Продам 1к квартиру в новобудові Затишна Фазенда,що знаходиться в Смт.Стрижавка, 5км від Вінниці. Квартира на другому поверсі,площадь 40.1кв.м,кухня 13.9кв.м. Продаж від власника,прохання агентство нетурбувати!!! Чудове місцерозташування(у всі райони Вінниці на машині можливо доїхати за 15хв),поруч магазини,нова пошта,дитячий садочок,школа Маршрутна зупинка 50м від будинку(інтервал руху маршруток кожні пів години) Невеликий затижний ЖК з пяти будинків ,в кожному по 50 квартир. В квартирі зроблений якісний,свіжий ремонт. Квартира некутова дуже тепла,будинок утеплений мінватою,комунальні невеликі. Опалення індивідуальне двоконтурний котел,тепла підлога,натяжні стелі,плитка,ламінат. Залишається з меблів кухня та вбудована техніка. Є кладове приміщення 4кв.м,у вартість невходить, але можемо за ціну домовитись, та можливість орендувати гараж в будинку на довгий період(800грн/місяць) Чекаємо покупців які втомилися від міського галасу,та хочуть переїхати в затишне тихе місце.

власник
Від ВЛАСНИКА Продам однокімнатну квартиру Стрижавка жк Затишна Фазенда

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Кемпінг сіті. Поряд: супермаркети Основа та АТБ, аптека, сімейна клініка та стоматологія, побутовий магазин, ресторан. Мікрорайон активно розвивається, сусіди привітні, вже активно роблять ремонти та заселяються. Секцію повністю здали, право власності оформлятимемо на нового власника. 5 поверх з власним балконом. Продам разом з підвалом, включено в вартість.

власник
Однокімнатна квартира разом з підвалом (ЖК Кемпінг Сіті)

Унікальна можливість придбати 1-кім. квартиру в ЖК Кемпінг Сіті (Стрижавка) ВІД ВЛАСНИКА по переуступці. Мікрорайон який активно розвивається Секція здана і активно заселяється 1 поверх,площа 40.5 кв.м.,вікна у двір,індивідуальне газове опалення Близькість до магазинів, кафе та парків робить цю квартиру ідеальним варіантом для життя у передмісті 09******92 За додатковою інформацією Максим

власник
Продаж однокімнатної квартири в ЖК Кемпінг Сіті
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру в ЖК Кемпінг Сіті, гарне планування.

власник
Продам квартиру від власника

Світла простора квартира у спальному районі смт. Стрижавка (права сторона від траси) по вул. Молодіжній, 1. Тихий, спокойній, не загазований район. Нова проводка, труби, сантехніка, пластикові вікна. В кухні та ванній хол/гар.вода. Бойлер. Кімната 17 кв.м. з нішею. Отоплення - газовий конвектор. Балкон засклений. В кімнаті встановлений кондиціонер.

власник
Продам однокімнатну квартиру Стрижавка ( Вінниця) від власника

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Кемпінг сіті. Поряд: супермаркети Основа та АТБ, аптека, сімейна клініка та стоматологія, побутовий магазин, ресторан. Мікрорайон активно розвивається, сусіди привітні, вже активно роблять ремонти та заселяються. Секцію повністю здали, право власності оформлятимемо на нового власника. 5 поверх з власним балконом. Продам разом з підвалом, включено в вартість.

власник
Киевская улица, Стрижавка, Винницкая 28000.0 USD

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Кемпінг ВІД ВЛАСНИКА по переуступці.Секція здана і активно заселяється 1 поверх, площа 40.5 кв.м., вікна у двір, індивідуальне газове опалення. ЖК "Кемпінг Сіті" розташований у затишному та зеленому районі з відмінною транспортною розвязкою. Вам знадобиться лише 15 хвилин, щоб дістатися до центру міста, а поруч є все необхідне для комфортного життя: супермаркети, школи, дитячі садочки та медичні установи. Це ідеальне місце для життя, де можна відпочити від міської суєти та насолоджуватися природою. Також Квартири в ЖК "Кемпінг Сіті" мають високу інвестиційну привабливість завдяки постійному зростанню вартості нерухомості в цьому районі. Це вигідна інвестиція для вашого майбутнього. Не зволікайте! Зателефонуйте сьогодні, щоб домовитись про огляд і переконатися, що ця квартира саме те, що ви шукаєте!

власник
Киевская улица, 224/8, Стрижавка, Винницкая 31000.0 USD

Продаж 1 кімнатної квартири в сучасному та престижному ЖК Кемпінг сіті! Вся інфраструктура в наявності: магазини, аптека, АТБ, зупинка транспорту, до міста 10 хв. Гарне планування, балкон з кухні, кімната велика, простора правильної форми. Секція здається до кінця року.Продаж по переуступці

власник
Киевская улица, 224/2, Стрижавка, Винницкая 30000.0 USD

власник
Киевская улица, 224/1, Стрижавка, Винницкая 1060200.0 UAH

ВЛАСНИКА Продам 1к квартиру в новобудові Затишна Фазенда, що знаходиться в Смт.Стрижавка, 5км від Вінниці. Квартира на другому поверсі, площадь 40.1кв.м, кухня 13.9кв.м. Продаж від власника, прохання агентство нетурбувати!!! Чудове місцерозташування(у всі райони Вінниці на машині можливо доїхати за 15хв), поруч магазини, нова почта, дитячий садочок, школа Маршрутна зупинка 50м від будинку(інтервал руху маршруток кожні пів години) Невеликий затижний ЖК з пяти будинків , в кожному по 50 квартир. В квартирі зроблений якісний, свіжий ремонт. Квартира некутова дуже тепла, будинок утеплений мінватою, комунальні невеликі. Опалення індивідуальне двоконтурний котел, тепла підлога, натяжні стелі, плитка, ламінат. Залишається з меблів кухня та вбудована техніка. Є кладове приміщення 4кв.м, у вартість невходить, але відамо в якості торгу за квартиру(його вартість близько 1500) та можливість орендувати гараж в будинку на довгий період(800грн/місяць) Чекаємо покупців які втомилися від міського галасу, та хочуть переїхати в затишне тихе місце.

власник
Аллеи улица, 35/1 корпус 2, Стрижавка, Винницкая 42000.0 USD

Житлові комплекси у Стрижавка

Географія Стрижавка