м. Богуслав, вул. Соборна, 9 Квартира знаходиться на 6 поверсі, 9 поверхового будинку.

владелец
Продам 1 кімнатну квартиру

Продається затишна однокімнатна квартира в центрі м. Богуслава, 120 км від Києва. 9поверх з 9, є технічний поверх. Тепла, вікна металопластикові, балкон не засклений. Санвузол роздільний, бойлер. Школа, садочок 5хв, льодограй 7хв., продуктові магазини 2хв, парк відпочинку 3хв., автостанція АТБ, Аврора 15хв. Спокійні, дружні сусіди.

владелец
Соборная (Комсомольская) улица, 9, Богуслав, Богуслав, Киевская 15000.0 USD

Київська область, прекрасне історичне й затишне містечко Богуслав. Продаж 1-кімнатної квартири, 37кв м. 1-ий поверх, будинок з цегли, ідеальний ремонт з нуля - від чорнового до того, що ви бачите на фото. Грамотно проведене електроживлення по всьому помешканню. Тепла підлога, автономне опалення, бойлер, кондиціонер, грати на вікнах, масивні, якісні двері. Центр міста. Після ремонту в квартирі ніхто не жив, з меблів є нове ліжко зі зручним ортопедичним матрацом. У підвальному приміщенні будинку є кладовка, яка входить у вартість. Оголошення від власника. Телефонуйте.

владелец
Продаж 1к квартира Київ Богуслав
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1-х кімнатної квартири Місто Богуслав ,вул.Миколаївська. Будинок цегляний 5 поверховий. Квартира розташована на 1-му поверсі, не кутова. Квартира збільшена за рахунок добудови балкона. Загальна площа: док.-29м2 факт- 41 м2. Документи на добудову є. Площа кухні: 7,8 кв.м. Вікна наружні металопластикові, окрім одного в середині квартири. Опалення централізоване. Гаряча вода-бойлер. Підʼїзд та парадне чисте і доглянуте. Поряд з будинком зупинка громадського транспорту, продуктові і господарські магазини, дитячий садок 5, гімназія 1, спортивний майданчик. Ціна-25000$ Т.06*********08

владелец
1 кімнатна капртира