Продаж квартири ЖК Парус смарт , є вся необхідна техніка , пралка , духова шафа , холодильник, кондиціонер , плитка , підігрів підлоги WiFi, TV розкладний куток . Перше заселення, власник . Показ за домовленістю. Розвинутий район , все поруч , садочок , школа , магазини , салони краси . Є паркінг на стадії здачі . Квартира Smart 28м2 .

власник
Продаж квартири ЖК Парус Смарт

Продаю 3кім. квартиру в ЖК Авалон Холідей \ Avalon Holiday. Вул. Героїв Майдану, поруч вул. Стрийська, Трускавецька, Наукова, Підстригача. Зданий будинок, право власності. На даний момент у квартирі проводиться ремонт по дизайн-проєкту. За деталями звертайтесь по телефону. Загальна площа: 88,7 м2. Поверх: 7\8. Планування: три ізольовані кімнати, гардероб, два санвузли, простора кухня-студія. Індивідуальне(газове)опалення. Будинок з гарним дизанерським ремонтом у холі, є окреме приміщення під дитячі габаритні речі, велосипеди та інше. Внутрішні двори без машин із зеленими насадженнями та сучасними дитячими ігровими майданчиками. Поруч озеро, яке є частиною проекту житлового комплексу та буде облагороджене забудовником. Хороша транспортна розвязка та розвинута інфраструктура (кавярні, магазини, салони краси, сучасні торгово-розважальні центри, дитячі ігрові розважальні заклади, ресторани, супермаркети)

власник
Зданий будинок \ Продаж 3 кім. квартира 89м2, ЖК Авалон Холідей Avalon

Продається 3-кімнатна квартира в панельному будинку на 4 поверсі. Загальна площа 65м2. Кухня 9м2. Квартира з ремонтом, затишна, чиста. Засклені лоджії. Утеплений фасад. В додачу є невеличка кладовка між поверхами. Вікна виходять у великий двір, засаджений деревами. З місцями для паркування. Прямо у дворі мінімаркет "Близенько". Школа з великим стадіоном на відстанні 100 метрів. Торговий центр "Victoria Gardens" на відстанні 500 метрів. Телефонуйте за вказаними в контактах номерах або в телеграм за їх номером.

власник
Продається 3-х кімнатна квартира неподалік від Victoria Gardens
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропозиція від власника!!! ПРОДАЖ НЕ ЦІКАВИТЬ! Обміняю 1 кімнатну квартиру чеський проект, вул. Виговського навпроти "Південного" 9 поверх 14 поверхового будинку, в хорошому житловому стані (цегла) на 2 або 3 кімнатну квартиру в Франківському районі з моєю доплатою. Панельні будинки не пропонувати. Пропозиції цікавлять тільки від власників квартир!!!! ПОСЕРЕДНИКІВ ПРОХАННЯ НЕ ТУРБУВАТИ!

власник
Квартира 1 кім. Обмін Власник

Географія Скнилів