Продам квартиру двокімнатну на 5м поверсі біля 1 школи Лідія Гречка 20. НЕ ОРЕНДА. ТІЛЬКИ ПРОДАЖ! У квартирі частково зроблено новий ремонт, э нові пвх вікна встановлені і нове опалення газове нові батереї, але фото ще не робив нові. Поруч лікарня, школа, дитячий садок, магазини, аптеки. Розстрочка, детальніше по телефону.

владелец
Продам квартиру 2х двокімнатну

Продається квартира зміненого плану .Була трикімнатна, тепер двокімнатна. За потребою можна знову зробити трикімнатну. 1й поверх 3 поверхового будинку навпроти 1-ї школи по вул Лесі Українки. Будинок знаходиться через дорогу від школи. Також поруч дитячий садок, лікарня, магазини, зупинка маршрутки. Квартира з окремим входом з коридором можливо під комерцію. Стан жилий, електроопалення. Меблі продаються окремо Звертайтеся по тел 06******34 або пишіть тут

владелец
Квартира двокімнатна

трикімнатна квартира в центрі міста.стан житловий. не зіпсований чужим ремонтом. вода міська.газове індивідуальне опалення.балкон виходить на центральний проспект. боргів не має.документи в порядку. присутнє підсобне приміщення в підвалі.та невеличкий гараж.вікна металопластикові.двері сучасні металеві. запитання за т 0.9.7.9.7.2.7.4.8.8.

владелец
трикімнатна квартира в районі АТБ
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

залишаються: побутова техніка, меблі. Все в гарному стані. Сантехніка замінена. Вікна пластикові. +є газ, вода, опалення електричне. Пятихатки Камянського району Дніпропетровської області.

владелец
Л. Гречко улица, 28, Пятихатки, Днепропетровская 9000.0 USD

География, Пятихатки