Продам 2к квартиру , обща площа 67м2, вул. Франка 9а, будинок цегляний, утеплений, квартира з ремонтом, 2ві лоджії, просторі кімнати, в ванній і кухні підігрів підлоги. Залишається вся мебель та техніка. Центр міста , поряд супермаркет, школа, дитячий садок, центральний парк, зупинка транспорта на м. Київ. Ціна 55.000дол торг

Франка, 9а

Гарна квартира для комфортного проживання! Повністю укомплектована! Продається 2-кімнатна квартира в місті Бориспіль, на вулиці Івана Франка, 7. Оселя в житловому стані, є все необхідне для проживання. Затишна та чиста, окремі просторі кімнати. Вдале та продумане планування, що дозволяє раціонально використовувати простір. Помешкання обладнане необхідними меблями та технікою. Будинок з чистим та доглянутим під’їздом. Є газ, що наразі дуже важлива перевага. Затишний та чистий двір, знаходиться поруч з дитячим садочком. Центр міста Бориспіль, поруч зупинка автобусів, до Києва на авто 20 хвилин. У пішому доступі є вся необхідна інфраструктура: дитячий садок, школа, церква, ринок, магазини, аптеки та багато чого іншого. Тут є місця для організації дозвілля та чудового шопінгу, після якого можна відвідати одну із затишних кав’ярень та випити запашної кави або перекусити в найближчому закладі. Бориспіль — спокійне та затишне місто, зовсім поруч зі столицею. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

Івана Франка вул., 7

Терміново !!! Центр міста продам 1-кімнатну квартиру в Ж/К Скай Сіті вул. Європейська 10, квартира з дизайнерським євроремонтом, облаштована меблями та технікою все залишається . Квартира з індивідуальним газовим опаленням, встановлений двухконтурний газовий котел з кухні вихід на просторий балкон. Ремонт робився для себе з якісних матеріалів. Ціна 54 999 у.е

Европейська, 10

Продається двохярусна 3-охкімнатна квартира в м.Бориспіль. Квартира розташована в 2-охповерховому цегляному будинку по вулиці Ясна. Загальна площа - 64м2. На 1 поверсі: веранда, кладова, кухня, коридор, кімната та с/у. На 2 поверсі: дві спальні та ванна кімната. Стан квартири - житловий. Опалення, вода, каналізація - централізовані. Є лічильники на світло та воду. Двір доглянутий: росте плодовий сад, виноград, клумби з квітами. Тихий район міста, гарно розвинена інфраструктура. В 5 хвилинах ходьби - ліцей, дитсадок, магазини, аптека, амбулаторія, будинок культури з різними гуртками для дітей, зупинка міського транспорту (до центру міста 1 зупинка). В 10 хвилинах ходьби розташоване облагороджене озеро з дитячою площадкою та зоною відпочинку. Дуже гарний варіант для проживання сімї з дітками. Документи готові до продажу. Можливий продаж по програмі єОселя, постановах, сертифікатах!

Ясна вул., 3

Продається 2-кім.кв за адресою вул.Головатого 77б, площею 62 кв.м., будинок 2009 року. Квартира простора, світла, знаходиться в середині будинку, тому дуже тепла. Має спальню, просторий передпокій, що по факту є ще однією повноцінною кімнатою, кухню, гостинну, окрему зону для ,робочого кабінету, засклений великий балкон. Всі меблі та техніка залишаються в квартирі. Власна газова котельня на даху з генератором (працює незалежно від наявності світла), газова плита, бойлер, є всі лічильники. На дві квартири передбачається відокремлений просторий коридор з дверима, де можна зберігати велосипеди, коляски та речі. Район з розвиненою інфраструктурою, поруч торгові центри, садочок, шола, медична амбулаторія, стоматологія, кавярні, відділення Нової пошти та Укрпошт, пункт видачі Rozetka, зупинка громадського транспорту та неподалік жд вокзал. Без комісії, від власника.

владелец
Продається 2-кім.кв 62 кв.м, від власника

Чудова простора 2к квартира в ЖК Лелека закритого типу, м.Бориспіль, вул.Головатого 76 Б. Квартира розташована на 2му поверсі 10ти поверхового будинку. Загальна площа квартири складає 65.1 кв.м, житлова 32.7. Тип кімнат роздільний, сан вузол також роздільний. В квартирі вже є стандартний ремонт від забудовника : стіни вінеціанка, натяжні стелі, якісні склопакети, електро розводка. В квартирі устновлений газовий котел, та плита, також встановлені лічильники. У дворі є великий дитячий майданчик, який видно з вікон будинку, також є магазин. Біля будинку ходить маршрутка, поряд АТБ, в 20 хв ТРЦ.

владелец
2к квартира Бориспіль Власник

Продам 4-х комнатную квартиру в БОРИСПОЛІ 84 квадрати Дві каптеркі Два подвала

владелец
Продам 4-х комнатную квартиру в БОРИСПОЛІ

Продається 1 кімнатна світла простора квартира в Борисполі з хорошим ремонтом. Загальна площа 51.3 м2 Вдалий район. В будинку є медцентр, поруч магазини: АТБ, Продлайн, кавʼярні, до автобусної зупинки 2 хв, до залізничного вокзалу 5 хв пішки, до центру 15 хв. Поруч є дитячий садочок. На території будинку є парковка, дитячий майданчик. Хороша шумоізоляція . 9 поверх з 9 , є ліфт. Велика простора кухня, хороша ванна кімната. Перед входом до квартири є додатковий коридор, який зачиняться. Кімната складається з двох спальних зон. Є велика простора лоджія з шафкою для зберігання необхідних речей. В будинку індивідуальна котельня, в разі відключення світла працює на автономному живленні, котельня знаходиться на додатковому технічному поверсі. Газова плита в кухні, працює, коли немає світла. Окремий бойлер для гарячої води. По всій квартирі зроблені підсвітки на пульту перемикання. Адреса: Головатого 77 б Можливий обмін на меншу квартиру з доплатою

None 55000.0 USD

Продаж 2 кімнатної квартири 60 м загальної площі на 4 /10 поверхового будинку вулиця В. Момота , 42 м.Бориспіль Квартира велика, в жилому стані, з меблями та технікою на кухні, холодильник, посудомийка, пралка, бойлер на гарячу воду. Кухня 10 м, лоджія зі спальні засклена, багато вбудованих шаф та гардеробна. На площадці підїзду є своя кладова , як бонус. Зручна квартира, не кутова, будинок термо. В будинку є ліфт. Поряд вся необхідна інфраструктура, школа , садочок майже у дворі. Супермаркети, аптека, зупинка, спортивне поле, в сусідньому готелі є басейн майже як спортивній школі. Продаж від ріелтора, комісію платить покупець

2-квартира 60м з меблями та технікою на Момота 42 ,Бориспіль

Продам 2 х кімнатну квартиру Бориспіль, вул. Головатого 20, 10/10, 55/28/12, євроремонт, залишаються меблі. Ціна 55000 у. о.

Продам 2 х кімнатну квартиру Бориспіль, вул. Голрвптого 20

ЖК в городе Борисполь

Продається затишна простора квартира у ЖК "Левада", Старовокзальний провулок 6 (цегляний будинок 2015го року). Ремонт робився для себе: на підлозі плитка та водостійкий ламінат, на стінах - декоративна штукатурка. Житло повністю обладнане усім необхідним для комфортного проживання (2 інверторні кондиціонери Cooper&Hunter, пральна машина, варильна поверхня, бойлер). У помешканні є окрема гардеробна та шафа-купе. У квартирі залишається все, що ви бачите на фото! Територія ЖК закрита, у дворі - власне озеро та дитячі майданчики, вдосталь паркомісць. Більш детальна інформація - за телефоном! Комісія Агентства Нерухомості - 5%. Є ВІДЕООГЛЯД!

Продаж 1к світла квартира ЖК "Левада"

Ми пропонуємо простору, 2-кімнатну квартиру у ЖК Київський Шлях! Адреса: м. Бориспіль, вул. Київській Шлях, 95; Знаходиться квартира на 14 поверсі 20 поверхового будинку! Загальна площа: 70.8 кв.м.; Житлова площа: 36.7 кв.м. – це дві кімнати 18.3 та 18.4 кв.м., без меблів. Кухня: 12,2 кв.м. – без меблів! Санвузол: роздільний, встановлена ванна, рукомийник та унітаз, покладено плитку. Розташування дуже зручне, оскільки поруч знаходиться все необхідне: - Під будинком зупинка громадського транспорту, що дозволяє швидко дістатися як до центру міста, так і до метро "Лівобережна" у Києві за 1 годину їзди. - Знаходяться магазини, такі як Фора, Сільпо, Рошен, а також магазини для дому, такі як Червоний Маркет та Копійочка, всього в 2 хвилинах пішки. - У радіусі 1 км від будинку розташовано багато кафе та ресторанів. - Неподалік є відділення банків, пошти та інші державні сервіси. - Також поруч знаходяться спортзали та салони краси. - Велика паркова зона всього в 6 хвилинах пішки. - Знаходяться школи, дитячі садки, танцювальний клуб та центр розвитку дітей. - На території передбачена зручна наземна парковка для автомобілів. З КОЛЕГАМИ НЕ СПІВПРАЦЮЄМО! Ціна: 55 000 у.о. + 3% комісія! Телефонуйте та записуйтесь на перегляд!

Велика  квартира -> 70 м2 -> НОВИЙ будинок .Київський Шлях 95

м. Бориспіль, ЖК Банківський, монолітно-каркасний будинок 2020 року, утеплений зовні 100мм пінопласт. Квартира розташована на 3му поверсі, 40 кв.метрів, індивідуальне газове опалення, якісний ремонт, укомплектована всіма необхідними меблями та побут. технікою. Дуже зручне місце розташування, центр міста, вся необхідна інфраструктура поруч.

ЖК Банківський, з меблями та технікою

М. Бориспіль, вул. Головатого 20. Цегляний будинок. Лічильник на опалення. Квартира дуже простора, світла. Продаж з усіма меблями та технікою. Є посудомийна машина, кондиціонер. Велика шафа-купе та як міні-гардеробна в прихожій. Дві лоджії засклені. Один із кращих районів міста, дуже зручне місце розташування, поруч вся необхідна інфраструктура.

Велика однушка на Головатого 20

Продам 1 кімнатну квартиру початок вул. Головатого. Загальна площа 32, 2 м.кв, кімната 17, 3 м.кв., кухня 6, 5 м.кв. Поверх 10/10. Квартира продається частково з меблями. Встановлений лічильник на тепло, фільтр на воду. Квартира знаходиться в середині будинку, не кутова. Утеплений балкон. Територія будинку обгорожена. Поряд з будинком місця для парковки авто. Поруч Фора, ліцей, д/садок.Фото реальні. Ціна 52000$

Головатого переулок, 11, Борисполь, Борисполь, Киевская 55000.0 USD

Продаж квартири 1 кім. ЖК Первоцвіт, будинок монолітно-каркасний, утеплений зовні, закрита теріторія, ландшафтний дизайн. Квартири розташована на 7-му поверсі, не кутова, індивідуальне опалення, двухконтурний котел, гарний якісний ремонт, є всі необхідні меблі та техніка. 54900 $ торг

Валерия Гудзя (Февральская) улица, 50, Борисполь, Киевская 55000.0 USD

Продам однокімнатну простору квартиру 54 м з ремонтом та меблями і технікою Квартира на 7/9 цегляного будинку в ЖК "Левада" Квартира з балконом, холом, санвузол суміщений , велика кухня 14м та жила кімната Матеріали використані в ремонті високої якості, полотно міжкімнатних дверей натуральне дерево Велика вбудована шафа , буде вам як гардеробна Опалення власна котельня на будинку Квартира у власності більше 3х років Велика територія комплексу, зелена, з дитячим майданчиком , спортивними майданчиками, великою парковкою, на території є магазини, кафе, сфера обслуговування. Закрита територія , охорона.

1-к квартира 54м з ремонтом  та меблями і технікою ЖК "Левада"

Продається 3-х кімнатна квартира біля Єкомаркета з окремими кімнатами, косметичним звичайним ремонтом, балкони застеклені, окна м/п, в кухні підлога з підігрівом.

Продам 3-х кімнатна біля Єкомаркета

Продам 2-х к/квартиру в р-ні нового ліцею БАЛ. Площа 54/30/8,5 м2., поверх 2/9 ц., всі кімнати роздільні + хол. С/в роздільний, кахель, бойлер на 80 л, ванна. Газова плита, балкон та лоджія засклені найкращими м/п вікнами від Rehau. Квартира затишна, частково мебльована. Встановлені лічильники на газ, воду та світло. Територія двору закрита, гарний дитячий майданчик. Поруч з будинком є укриття (з опаленням, водою та туалетом). Дуже гарна інфраструктура - поряд озеро, парк, садочок, школи, супермаркети, банки, пошта, стадіон, кав*ярні, зупинки транспорту... Ціна 56 000 $ торг. Показ квартири за домовленістю. Наталія

Продам 2-х к/квартиру, р-н ліцею БАЛ

Бориспіль. Продаж 3-х кімнатної просторної квартири по вулиці Головатого, поруч Нового Академічного ліцею, ЗАГСУ. Загальною площею 68.1кв.м Житлова 39.3 кв.м Кухня 8.9 кв.м Поверх-6 9-ти поверхового будинку. В будинку встановлено контроль енергоспоживання тепла . В квартири залишається техніка в меблі при бажані. Балкон та лоджія. На поверсі є своє особисте хоз примішення. Ціна 54.700 $

Продаж 3-х кв вул.Головатого р-н ЗАГСУ

Продаж 1но кімнатної квартири Ж.К. Весна Зроблений якісний ремонт Загальна площа 41кв Житлова площа 16 кв 4 поверх Будинок побудований 3кварталі 2022року Зручна локація : поруч ліцей номер 6, дитячий садочок, магазини, ж.д станція.

Продаж 1но кімнатної квартири Ж.К.Весна Центр Борисполя 2км

Продається Укомплектована ЕВРОДВУШКА 52 кв.м з КЛАДОВОЮ 5 кв.м ( на поверсі!) за адресою вул. ГОЛОВАТОГО 20 Квартира в цегляному БУДИНКУ - 10\10 поверсі ( з верху є ще технічний поверх!) -в дуже зручному районі міста. Квартира 52 кв.м загальної площі поділений зона спальній від зони активної часті квартири - кухня простора 14 кв.м - спальна кімната - гостьова кімната з кондиціонером - просторий коридор з вбудованими шафами - балкон з шафами - ТЕХНІЧНЕ приміщення на поверсі - 5 кв.м КВАРТИРА - УКОМПЛЕКТОВАНА вбудованими меблями, та оснащена ТЕХНІКОЮ. Квартира продається вбудованими меблями та технікою Право власності більше 3-х років. Місто розташування - Центр міста, біля ФОРА, школа 6, магазини, ЦУМ, маршрутки на КИЇВ та то що. ЦІНА 54996 у.о Перегляді заздалегідь по домовленістю, працюємо оперативно. АН Валіон Наталія

Укомплектована ЕВРОДВУШКА 52 кв.м по вул. ГОЛОВАТОГО з кладовою 5-кв.м

Продам свою 3-кімнатну квартиру разом з підсобним приміщенням по вул. Головатого, 4 на 6 поверсі 9-поверхового будинку. Гарне місцерозташування, все необхідне поруч. В квартирі залишаються всі меблі та побутова техніка. Ціна 54800 доларів, торг. Право власності менше 3-х років. Готовий при оформленні оплатити всі податки.

владелец
Продам квартиру від власника по вул. Головатого

Продается огромная двушка 82м2 с кухней 17 м2 от хозяина без комиссии в новом доме по ул.Йовы 1, в квартире сделана штукатурка (можно клеить обои), проведена проводка кабеля, электричества по всем комнатам , установлен счётчик тепла (самим можно регулировать тепло и оплачивать по минимуму зимой в отопительный сезон), счётчики на электричество и воду , окна застеклены , под чистовую отделку , большой балкон выходит во двор с детской площадкой , дом утеплен, введен в эксплуатацию в сентябре 2020г., активно делают все ремонты и частично проживают, своя котельная , во дворе и за домом парковка , детская площадка и спортивная, продажа возможна под государственные программы , е-оселя... , продажа от хозяина без комиссии риэлтора, телефоны 09******48, 09******23, расходы на услуги за оформление у нотариуса оплачивает покупатель

владелец
Квартира 2-х ком. 82м2 Йовы 1 от хозяина без комиссии
1 - 24 из 247 результатов