Продається 2-кімнатна квартира в м. Богуслав, вул. Миколаївська 100. Площа 39,2 м2. Поверх 4. Косметичний ремонт. Металопластикові вікна.

владелец
2-кімнатна квартира Богуслав

Терміново продаємо квартиру. Квартира в пристойному стані, продаємо за сімейними обставинами. Вулиця Миколаївська 140. Цегляний будинок. Класичний ремонт. Квартира не кутова, двостороння, 2 балкони. Кімнати роздільні, не прохідні. Металопластикові вікна. З кухні прибрали кладовку, тому площа кухні трішки збільшилась. Підлога - ламінат. В будинку є підвал, під замок. Поруч безліч магазинів, аптека. Спокійний, тихий двір. Поруч зупинка громадського транспорту. Телефонуйте, якщо є питання.

владелец
Продається  2-к квартира, м. Богуслав, Київська область

Продам 2-х кімнатну квартиру в центрі міста Богуслав (120 км до Києва), вул. Миколаївська, 53 (навпроти військомату). Дев’ятиповерховий цегляний будинок 1983року побудови, ліфт працює. Дах замінений весною 2024р. Поряд школа №1 та два дитячих садочки. 5 хв до річки та до центру міста, 10 хв до лікарні. Біля будинку є продуктові, овочеві та будівельні магазини, зупинка громадського транспорту. У дворі є дитячий майданчик. У квартирі 2 кімнати 11,9 кв.м та 16,4 кв.м, кухня 7,9 кв.м, 2 кладові (одна велика в коридорі та друга маленька на кухні), лоджія 1,4кв.м, санвузол роздільний. Реальному покупцю торг. Продаж від власника. Можливий обмін на будинок у Богуславі

владелец
Продам двокімнатну квартиру
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Дуже тепла квартира взимку та прохолодна влітку. Хоч і немає балкону, проте є кладовка. Дуже велика кухня. Кухня студія. Та ще дві великі кімнати. Є коридор в якому вміщується шафа-купе. Достатньо місця для зберігання. Квартира дуже простора і затишна. Є підвал. Прибудинкова територія. Затишний дворик. Віддалений будинок від дорого. Поруч коледж, садочок, школа, лікарня та парк. Прекрасне місце.

владелец
Квартира в центрі міста