Продаж сучасної 1к.квартири в місті Борисполі Провулок Бабкіна 12 8/9 поверх Загальна площа-41,8 м2 Кухня-13 м2 Квартира з сучасним ремонтом,укомплектована необхідними меблями і побутовою технікою,балкон засклений. не углова,дуже тепла,вікна виходять у двір ціна 43000$ торг присутній Вся більш детальна інформація по телефону

Бабкіна пров., 12

Квартира від власника! Продам свою однокімнатну квартиру за адресою вул. В.Гудзя (Лютнева) 4, загальна площа 37, 4 кв.м. 3-й поверх, не кутова, балкон засклений. Тихий район. Школа, дитячий садочок, магазини "Фора", "Сільпо", зупинка громадського транспорту - все рядом. Продаж без посередників.

владелец
1-кімнатна квартира Бориспіль В.Гудзя (Лютнева)

Власна Однокімнатна квартира в Борисполі по вул.Головатого. Нова сантехніка (душова кабіна, унітаз). Встановлено кондиціонер (ще на гарантії) Дуже зручне розташування - все в пішій доступності. Кладовка в підвалі. Є-оселя так. Є проект на окремий вихід з балкону. Можливо перевести в нежитловий фонд.

владелец
Без комісії! Однокімнатна квартира від власника

Квартира знаходиться по вулиці Соборній, поряд садочки, школа, магазин, озеро. До зупинки 10 хвилин. Стан квартири - жилий, санвузол під ремонт, в кухні зроблений косметичний ремонт. Квартира на першому поверсі, що дає змогу зробити балкон, по всьому периметру квартири. В квартирі установлена газова колонка та лічильник газу.

владелец

ВСТИГНИ КУПИТИ КВАРТИРУ В ЕЛІТНОМУ БУДИНКУ 2-х кімнатна квартира в елітному будинку всього на 42 квартири, м. Бориспіль, ЖК Boryspil Residence, вул. Старокиївська 69, загальна 38,4/кімната 14,10/кухня 14,34 м.кв., 6 поверх 10-ти поверхового будинку. По документам 1-но кімнатна квартира, але за рахунок великої кухні можна використовувати як кімнату: кухня-студія. В вільному продажу квартири не продаються, всі квартири продані або заброньовані. Новий будинок в стильному дизайні будується з червоної цегли, утеплення мінеральна вата. Стан квартири: після будівельників, на підлозі стяжка, на стінах штукатурка, розведена електрика, вікна металопластикові, висота стелі 3 м., лічильники на ОПАЛЕННЯ, світло та воду. Квартира не кутова. Вид з вікон в сторону центра міста. Підземний паркінг та бомбосховище буде передбачено в будинку. З 1 по 3 поверх буде Торговий Центр, де розмістяться приміщення супермаркету, ресторану, кафе, салонів, магазинів і т.п. Поруч: школа, та дитсадок, зупинка маршрутки містом, до центра міста 10 хвилин пішки. Забудовник ТОВ Агробудмеханізація, здача будинку 4 квартал 2025 р. Продаж по переуступці. 40000$ По даній квартирі на комісійні не претендуємо.

Без комісії! 2-кімн. квартира в елітному будинку ЖК Boryspil Residence

Продам квартиру в новому будинку будинку по переуступці. Висота стелі - 2,70м Загальна площа -53,67м2 Кухня - 17,49м2 Спальня - 19,84м2 Санвузол - 4,71м2 Коридор - 7,29м2 Лоджія - 2,10м2 Продаж 1 кімн. Квартири в новому будинку ЖК" Житловий Будинок № 2" , розташований в м. Бориспіль, по вул. Вокзальна 2. закрита територія , відеоспостереження. цілодобова охорона. Індивідуальне опалення в кожній квартирі. Енергозберігаючі панорамні вікна 5-камерного профіля з 2-камерним склопакетом. Металеві протиударні двері. Лічильники: електроенергія, вода, газ. Чорнова стяжка підлоги. Штукатурка стін, окрім санвузла. Сантехнічні та електро виводи заведені в квартиру. В квартирі виконано: розводка сантехніки, тепла підлога в коридорі, санвузлі та кухні,чорнова стяжка підлоги. Встановлено насос Grundfos UPS 25-60 130, Коллекторний блок Djoul. В кімнаті дизайнерська батарея:arttidesign livorno 2 з площею обігріву до 27м². Санвузол виконано: інсталяція AM.PM I012705,душовий трап Qtap Dry FA304-700MBLA лінійний з сухим закривом та нержавіючою решіткою,гігієнічний душ Kroner KRP Edelstahl Kubus — SCH053 Характеристика будинку: Сучасна архітектура та планування. Закрита територія. Відеонагляд. Домофон. Дитячий майданчик. Паркінг. Цегляний будинок. Утеплювач - мінеральна вата. Десятиповерховий будинок на 2 підїзди. Тихі вантажопасажирські ліфти 630кг ЖД станція - 5 хв.; Зупинка транспорту - 200м; Центр - 5 хв. на машині; Станція метро Бориспільська - 20-30хв. на машині; Супермаркет - АТБ (200м), продуктові магазини в сусідніх будинках; Школа та дитячий садок - 5-7хв.; Торговий центр - 7хв. на машині; Міжнародний аеропорт Бориспіль - 10 хв. на машині. Перегляд по домовленості.

Продам 1 кімнатну квартиру в ЖК 2 вулиця Вокзальна м. Бориспіль

Продаж 2 х кімн квартири в м Бориспіль, по вул Володимира Момота, 6/9, 54 кв м, квартира в житловому стані, меблі та техніка залишаються, бойлер, поруч школах, магазини, дитячий садок, зупинка громадського транспорту, ціна 40000 доларів, невеликий торг, додаткова інформація за номером телефону 06*********74

Продаж 2 х кімн квартири в м Бориспіль

Продається однокімнатна квартира по вулиці Робітнича ,3. загальною площею 39,8 кв.м. з просторою кімнатою в 14 кв.м та великою кухнею 18кв.м.(поверх 6/9). Поруч центр міста ,зупинка до Києва, парк ,магазини та ринок .Закрита територія з цілодобовою охороною. Зовсім поруч ,,Бориспільський Академічний Ліцей ,,.В ЖК є кавярня,перукарня,салон краси ,медичний центр та інші комерційні заклади Будинок зданий в експлуатацію в 2019 році. Право власності більш ніж три роки. В квартирі ніхто не прописаний . Індивідуальне газове опалення . В кухні ,коридорі та ванній кімнаті встановлено теплу підлогу.По квартирі розведено водопостачання та каналізацію. Переробили підвід труб до радіаторів

1-кімнатна 39м, ІНДИВІДУАЛЬНЕ опалення ЖК "ГРАФІТ" Бориспіль

Продаж 1-кімнатної квартири Бориспіль, ЖК Сонячний. Новий будинок. Загальна площа 38,2 кв.м., житлова 15,7 кв.м. Кухня 8,9 кв.м., Санвузол 4,1кв.м. Балкон застеклений. Квартира, комфортна, тепла, не кутова Середній поверх. Квартира з якісним євро ремонтом, укомплектована меблями та побутовою технікою. Ліжко, диван, шафа-купе, кухонний гарнітур, пральна машина, бойлер, холодильник, інтернет. Лічильник опалення на квартиру, на батареях регулятори. Будинок новий, введений в експлуатацію. У будинку 3 ліфти – 2 пасажирські, 1 вантажний. Генератор електричного току на будинок. Територія Доглянута Цілодобовий консьєрж. Територія паркування для авто. Поруч: зупинки громадського транспорту, супермаркет "АТБ", Ж/Д станція, школа, музична школа, дитсадок, магазини, аптеки, медичний центр. Ціна 40000 у.о.

Продаж 1-кімнатної квартири Бориспіль, ЖК Сонячний

Розташована на третьому поверсі п‘яти поверхового будинку. Не кутова і тепла. Загальна площа 35 кв.м. Зручне місце розташування. Поряд дітячий садок, школи, супермаркети, центральний ринок, лікарня, банки, зупинка міського транспорту, тощо. В квартирі зроблено ремонт. тепла та затішна. Є кондиціонер, мебльована кухня. Меблі та техніка за домовленістю. Ціна 40000$ Торг. В нашій базі понад пятсот обєктів нерухомості та землі, різного призначення та на будь-який бюджет. Запрошуємо до співпраці власників нерухомості та землі на вигідних та зручних умовах. Агентство нерухомості "Сектор Груп", ріелтор Станіслав. Телефони: 05******61 (вайбер ватсапп телеграм).

Продаж однокімнатної квартири в центрі Борисполя.

ЖК в городе Борисполь

Продаж 1но кімнатної квартири з меблями .Гарна транспортна розвʼязка, Школа 1 км Дитячий садочок1 км Продуктові магазину 5 хв Станція ж.д 5 хв

Продаж квартири Ж.К.Сонячний центр Борисполя 3км

Продається двокімнатна квартира в новому будинку.Всі питання по телефону.Є- Оселя.

Продається двокімнатна квартира

Працюємо з бюджетними коштами та кредитними програмами. ID 522 Бориспіль, вулиця Ушакова (район СУМ-17). Продаж двокімнатної квартири із сучасним плануванням. Загальна площа 40м.кв., кухня 8.4. Новий ремонт із використанням якісних матеріалів. Можливий продаж із меблями та технікою. 39900$, торг. Можливий обмін на житло із більшою площею з нашою доплатою. Перегляд тільки за попередньою домовленістю. Допомога у швидкому отриманні кредиту. Агентство нерухомості "Сектор Груп", ріелтор Вадим. Телефони: 09******44 05******19 (вайбер ватсапп телеграм). Запрошуємо до співпраці власників нерухомості та землі на вигідних та зручних умовах.

Новий ремонт із сучасним плануванням

Працюємо з бюджетними коштами та кредитними програмами. Продається затишна однокімнатна квартира в м. Бориспіль, ЖК Вишиванка. Пропонуємо вашій увазі чудову однокімнатну квартиру. Площа 37 квадратних метрів, комфортне просторове рішення. Розташована на шостому поверсі з дев’яти. В самому центрі міста, забезпечує зручний доступ до всієї інфраструктури та транспортних маршрутів. Квартира також вражає своєю світлістю завдяки великим вікнам та вдалому плануванню. Основні особливості: * Одна кімната, простора кухня * Туалет з ванною * Тепла підлога * Техніка та меблі ( за домовленістю) * Балкон * Площа: 37 кв.м Ціна: 42 000$ Ця квартира — чудовий вибір для тих, хто шукає затишок та зручність в одному варіанті. Звертайтеся для додаткової інформації та організації перегляду. Агентство нерухомості "Сектор Груп", ріелтор Олександр. Телефон: 06******32 (вайбер, телеграм).

В центрі з ремонтом

Продам власну квартиру у Соцмістечку, буд. 351 (чеський проєкт), 4 поверх пятиповерхового будинку. 2 окремі кімнати, кладова, 2 балкони, кухня 8 кв.м., німецька газова колонка. Квартира продається з меблями й технікою (новий холодильник, посудомийна машина, пральна машина, кондиціонер). Квартира тепла, світла, ергономічна, зручне інфраструктурне розташування: поряд дитячий майданчик, бювет, гаражі, зупинки, супермаркети, дитячий садок, школа, пошта, аптека, лікарня. Доглянутий підїзд, інтелігентні сусіди. Пропозиція без посередників, від власників.

владелец
Соцгородок улица, 351, Борисполь, Борисполь, Киевская 39800.0 USD

Продаж таунхаусу Smart на 58м2 та своя земельна ділянка. м.Бориспіль вул Гоголя,61 (біля 5 школи). Має два поверхи , кухня велика на 20м2 та спальня 18м2. Два санвузли, гардеробна. Поруч проживають гарні сусіди. Розташований таунхаус у котеджному містечку ДрімХаус, тут закрита територія, відеонагляд, є свій парк та дитячі майданчики.Футбольне поле. Поруч школа та дитсадок. Маршрутки по місту та до м.Київ .

Київський Шлях вул., 39

Котеджне містечко DREAM HOUSE - Комфортний простір для життя! Новий, стильний комплекс побудований за сучасними технологіями чекає на своїх господарів!!! Вся територія має по периметру камери відеонагляду, КПП Зона відпочинку, парк, дитячий майданчик, зони барбекю. Інфраструктура Поблизу з житлом - транспорт, магазини, супермаркети, торгові центри, школи, дитячі садки, медичні заклади, аптеки. Будинок збудований по технології: -пальово розчинний монолітний пояс; -плити перекриття між поверхами; -газоблок ; -утеплювач пінопласт 200мм; -якісний сучасний фасад кароєд 2мм Дах: -ПВХ мембрана; -геотекстиль; -армірована стяжка; -утеплювач ЕППС 200мм; -пароізоляція; -плита перекриття; -стоки. Особливості: Використання лише високоякісних матеріалів. Витримка всіх технологій. У всіх кімнатах панорамні вікна Проведено всі комунікації (вода, каналізація, газ, світло) Власна територія, місця загального користування тільки для мешканців комплексу. Власне паркомісце біля будинку. Кожне житло оформляється окремо із правом власності, з окремою адресою.

Гоголя вул., 61

Продам 2х Ярусну квартиру, 1й поверх кухня, кімната, великий балкон - засклений, с/в, 2й поверх є вікно, місце під ліжко, гардеробна, прачечна. По документам 1к кв 28м2+ 2й поверх 17м2 Квартира з Євро ремонтом, багато світла, кондиціонер, залишається меблі та техніка. Індивідуальне електро опалення.( лічильник день, ніч). Централізовані міські- водопостачання тамводовідведення. Центр міста. Поряд супермаркети, школа, дитячий садок, зупинка транспорта на м Київ. Ціна 39.000дол торг

Бежівка, 31а

Глібова вулиця, комфортна та облаштована квартира Пропонуємо до Вашої уваги трикімнатну квартиру по вулиці Глібова 1, в цегляному будинку. Загальна площа 60.2 м2 розташована на пятому поверсі пятиповерхового. Гарний, житловий стан. У 2022 року зроблено косметичний ремонт. Паркет, кахель, столярня, висота стелі 2,65 метри. Лоджія та балкон, засклені. Поруч магазини, ТЦ «Аеромолл», зупинка маршруток, школа, дитячі садки. Ціна 39000 у.о., без комісійних для покупців. Телефонуйте та приїжджайте на перегляд!

Глібова вул., 1

Продаж 2х кімнатної квартири Ж.К.Сонячний Гарна локація, поруч ж.д. Станція Бориспіль Загальна площа 38кв.м Загальний стан- житловий. Меблі- часткова залишаються. Балкон - тепла підлога. При вимкнені світла в Ж.К.Сонячний є свій приватний генератор.

Продаж 1но -2х кімнатної квартири Ж.К.Сонячний центр 2.5 км

м.Бориспіль по вул.Шевченка 25 Продається 1 кімнатна квартира з індивідуальним електричним отопленням в закритому комплексі розташована в цетральній частині міста по вул.Шевченка біля СТАДІОНУ. Будинку 3 роки, квартира загальною площею 38 кв.м ,право власності,на 4 поверсі/ 4-х поверхового нового будинку. КВАТИРА в гарному житловому стані, після ремонту,по всій квартирі тепла підлога, система М0ES " розумний дім",нова вся техніка-кондиціонер тепло/холод. В квартирі залишаються всі меблі та техніка,яка ще на гарантії Гарне місце розташування, вся інфраструктура в пішій доступності:парк,ринок, Супермаркети, ліцей,дитсадок,ринок. Гарний вигляд з вікна,на стадіон. Осбб , в будинку є тренажерний зал,фітнес. Право власності більше 3х років. Ключи на руках показуємо в любий зручний час. Вигідна пропозиція купівлі під здачу квартири в оренду. Користується завжди попитом. Ціна 38.500 у.од Лариса

БЕЗ КОМІСІЇ  Продаж  1 кв в Центрі міста з ремонтом та меблями Шевченк

Бориспіль. Продаж 1-кімнатної квартири на початку вулиці Головатого, 13 напротив Супермаркета ФОРА,район ЗАГСУ. Загальною площею 38 кв.м,балкон засклений, високий цоколь. Квартира в гарному житловому стані, с/у окремо. Лічильники -газ ,світло,вода. Тамбор з сусідами встановлені на дві квартири . Додатково до квартири є в підвалі своя особиста кладовка. Вся додаткова інформація по н.т Лариса Ціна 38500у.од

Продаж 1 кв вул.Головатого ,13 1/9  38.500$

Працюємо з бюджетними коштами та кредитними установами. Бориспіль, вулиця Момота, 40. Продаж великої однокімнатної квартири загальною площею 50м.кв.. 7/10 поверх. Велика прихожа, великий балкон. Встановлено сигналізацію та тепловий лічильник. Металопластикові вікна, замінено труби, є бойлер. Можливий продаж з усіма меблями. 39000$, торг. Агентство нерухомості "Сектор Груп", ріелтор Вадим. Телефон: 05********19

Момота 40, меблі та техніка.

Бориспіль.Продаж 3-х кімнатної просторної квартири поруч К.Шляху по вулиці Головатого район ЗАГСУ, початок вулиці. Загальною площею-65.40 Житловп-39.6 кв.м Кухня-8.3 кв.м Кімнати: 17.3 кв.м, 12.1 кв.м, 10.2 кв.м Коридор-8.6 кв.м Лоджия та Балкон. Зупинка громадського транспорту "ПРАГА", напротив будинку ринок "Зоряний". Дуже зручний район для проживання, вся інфраструктура міста. Поруч ЗАГСУ зупинка на Київ, поруч новий Академічний ліцей один з найкращих у місті,дитячий садочок 2хв від будинку, численність різних магазинів,спортмайданчик, тренажерний зал. Квартира 2х сторони, потребує ремонтного оздоблення. Будинок цегляний, га все є лічильники, централізоване опалення. Ціна 38.500 $ торг Вся додаткова інформація по н.т Лариса

Продаж 3-х кв вул.Головатого р-н ЗАГСУ поруч К.Шляху  66 кв.м
123...9
1 - 24 из 209 результатов