Без % Пропонується на продаж простора квартира в центрі міста в зеленому районі, поруч з шикарними парками. З дуже гарною інфроструктурою, розвязкою доріг та магазинів, кафе, супермаркетів, аптек та іншого по вул. Боткіна 4 Будинок цегляний комфорткласу спецпроект 2001року будівництва з підземним паркінгом в центральному районі столиці з найкращою інфраструктурою. Охорона. Відеонагляд. Консьерж. Товщина зовнішніх стін 1м, висота стелі 3.10м. До метро КПІ 3хвилини пішки Світла, 2-х стороння квартира Загальна площа 140 м 3-х кімнатна, складається : 2-і окремі кімнати, кухня-їдальня і простора гостьова кімната, 2 санвузли, гардеробна кімнатна. Квартира з ремонтом, меблями, побутовою технікою . Також є паркомісця-гараж з воротами і можливістю паркувати машину під гаражем. Тобто як 2=а паркомісця по вартості 21тис доларів у підземному паркінгу .

Миколи Волковича вул. (Боткіна), 4

КПІ. НМУ ім. Богомольця. КНЕУ. Будинок цегляний комфорткласу спецпроект 2001 року будівництва, розташований в центральному районі столиці з чудово розвиненою інфраструктурою біля метро КПІ. Охорона. Відеонагляд. Консьерж. Підземний паркінг (можна придбати два місця) Товщина зовнішних стін 1метр. Висота стелі 3.10м. Поряд парк КПІ, математична гімназія, ліцей Універсум, Спортлайф та багато інших установ різного призначення. Велика 4кімнатна затишна Квартира продається з повним оздобленням меблями та побутовою технікою.

Миколи Волковича вул. (Боткіна), 4

Без комісії ! Пропонується на продаж простора 4- кімнатна квартира площею 174кв..м в одному з кращих будинків району, поруч з метро КПІ та чудовим парком по вул. Волковича, 4 ( Боткіна). Квартира знаходиться на 9 прверсі десятиповерхового будинку з керамічної цегли. Будинок теплий - товщина стін 1м, внутрішньо утеплений. Є велика зала 44м, хол 22м, коридори, кухня 17м, 2 спальні, кабінет, 2 санвузли з ванною та душ. кабіною , 2 просторі, затишні лоджії 17м та 14 м, 2 балкона. Все в гарному стані, облаштовано меблями та технікою. В просторій залі підлога з унікальною викладкою паркету. Всі кімнати окремі ! Територія будинку закрита від вулиці, презентабельний фасад, охайне парадне, конс‘єрж, відеонагляд. В будинку є паркінг. Поруч розвинена інфраструктура близької до центру Києва локації - торгівельні центри, магазини, ресторани, банки, навчальні заклади, адміністративні будівлі тощо. В 5 хв. - основна гілка метро , станція КПІ.

Без%.Вул. Волковича,4 (Боткіна) КПІ, еліт. будинок, метро,4 кім.,174 м

ЖК в городе Киев