, кафе, банкомати, аптеки, нова пошта, поліклініка, приватна та загальноосвітня школа, дитячий садок, парк. Поруч із будинком зупинки громадського транспорту. До метро Лісова у Києві 30-40 хвилин громадським транспортом. Ціна 57 000 у.о. Без комісії для покупця. Розглянемо програми кредитування та відновлення житла. Телефонуйте. Записуйтесь на перегляд.

ексклюзив
Володимира Великого вул., 10

Продаж двокімнатної квартири на тринадцятому поверсі в двадцятипятиповерховому будинку у самому серці міста Бровари! За адресою: вул. Київська 247. ЖК Лісовий Квартал. Інформація про житловий комплекс: «Лісовий квартал» - сучасний житловий комплекс, де цінують комфорт, безпеку і здоровя. Розташований «Лісовий квартал» в кількох кілометрах від Києва, в самому центрі Броварів. Зручна транспортна розвязка дозволяє бути в Києві вже через 10-15 хвилин. Лише за кілька кроків від житлового комплексу - мальовничий сосновий бір, немов спеціально створений, щоб прокласти тут власну «стежку здоровя» для ранкових пробіжок або прогулянок з дітьми. Розташування: - 1 хвилина до супермаркету «Сільпо»; - 2 хвилин до торгового центру «Епіцентр К»; - 9 хвилин до Соснового парку; - 9 хвилин до ринку; - 5 хвилин їзди до аквапарку «Термінал». Інформація про квартиру: Загальний стан квартири - чудовий стан. Квартира вільного планування. Робили ремонт для власного проживання, тому все затишне та максимально комфортне. Є автономна електроенергія - генератор. Під час відключення електроенергії є подача води та працює великий вантажний ліфт. В квартирі є кондиціонер, бойлер на 80 л., пральна машина, велика шафа-купе, холодильник та інші меблі. Є вихід на балкон зі спальні. Балкон засклений, теплий та досить великий, що дозволяє облаштувати робоче місце або ж місце для відпочинку. Квартира не кутова, утеплена. Взимку батареї увімкнені на мінімум, оскільки дуже тепла квартира. Є можливість регулювати та вимикати опалення! У дворі є парковка та завжди вільні місця для авто. Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Київська вул., 247

44441 Продаж великої 3-кімнатної квартири з переплануванням в місті Бровари, ЖК Олімпійський! БЕЗ КОМІСІЇ. Квартира дуже простора та новенька, є ремонт та вся побутова техніка. Одна з найбільших у цьому ЖК. Вікна виходять з південної сторони, тож влітку не так спекотно. У вітальні один кондиціонер та є можливість встановити другий кондиціонер за бажанням в іншій кімнаті (все проведено, залишилось тільки купити). В квартирі є підігрів підлоги, батареї в кожній кімнаті, тому ви точно не змерзнете взимку! Квартира дуже світла, в ній жила тільки сімя власника. Будинок теплий, один підїзд, в будинку 2 ліфти, чудові привітні сусіди. З вікна неймовірний вид на відкрите поле, дерева. З документами все вирішено, прописаних немає, заборгованостей також немає! Оплата можлива як готівкою так і через єОселя, єВідновлення. Вживу квартира виглядає набагато краще, тому не зволікайте - будемо раді бачити. Вся побутова техніка залишається: плита, варильна панель, духова шафа, великий двокамерний холодильник SAMSUNG, посудомийна машина, пральна машина, бойлер BOSH на 80 літрів. Розташування будинку ідеальне: прямо біля будинку є кафе "Качка" (напої, піца, смаколики). Відділення ROZETKA, Фора, аптеки, школа, дитячий садочок, магазини одягу та багато чого іншого. Комфорт: кондиціонер, підігрів підлоги, ванна, меблі на кухні, гардероб, балкон, консерж. Інфраструктура (до 500 метрів): дитячий садок, школа, бювет, зупинка транспорту, ринок, дитячий майданчик, аптека, лікарня, поліклініка, відділення пошти. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Сергія Москаленка вул., 51

Продаж однокімнатної квартири в м. Бровари, вул. Київська 245, на 25 поверсі. Загальна площа 40, житлова 18 і кухня 8. Будинок новий, якісно збудований, Квартира з ремонтом та меблями. Простора і світла кімната площею 18 кв.м. з двоспальним ліжком. На підлозі ламінат. Кондиціонер. На кухні вмонтовані меблі, кухня в стилі хайтек. Холодильник Індезіт. У ванній електросушарка для одягу. Бойлер на 60 літрів. Лісовий квартал найпопулярніший, перевірений роками комплекс у центрі життя Броварів Бездоганна вхідна група, чистота й порядок всередині будинку. Ідеальна прибудинкова територія. Консьєржі та відеоспостереження. Спортивні й дитячі майданчики. Максимальна інфраструктура на території. Зручне транспортне розташування. Поруч затишний парк Ласкаво просимо на перегляд! Без%. Співпрацюю з колегами, які не дублюють рекламу. Ціна 47500у.о.

Київська, 249

КОД: 44361 Продаж нової, світлої та просторної 1-кімнатної квартири, розташованої в ЖК «Скандія». ЖК "Scandia" складається з 14-ти будинків, розташованих на території площею більше 6 га, один з найбільших ЖК у м. Бровари, що знаходиться в 20-ти км від Києва. Комплекс закритого типу з власною інфраструктурою. Гарний двір, чисте та свіже повітря, наразі проводяться роботи з благоустрою, є паркінг для авто, парк (6 Га), озеро (барбекю та рибалка хоч кожен день, 2 хв. і Ви на відпочинку), дитячі садочки, дитячі майданчики, магазин, аптека, кавʼярні, настільний теніс. На території ЖК працює охорона, що забезпечує безпеку мешканців. Також є система відеоспостереження на території та в підʼїздах будинків. Зручна транспортна розвʼязка, що дає змогу швидко дістатися до центру Броварів та до Києва: - 15 хв. до ст. метро "Лісова" на маршрутці (курсує від комплексу або 8 хв. від зупинки "Пекарня"; - 800 м до залізничної станції "Ялинка" (звідки курсує електричка до різних станцій Києва: "Дарниця", "Видубичі", центральний залізничний вокзал і т.п); - 5 хв. на авто до центру міста Бровари; - пряма траса на аеропорт "Бориспіль" (25 хв). Будинок побудований з керамзітоблоку, з облаштуванням котельні на даху, що дає 100 % обігріву квартир, з можливістю регулювати подачу тепла. Право власності на руках, з документами порядок. Свої податки власник оплачує самостійно! Ремонт в квартирі проводився виключно для власного проживання! в ніжних білих відтінках, просторою вбудованою кухонною мебеллю, з бірюзовою хвилею у ванній кімнаті, з встановленням натуральних дверей з ясеня. Всі двері замикаються зсередини. На кухні є кондиціонер, потужна витяжка, вмонтована пральна машинка, яку не видно ззовні. Шафа з поличками на кухні темно-синього матового кольору, поруч знаходиться вмісткий холодильник та є естетичний шкафчик з багатьма поличками для елементів декору та квітів. У ванній кімнаті великий бойлер на 80 літрів, простора ванна, умивальник та сушарка для білизни. Є можливість поставити дзеркало та провести додаткове світло за потреби. У спальній кімнаті є широке ліжко, за яким розміщена батарея, тож спати завжди буде тепло. Поруч стоїть великий комод для одягу, над яким є розетки та місце для встановлення телевізору. В кімнаті є ще багато вільного місця, тож фантазуйте та облаштовуйте так, як вам подобається! Окрім того, у спальній кімнаті є власна гардеробна кімната з проведеним світлом, розетками та поличками. В додаток до продажу квартири новому власнику, крім меблів залишається побутова техніка: холодильник No frost, пральна машина, духовий шкаф та варочна поверхня Elektrolux, великий бойлер, кондиціонер. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Анатолія Луценка вул., 19

Продається однокімнатна квартира в ЖК Скандія. Загальна площа 46.6 кв.м. В квартирі висота стелі 3.4 м. Поверх 1ий. ЖК закритого типу в скандинавському стилі. Охорона, відеоспостереження. На територіЇ парк та озеро. Є можливість переводу в нежитлове приміщення та зробити власний вхід з фасадної сторони. Будинок введено в експлуатацію 2021 році. Активно роблять ремонт сусіди, а деякі вже заселились. Право власності на руках.

Героїв Крут вул., 12

ПРОДАМ НОВУ ЧУДОВУ КВАРТИРУ-СТУДІЮ з дизайнерським ремонтом. Площа 32 м.кв. Розташована дуже зручно: Поряд пряма траса на Київ (15 хв ст. метро Лісова) В пʼяти хвилинах пішки знаходиться зупинка, ринок, супермаркети Новус, Епіцентр. В будинку розташовані магазини Розетка, поряд відділення Нової Пошти, піцерії, кафе. Перед вікнами немає будинків Гарна панорама на Бровари Квартира світла, гарно зберігає температуру. Влітку не спекотно, взимку тепло. НЕ ВИСОКІ КОМУНАЛЬНІ ПЛАТЕЖІ. Є встановлений лічильник тепла. В під’їзді є конс’єрж. Квартира мебльована (можна заїхати і жити). Всі меблі залишаються: Кухня Дерев’яне двухспальне ліжко з ортопедичним матрасом та висувними шухлядами Шкаф-купе Стіл з стільцями Вся техніка залишається: Плита Духовка Витяжка Бойлер Пилосос Телевізор Холодильник Пральна машина Є вивід під кондиціонер і посудомийну машину. У ванній є гігієнічний душ. Під час опалювального сезону підлога в квартирі тепла за рахунок розведення труб в підлозі. На балконі можлива організація кабінету. Родзинкою квартири є декоративна перегородка, що ділить кімнату на 2 зони – кухні та відпочинку. РЕМОНТ РОБИВСЯ ДЛЯ СЕБЕ! Використовувалися якісні матеріали. Квартира готова до зустрічі з новими власниками!

Симоненка вул., 111

Бровари, ЖК Оваціо, вул Петлюри ( Черняхівського), 11 Г. Продаж просторої 1- кімнатної квартири в сучасному будинку, розташована на 6 поверсі 15- ти поверхового будинку. Квартира простора, світла. Загальна площа 62.6 кв м, житлова кімната 24 кв м, кухня 14 кв м, просторий санвузол та передпокій, лоджія засклена. Гарний стан: кахель, ламінат, на стінах шпалери, м- пластикові вікна. ЖК зі своєю закритою теріторією, парковка, дитячий майданчик. В будинку консьєрж, охайне парадне, 2 ліфти. В квартирі залишаються меблі на кухні, шафа- купе в передпокою. ЖК має вдале розташування: зручна транспортна розвʼязка, зупинка транспорту 3 хвилини пішки від будинку, маршрутки на Київ кожні 10-15 хвилин, до станції метро Лісова 20 хвилин, також маршрутки по місту. Поруч супермаркети, школи, дитячий садочок, відділення банку, аптеки, кавярні, ТРЦ Термінал, алея Закоханих. 45000

можливий продаж по єОселя
Симона Петлюри вул., 11 Г

Продаж євродвушки еліт класу , з однією спальнею і вітальною , яка обʼєднана з кухнею . Квартира нова, (ніхто не проживав)після дизайнерського ремонту, з дорогими меблями та побутовою технікою відомих брендів: Electrolux, AEG. Зроблено перепланування для збільшення комфортного простору. Встановлено теплолічильник , бойлер на 80л, кондиціонер. В будинку 2 пасажирських ліфта та 1 грузовий. Будинок( свічка на один підʼїзд) встановив свій генератор на ліфти та водопостачання. Зручне розташування. Виїзд можливий і через Епіцентр і через Чорновола

Київська вул., 249Б

Продаж 2к квартири в ЖК Олімпійський, Торгмаш. В квартирі зроблено перепланування, збільшена кухня , завдяки чому утворилася кухня- вітальня з диваном та телевізором та окремі дві спальні . На балконі додатково є гардеробний куточок . В просторій вітальні розміщується мʼякий куток . Перший поверх достатньо високий і безпечний. На поверсі є велика відокремлена територія для 2 квартир з містом для велосипедів та колясок , яка закривається дверима під ключ . При бажанні , квартиру легко перетворити на комерційне приміщення з окремим входом . Сучасний ЖК з великою кількістю дитячих майданчиків , магазинів, кафе та різної інфраструктури. Є школи та дитсадки. Для тих хто працює в Києві по окружній дорозі легко і без пробок зручно добиратися до роботи.

можливий продаж по єОселя
Сергія Москаленка вул., 53

Продам 1-к. квартиру з ремонтом м.Бровари, вул.Героїв Крут 10. До метро Лісова -10 хвилин маршруткою. Будинок зданий в експлуатацію у 2021 році Квартира розташована на 6 поверсі 9 поверхового будинку. Вдале планування, з вікон відкривається гарний крєвид. Загальна площа квартири: 43кв.м. Житлова -17кв.м. Кухня-11 кв.м Передпокій-10 кв.м. Стан -після ремонту. Вбудована кухня, побутова техніка, мебльована. ЖК Scandia використано концепцію «Місто в Місті» Підключено всі міські комунікації, є своя котельню, В ЖК є облаштоване укриття. Будинок споруджено за монолітно каркасною технологією, стіни з керамічного блоку, утеплення мінватою Поруч хвойний ліс, озеро, пляжна зона, барбекю зона на території комплексу. Доступність до Києва 10 хв. метро Лісова, своя маршрутка, 10 хв. пішки ст. Ялинка. Закрита територія, камери відеоспостереження , паркінг, заправка для електромобілів. Поруч збудований дитячий садок. Також планується 2 загальноосвітні школи, 5 дитячих садків, поліклініка, ТРЦ. Право власності отримали(податки включені ) Можливий продаж під програму " є Оселя" 48000 $ Без комісії

можливий продаж по єОселя
Героїв Крут вул., 10

Дослідити місцевість

Продаж світлої квартири в сучасному ЖК Scandia: вул.Анатолія Луценка, 19 м. Бровари - найкраща та вигідна ціна. Можливий продаж по Є-оселя. В 10 хвилинах їзди на на автомобілі до найближчої станції метро "Лісова". ЖК «Скандія» - комплекс закритого типу, із власною охороною та своєю інфраструктурою та зоною відпочинку та красивою територією із відеоспостереженням. Будинок - D6 знаходиться у фінському кварталі, введений в експлуатацію. Стан квартири – після будівельників: заведено опалення та встановлено радіатори, електрика, вода та каналізація. Можна заходити на ремонт. Встановлено енергозберігаючі подвійні склопакети профілю Rehau, якісні ліфти німецького бренду Schindler. Клас комплексу Комфорт + 2, комбінована система облицювання фасаду гарантує 40% економії на опаленні. Будинок споруджено за монолітно каркасною технологією із використанням керамічних блоків, утеплений мінватою. Містечко на території лісо-паркової зони. Поруч хвойний ліс, озеро з пляжем та іншими місцями відпочинку В ЖК є своя маршрутка. До залізничної станції. Ялинка – 10 хв пішки.. Закрита територія, охорона 24/7, камери відеоспостереження, паркінг, заправка для електромобілів. Поруч збудований дитячий садок. Загалом планується 2 загальноосвітні школи, 5 дитячих садків, поліклініка, ТРЦ. Ціна – 36 000 у.о. Без комісії для покупця. Документи права власності на квартиру та ключі на руках.

Анатолія Луценка вул., 19

Продам однокімнатну квартиру з кладовою в новому зданому в експлуатацію будинку на Петлюри 28 Зручне планування, можливе перепланування( збільшити кімнату або зробити гардеробну) вікна виходять на вулицю Петлюри 16 поверх, 41,38 кв за 32 000 $, кладова 2,93 кв яка межує з квартирою за 1500$ На підлозі стяжка, на стінах чорнова штукатурка Я власник

власник
Симона Петлюри вул., 28

Продам 3-кімнатну квартиру у житловому комплексі комфорт-класу «Лісовий Квартал», вул. Київська 245, Бровари, станція метро "Лісова" - 20 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-936-851 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, салон краси, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 11-й поверх 25-поверхового будинку. Загальна площа - 65 кв.м: кухня 33 кв.м, 3 кімнати, 1 балкон, 1 санвузол. Кладова на поверсі - 4.5 м.кв. У квартирі виконан євроремонт. Тепла підлога. Продається з меблями та технікою. Вартість - $93 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Київська вул., 245

Вашему вниманию на продажу предоставляется однокомнатная квартира по ул. Киевской, район Новуса, на пятом этаже 11 этажного дома, общая площадь 35 кв м, площадь кухни 9 кв м, санузел совместный, в плитке. Есть бойлер. Кухня укомплектована всем необходимым. На кухне есть раскладной диван, и стол со стульями. В комнате раскладной диван, шкаф купе. Квартира внутренняя, светлая, теплая. Просмотры по договоренности. Стоимость квартиры от владельца. Возможно покупка по программе еОселя, еВідновлення и до постановам. Хорошая транспортная развязка и развита инфраструктура. Хорошая транспортная развязка и развита инфраструктура. Помощь в ведении домов в эксплуатацию, подготовка документов для продажи квартир, домов, участков. Юридическое сопровождение сделок , подбор подходящих вариантов для покупки, аренды. Приглашаем к сотрудничеству собственников. Помощь в продаже и аренде пол ключ. Если Вы находитесь даже не в городе, или в другой стране, для Вас подбор арендатора ( покупателя), подготовка всех документов ( есть рекомендации собственников квартир).

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 261

Чудова 3-к.квартира в зданому будинку бізнес- класу ЖК "Madison Gardens" Цегляні стіни, що дають шумоізоляцію від сусідів, підєднані батареї. Виводи під кондиціонери. Стяжка на підлозі.Можна знаходити на ремонт. Заведене електропостачання під лічильники. Дуже вдале планування. Комплекс складається з 4 будинків( це другий будинок) та розташований в центрі м. Бровари. Поряд з будинком знаходиться все необхідне для комфортного проживання. Поруч Епіцентр, Термінал, торгові центри,школи,садочки,фітнес клуби. Зупинка до м. Лісова. 15-20 хв. до Києва.

Київська вул., 237

Продаж 1 кімнатної квартири в центрі міста Бровари, вул. Героїв УПА, в цегляному кооперативному будинку на шостому поверсі. Квартира загальною площею 41,2 м.кв. житловою 17,5 м.кв. кухня 9, 3м.кв. Чиста, затишна і охайна квартира з автономним газовим котлом зробить ваше проживання комфортним і економним. Вмонтовані кухонні меблі. Балкон засклений і обшитий вагонкою. Неподалік кола №7, музична школа, кінотеатр Прометей, парк Перемоги. Зручне транспортне сполучення: до міста Києва 20 хв.маршруткою і 40 хв. залізницею до центрального вокзалу. Без% Ціна 45000 у.о.

Героїв УПА вул., 7а

Продам 2,кім квартиру в найкращому ЖК Броварів «Атлант» Квартира 2 кім ( по документам) 49/21/11, розташована на 11 /25 поверсі В квартирі зроблений якісний, сучасний ремонт, який робили для себе Квартира мебльована, є необхідна побутова техніка В квартирі гардеробна, поруч на поверсі велика обладнана комора з документами В будинку є укриття, найбжчим часом буде встановлено потужний генератор ( на опалення, на воду і на ліфти) В підʼїзді встановили камери відеоспостереження. Є консʼєрж В підʼїзді три ліфта , на квартиру два місця під велосипеди На додаткові питання відповім по телефону. Ключі на руках Перегляди за домовленістю Фото реальні, є відеоогляд. 67000$

можливий продаж по єОселя
Симоненка вул., 105

Нова, простора квартира з чудовим краєвидом. Велика лоджія та кухня 18.3м - мрія багатьох людей. Взагалі в однокімнатній квартирі, площею 51.4м при ергономічному підході, можна втілити всі свої дизайнерські забаганки. В спальні знайдеться місце не тільки для бʼюті столику жінки, а у ніші можна розмістити шафу для одягу та інших речей. А вдале розташування вікон дозволить зранку насолоджуватись світанком і улюбленою кавою. Тож звертайтесь і я з радістю покажу вам місце, яке може стати вашим новим домом, комфортним і затишним.

Київська вул., 251А

Продається трьохкімнатна квартира де 2 спальні та простора кухня-студіо. 2 санвузла(ванна, душ-кабіна), 2 кондиціонери. Квартира тепла в середині будинку. Для зручності 2 бойлери. Охорона. Найкраща пропозиція з квартир даного типу( робив майстер-будівельник для свого проживання). Дорогі якісні матеріали. В будинку йде влаштування генератора на ліфти, воду, тепло. Можливий продаж через усі програми кредитування.

Вячеслава Чорновола вул., 6 а
1 - 24 з 746 результатів