Квартира-студія, м. Боярка, вул. Гоголя 78. Капітальний ремонт оселі: нова электропроводка, сантехніка, ламінат по всій площі приміщення, нові кухонні меблі. Нові якісні 3х-камерні склапакети. Панорамний вид з вікна. Квартира дуже тепла, не кутова. Невеликі комунальні платежі. Зручне місцерозташування. Поряд супермаркети, аптеки, поліклініка, ринок, магазини, кавярні також зупинка маршрутного таксі, все в пішій доступності

Гоголя вул., 78

Продається затишна 1-кімнатна квартира в Боярці на вулиці Пастернаку. Площа 35.9 м² з ремонтом. Квартира розташована на 1-му поверсі 3-поверхового будинку, житлова площа 23.1 м², кухня 4.8 м². Житловий комплекс комфорт-класу, з вікон квартири відкривається вид на тихий та зелений двір. Дуже зручне розташування. Нова частина міста. Поряд білогорородське коло, супермаркет "Сільпо", гіпермаркет "Епіцентр".

эксклюзив
Пастернака вул., 109

Без %. Продаж світлої, теплої квартири з власним двориком! Однокімнатна квартира загальною площею 24м2.Простора кімната 18м2, великий передпокій в 3м2,який можна використовувати, як додаткову кімнату. Санвузол сумісний. Будинок двоповерховий, введений в експлуатацію, тарифи на світло стандартні, заведено 7квт. Опалення електричне. Зона відпочинку на своєму окремому дворику. Е свої паркомісця. Будинок розташований у тихому місці але вся інфраструктура вся у пішій доступності. Гарний виїзд.Поряд зупинки транспорту, пляж та зони відпочинку.

Тарасівська вул., 23а

Продам 1 кімнатну квартиру, вул. Гоголя, 58, м. Боярка, Фастівський район Площа 32/18/5м, 4/9 поверх. Будинок чеського проекту, «Електрон» Чудове планування: велика кімната з виходом на лоджію. В коридорі є місце для шафи або кладовки. Квартира у жилому стані, але потрібна косметика. Вікна металопластикові. Лоджія засклена. Є бойлер. Прекрасна інфраструктура: поряд два супермаркети (АТБ та Фора), 3-4 аптеки, 2 школи та декілька садочків. В пішому доступі 2 парки, є великий стадіон. Багато транспорту по місту та до Києва.

Гоголя вул., 58

Боярка- Технікум продаж квартири з індивідуальним газовим опаленням. Квартира світла, простора, вікна виходять на різні сторони будинку. Зроблено свіжий ремонт, зовнішні стіни утеплені, продається без меблів. Санвузол суміжний, установлена нова душева кабіна та пральна машина. Зручне розташування, до Одеської траси 750 м. Поряд розташований Боярський фаховий коледж, є ігрові майданчики, стадіон, та парк.

Сільгосп Технікум, 23

#Продаж 2к квартири в м.Боярка 👛33 000 $ за обєкт / 579 $ за м² 📍Адреса: Київська обл., м. Боярка, вул. Гоголя 58 💬Опис: - 2 кімнати; - 1 поверх ; - Загальна площа 60.5 м², житлова 32.7 м²; - Стіни з цегли; - Централізоване опалення; - Вторинна нерухомість 🚨ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА! БЕЗ КОМІСІЙНИХ! МОЖЛИВИЙ ТОРГ!🚨 📣 Продається 2х кімнатна квартира з великим балконом по периметру, в затишному районі поруч з лісом. Навколо розвинена інфраструктура, спокійний район. 🔔 Стан квартири - під ремонт. 👀Ціна вигідна, про те для рішучого покупця - передбачений торг. 🔍Про перегляд домовляйтесь заздалегідь. 🖥Якщо вас зацікавила пропозиція, чекаємо на ваш дзвіночок.

Гоголя вул., 58

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З ВЛАСНИМ ДВОРИКОМ! Продається затишна смарт квартира у мальовничому селищі Боярка Київської області. Престижний район, доброзичливі сусіди, навколо приватний сектор. Територія правильної рівної квадратної форми. Всі комунікації було підключено, свердловина 50 метрів, також є дві вигребні ями. Будинок у себе включає: : - вхід з двору; - кухню вітальню; - просторий санвузол; - нішу для зберігання речей над санвузлом; - власний двір. Розвинена інфраструктура: в пішій доступності фора, продуктові магазини та кавʼярні. Зручна транспортна розвʼязка: поряд з квартирою зупинка громадського транспорту та 15 хвилин пішки до зупинки електрички. Про перегляд - домовляйтесь заздалегідь.

Івана Мазепи вул., 25

Продаж 2 кімнатної квартири в самому центрі міста Боярка, вул. Гоголя 58, 7/9 поверхового панельного будинку, побудованого за чеським проектом. Площа 53,7/40/8 м² Ергономічне і раціональне планування: велика кімната з виходом на лоджію. Квартира у гарному жилому стані і дуже тепла. Встановлені лічильники газу і води. Швидкісний інтернет, цифрове ТБ. Можливий продаж за домовленістю з меблями і технікою. Також бонусом може буди гараж в 5 хвилинах ходьби. Будинок розташований в місці з прекрасно розвиненою інфраструктурою: поряд АТБ, Фора, торгівельний центр, ринок, декілька аптек, 2 школи, 3 дитячих садочка, районна лікарня. В пішому доступі 2 парки, є великий стадіон. У дворі будинку є декілька дитячих майданчиків. Поряд зупинка маршруток, що дає можливість зручно пересуватись по місту та до Києва. Документи в повному порядку, чистий продаж. Про перегляд домовляйтесь заздалегідь.

владелец
None 36000.0 USD

Продаж однокімнатної квартири по вул Гоголя 78 Третій поверх Квартира потребує ремонту Загальна площа 21 кв Продаж без комісії для покупця

Продаж однокімнатної квартири

Продаж двокімнатної квартири по вул Молодіжна 63 Будинок на тепловому лічильнику тому опалення в зимку виходить не дорого Центр міста Поруч дві школи ,дитячий садок Ринок Супермаркет Адекватна ціна

Боярка вул Молодіжна 63 продаж двокімнатної квартири

Продам 1-но кімнатну квартиру в центрі Боярки, по вулиці Білогородська 23. Квартира простора в житловому стані. Розвинена інфраструктура, поряд школа, дитячий садочок, Гімназія, магазини, супермаркети, АТБ, Фора і т.п. Зупинка транспорту на Київ.

Продам 1-но кім квартиру,  центр Боярки.

Пропоную до продажу 2 кімнатну хрущівку у затишному районі нашого міста, тихий центр неподалік з лісовою зоною по вулиці Полярна 10. Квартира знаходиться на 4 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа 45,7 кВ.м/ житлова 30,9 кВ.м/ кухня 5,4 кВ.м. Квартира знаходиться у стані під ремонт, комунікації всі працюють, лічильники повірені, опалення централізоване, підігрів води через газову колонку. Може бути цікава для тих, хто бажає створити свій неповторний життєвий простір за невеликі кошти. Ціна 27000 у.о

Продаж 2 кімнатної хрущівки Боярка вул. Полярна 10

Продам гостінку на 1/9, вул. Седова 9, 21/12/5, с/у сумісний, невелика ванна, склопакети. Нова проводка, сантехніка, газова плита. Жилий стан. Поряд транспорт, школа, дитсадок.

Продам 1 кімнатну квартиру вул  Седова

Боярка, ул.Франка, 2/2 кирп, 43/28/6, жилое состояние, меблирована, балкон застеклен, документы подготовлены, никто не прописан. Рядом остановка маршрутки, супермаркет, детская площадка. Цена 31000 у.е. с оформлением, без дополнительных затрат

Продажа 2-х комн на Франка

1 кв. у Новій Боярці, вул. Волошкова (Волгоградська), 20. 4-й пов., 9-ти поверхового будинку (цегла) гостиничного типу. Влітку не жарко, зимою тепло. Загальна площа - 27, кімната - 16, кухня - 5. Балкон з кімнати, засклений. Євроремонт. Склопакети, ламінат. Броньовані двері Дуже спокійне місце. Чудовий вид з вікна на приватний сектор. У пішій доступності - магазини, лікарня, школи, дитсадок, ліцей, ринок, ліс. Епіцентр, Фора. Поруч зупинки маршр. №3, маршр.742 - м.Академмістечко. Електричка - Київ - 15 хв.(ст.м. Вокзальна). Документи готові. Дзвоніть, будь ласка, та домовляйтесь на перегляд.

1кв, Боярка, Київ - електричка - 15 хв, 742 маршр. - м.Академмістечко

Боярка вул. Білогородська 51 (круг) продам велику однокімнатну квартиру площею 44 м2. Зроблений частковий ремонт. Санвузол повністю, кухня (плитка керамограніт, фінішна штукатурка), кімната (стяжка підлоги, фінішна штукатурка). Замінені на нові вхідні двері. Опалення - індивідуальна газова котельня ! Два ліфти ! Поряд вся міська інфраструктура: магазини, Сільпо, Епіцентр, зупинка транспорту, школа, дитячий садочок, кавярні, ресторани, дитячі майданчики та інше.. Перегляд в зручний для вас час. Без комісії!!

Боярка Центр, продам квартиру 44 м2. Частковий ремонт.

Квартира в Боярке ул.Ивана Франка 102, во дворе Фора, новая почта, рядом остановка маршрутки на Киев, рынок, родник, лес два озёра. 2/2 этажного дома, 29/16/5. Электро отопление, бойлер, интернет.

владелец
Продам квартиру

Пропоную продаж 1 кімнатної квартири в місті Боярка, Фастівський район масив Хрещатик вул. Гоголя 58, 4/9 поверхового панельного будинку чеського проекту . Площа 34/18,4 /5м Ергономічне і раціональне планування: велика кімната з виходом на лоджію. площею 3 м кв .В є комора площею 0,7 м кв. Санвузол суміжний, ванна. Лоджія засклена, вікна металопластикові. Квартира у жилому стані, потрібна косметика. Встановлені лічильники газу і води. Можливий продаж за домовленістю з меблями і технікою . Будинок розташований в місці з прекрасно розвиненою інфраструктурою : поряд два супермаркети (АТБ та Фора), 4 аптеки, 2 школи та декілька садочків. В пішому доступі 2 парки, є великий стадіон . Поряд зупинка громадського транспорту та маршруток, що дає можливість зручно пересуватись по місту та до Києва. Документи в повному порядку, чистий продаж . Вартість 30500 у.о.торг , комісія ріелтора 5% Про перегляд домовляйтесь заздалегідь. Якщо вас зацікавила пропозиція, чекаємо на ваш дзвіночок.

Боярка центр, чудове планування і місцерозташування

Продається 3 к квартира площею 61,6 кв.м житлова 39,2 в центрі міста Боярка вул. Лінійна, 28 . Поряд лікарня , дитяча обласна лікарня, торговий центр, школа і гімназія , дитячий садок, піцерія , салон краси, поштомат в будунку. Окрема кладовка на поверху. Є місця для паркування автомобіля. Зупинка маршрутного таксі біля будинку. Вся інфраструктура для комфортного проживання. Брокерів прошу не турбувати

владелец
Продаж 3 к квартири в центрі міста Боярка

Продається 1 кімн. квартира в новому клубному будинку, закрита територія в Боярці, хороша локація і транспортна розвязка, до електрички 350 м (станція Тарасівка), кінцева маршруток на Київ. У квартирі зроблений якісний ремонт, індивідуальне електро опалення, лічильник день-ніч, встановлений фільтр на воду, центральна каналізація, стабілізатор напруги, бойлер на 80 літрів. Кухня обладнана всією необхідною технікою (індукційна плита, духовка, посудомийна машина) вбудована шафа купе , у спальні зручне двоспальне ліжко. Є відеоогляд Завдяки окремому входу є можливість поставити генератор , сусіди не проти . ID: 79884

Продаж 1 кімн. квартири за адресою Незалежності 15 А

Продам 1-к квартиру ( г. Боярка , ул Белогородская 45 , 2 подъезд, 1 этаж) Кирпичный дом, окна выходят во двор. Уютная квартира (жилое состояние) Отопление газовое (котел).

Продам 1-к квартиру (г. Боярка)

Продам Смарт квартиру 15м2 Студио . В построенном доме . Документы права собственности на руках .Оформление у нотариуса в любое удобное для вас время .Свой личный дворик . Возможна Расрочка первый взнос 6000$ . Идеально подойдёт под аренду или для постоянного проживания . Подключён свет , вода , канализация , интернет . Высокие потолки . Остановка и Магазины в 300метрах . Возле дома парковка

Продам квартиру одноэтажную с двориком Расрочка

Боярка продаж 1 кімнатної квартири, загальною площею 29.2 кв.м. Простора кімната 18,2 кв.м., другий поверх, централізоване опалення, встановлений бойлер, всі комунікації, частково мебльована, потребує косметичний ремонт, центр міста, вся інфраструктура поруч. Детальніше за номером телефону, перегляд в зручний для Вас час.

Боярка Продам 1 кімнатну кв. 29.2 кв.м. Центр міста.

Продажа 1 ком. В Новострое. 2023г. Квартира с документами. Ул. Братив Чмелив 4. На 6этаже 9 этажного. Общая площадь 42,м.кв. Комната 17м.кв., кухня 10 м. кв. Квартира в середине дома, с балконом, окна выходят на тихую улицу. Отопление индивидуальное- Свой Газовый котёл. Свет, вода и газ подключённы, на всё счётчики. Под чистовую отделку. Ж/К свой ЖЕК , территория ухоженная, Детские площадки, стоянки для авто. Рядом Маркет "Пчёлка". АТБ, ФОРА. Рынок. Школа. Садики. Удобная транспортная развязка. Ж/Д Тарасовка, несколько маршруток в разных направлении . Рассматриваем все виды расчета, : держпрограммы, ипотеку, наличный. Цена 33000$ . Торг. Агентство. Звоните есть другие варианты.

Продам 1 ком.В Новострое .с документами.ЄʼОселя
1 - 24 из 41 результатов