Двокімнатна квартира перепланована в 3-ьох кімнатну. Розташована на 4-му поверсі недалеко від центру міста, біля Центрального ринку. З вікон чудова оглядовість на місто. Затишний внутрішній двір. Поруч парк, магазини, школа, платна автостоянка. Зручне планування просторої квартири. Широкі стіни сталінки забезпечують повну шумоізоляцію. Велика кухня, роздільний санвузол, одна кімната з виходом на балкон, інша кімната зонована на дві окремі кімнати , одну із яких можна використовувати в якості гардеробної, кабінету або дитячої ігрової кімнати. Встановлені м/п вікна по всьому периметру кватири, окрім балкону, там деревяні. Лічильники на воду, газ та електроенергію присутні. Є колонка (гаряча вода буде завжди). Додається підвальне приміщення для зберігання габаритних речей. Опалення централізоване. Чудово підійде для здачі в аренду з великим прибутком чи для власного проживання!

владелец
Реміснича вул. (Комсомольська), 57

19.6 кв.м приватизована Квартира в жеківському домі практично в центральному ринку! Реміснича 45. Туалет на дворі. Вода підведена до сусідів. Газо-пічне опалення. Великий двір в самому центрі міста, не приватизована земля. Внутрішній ремонт зроблено. 2 сараї з погребом. Для тих у кого бізнес на ринку рекомендую. Сусідів з одного боку не має і не буде! Реальному покупцю хороший торг!

владелец
Квартира в жеківському домі практично в центральному ринку!

Продаж 3-х кімнатної квартири, 11/11 в центрі міста Чернігів, в утепленому будинку по вул. Національної гвардії (Самострова) 21А. В квартирі вирівняні стіни та підлога, частково проведена електрика, велика лоджія засклена.

владелец
Центр, Градецкий, 3х комнатная, ул. Самострова 21а, автономка
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

владелец
Ремесленная улица, 31, Центр, Чернигов, Черниговская 65000.0 USD

Малогабаритная двух комнатная квартирка в центре города,район Площади,Елецкий монастырь,школа,садик,магазины,парки,река Десна, всё в шаговой доступности. Прихожка, 3,8 кв.м, коридор 6.5 кв.м, комната 11.9 кв.м ,вторая 7.8 кв.м.Отопление електроконвекторы,можно пользоваться дровянной печью.Холодная вода и свет по счётчику.,Есть подключение для стиральной машины,посудомойки,електробойлер (слив воды,труба 50 мм.диаметр).На сегодняшний день туалет на улице (по надобности проведём канализацию в квартиру).Квартира находиться на втором этаже двухэтажного дома.На площадке три квартиры,хорошие соседи.Потолки высокие,стены толстые,дом тёплый.Двор общий,под окнами есть палисадник,парковка для авто. Идеальный вариант для покупки недорогого жилья с минимальными коммунальными платежами. вул.Ремесныча (Комсомольская) . Торг при осмотре.

владелец
квартира центр две комнаты 26 кв.м

Продам 3-х кімнатну квартиру з великим холом-вітальною в тихому центрі по вул. Коцюбинського. Загальна площа 65 кв.м , кухня 9.5м. Залишаються меблі та вбудована техніка , а також: - бойлер - кондиціонер - велика морозильна камера - посудомийка - пральна машина та холодильник куплені 1.5 р. тому - телевізор - wi-fi - тепла (електрична) підлога ванна-туалет та кухня. Дорогі міжкімнатні двері . Вікна та балкон Rehau. Вся електрика нова, двохфазний лічильник на світло. Будинок знаходиться на лінії критичної інфраструктури , світло не вимикають. Ріелторів прохання не турбувати. Документи на руках.Реальному покупцю торг.

владелец
Продам 3-х кімнатну квартиру

Відмінна пропозиція! Продам чотирикімнатну квартиру в центрі Чернігова, район третьої поліклініки, вулиця Пірогова. Квартира знаходиться на 3-му поверсі, 5-ти поверхового панельного будинку. Є можливість для чудового перепланування квартири та виконання ремонту в сучасному стилі. Кімнати окремі, одна прохідна, с\в роздільний, встановленний бойлер, лічильники води та газу. Є підвальне приміщення та на балконі кладова. Поряд є все для комфортного проживання, будинок знаходиться у тихому дворі с дитячим майданчиком та місцем для затишного відпочинку. В кроковому доступі зупинка громадського трансппорту (є можливість доїхати в будь-яку частину міста), парк, АТБ, ЦУМ, ринок, дитяча і доросла поліклініка та лікарня, інша центральна інфраструктура міста. Квартира без заборгованності та готова до продажу. Додаткова інформація по телефону! Viber09******83

владелец
Продам чотирекімнатну квартиру в центрі міста Чернігова

ЖК в городе Чернигов