Продам квартиру в центрі міста. Будинок зданий в експлуатацію в 2019 р. Право власності більше трьох років. Все поруч школа, садочок, супермаркет, зупинки . В квартирі зроблений хороший ремонт. Меблі й техніка залишаються. Лоджія доволі велика заскленна . Установлено індивідуальний лічильник на опалення, також на воду та електрику. Зроблено перепланування. Гардероб. Вбудовані пральна машина та холодильник, мікрохвильова та смарт ТВ. В будинку три ліфта, консьерж. Фото відповідають. Перегляд по домовленості.

Продам 1 к.кв. вул. К. Шлях 95 ( З меблями та технікою!)

ЖК "Київський шлях" від надійного забудовника "Perfect Group". Комплекс розташований на центральній вулиці міста Борисполя – Київський шлях, № 95. Четверта секція будинку здана в експлуатацію у 2016 році. Будинок монолітно-каркасний, утеплений мінеральною ватою, з цегляними стінами та перегородками. У під’їзді один вантажний ліфт OTIS та два пасажирських. На поверсі 6 квартир. Однокімнатна квартира розташована на 16 поверсі 20 поверхової секції Квартира всередині будинку, одностороння, вікна виходять на південь. Загальна площа квартири – 47,2 кв. м., кімната – 18,2 кв. м., кухня – 11 кв. м., велика прихожа – 9,1 кв. м., санвузол окремо, великий балкон з кімнати – засклений. Квартиру можливо обладнати лічильником опалення, власна дахова котельня. Стіни поштукатурені, пофарбовані, ламінат на підлозі, натяжні стелі, нові вхідні двері, замовлені міжкімнатні двері та кухня. Встановлені вікна з двокамерним склопакетом "REHAU", радіатори опалення "Vaillant", поруч школа, садок, озеро, добре розвинена інфраструктура. Лічильник води, світла, інтернет, територія житлового комплексу, відео нагляд. Продаж по переуступці. Ціна 56600у.о. Послуги ріелтора оплачує покупець 3% від вартості квартири.

Продаж без комісії 1 к. Кварт. м. Бориспіль вул. Київський шлях 95 4

Продам смарт квартиру 32м2 - вже орендують квартиранти , ціна 37 тис за м2 , меблі продам окремо по чеках . Бориспіль, Київський шлях 95

Продам смарт квартиру під бізнес  ( вже орендують)
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Квартира в центре с прекрасным видом! Площадь 54кв. Находится на 11 этаже. Переделана в двух комнатную. Документы в полном порядке я владелец. Отвечу на все ваши вопросы, звоните.

владелец
Продам квартиру однокомнатную Киевский шлях 95.

Продам однокімнатну квартиру за адресою Київський шлях 95. Будинок знаходиться в центрі міста, розвинута інфраструктура, все поряд! Будинок, підʼїзд та парковка знаходиться під цілодобовим відеонаглядом! В квартирі додатково встановлений тепловий лічильник та електролічильник день/ніч, що значно заощаджує кошти. Поряд на продаж в наявності також є схожа за планом квартира. Продаж від власника не ріелтор. Якщо є додаткові питання, телефонуйте з радістю все розповім!

владелец
Продам квартиру центр міста

Продажа от собственника, без комиссий. Продам квартиры. В центре Борисполя, ул. Киевский шлях 95. В наличии : 41.2 м2 39.5 м2 50.8 м2 34.6 м2 28.8 м2 32.7 м2 38 м2 37.5 м2 33.7 м2 31.8 м2 2-3 этажи, потолки 3м. Свободная планировка. Квадратуру квартир можно увеличить, объединив с соседними . Развитая инфраструктура. В районе жилого комплекса строится СпортЛайф. Рядом школа, садик, рынок. Отдельная котельная. Продажа без посредников - от 26 тыс за м2 квартиры с потолком 2,5м, от 28 тыс за м2 - квартиры с потолком 3м. квартиры с ремонтом от 34 тыс за м2. Идеально подойдут под сдачу или инвестиции... спешите, цены будут расти. Есть варианты от 35.5, 36.6 , 39.5, 42 до 51 м2

Центр Борисполя Квартиры от собственника без%- в жк киевский шлях 95

ЖК в городе Борисполь

Популярные запросы

География, Борисполь