Продам затишну квартиру в центрі міста в жилому стані, з меблями та побутовою технікою.

власник
Гребінки вул., 27

Продам ВЛАСНУ одну з найбільших однокімнатних квартир у "Європейському кварталі" (47,5 м2) з якісним ремонтом, сучасною технікою та затишними меблями. (Право власності менше 3-х років, всі податки за рахунок покупця).Знаходиться на зручному 3-му поверсі, не кутова, вікна виходять у двір. Індивідуальна котельня, закритий двір, обладнаний дитячий майданчик з фонтаном.

власник
Європейська вул. (Фрунзе), 146е

Квартира 4поверх 9эт будинку, в центрі міста, великий тихий двір, новий ліфт у підїзді, електроенергію не відключають взагалі, продається з меблями, повністю готова до проживання. +380503239185 Вайберб Ватсап

власник
вул. Майдан Незалежності, 1а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ВЛАСНИК! 2 окремих спальні+ кухня! Історичний центр міста, вул. Стрітенська, 18. Авторський ремонт! Новий ремонт. Техніка та меблі від світових виробників. Квартира видова. Дуже тепла та затишна! Величезний балкон із зоною для відпочинку. Будинок зданий. Комунікації підключено. Опалення – індивідуальне газове. На території є система відеоспостереження, закритий двір.

власник
Стрітенська вул. (Комсомольська), 18

Площа 96, 7кв.м.! Продаж від власника. вул. Європейська, 107 Квартира в цегляному будинку, тепла, опалення по лічильнику, гарне планування, Зроблений якісний ремонт, залишається вся техніка і меблі, що на фото. Чистий підїзд з відеоспостереженням, гарні сусіди. всього дві квартири на поверх, вхід відгороджений решіткою. Велика, простора кухня, роздільні кімнати, дуже великий санвузол, чотири лоджії. Підїзд на 10 поверхів. Розвинена інфраструктура, одна хвилина до зупинки, поруч дитсадок, школа, ТРЦ, обжитий район. Документи готові, переоформлення за наш рахунок.

власник
Європейська вул. (Фрунзе), 107

Лічильники на гарячу і холодну воду окремо на ванну, туалет і на кухню Два бойлери на 100 літрів та на 15 літрів Стіни квартири утеплені зовні, вікна в квартирі встановлено в 2022 році. Двері броньовані, високої якості. За бажанням можна залишити систему відеоспостереження. Квартира оснащена охоронною системою від ОП «Явір». Лоджія та балкон утеплені, оздоблені деревом (вагонка) та мають місця для зберігання речей

власник
Колективна вул., 6

СУПЕР ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ВЛАСНИКА!!! Шикарна квартира в самому центрі Полтави, один власник , класне планування, роздільні кімнати та санвузол, лоджія з видом на історичний центр міста, балкон у двір з якісним ремонтом, шикарна інфраструктура. Продається з усіма меблями та побутовою технікою (3 кондицінонери, холодильник, телевізори, бойлер, пральна машина та інше). Великий підвал у будинку. Престижний район, віччливі та тихі сусіди. Поряд вся необхідна інфраструктура, яку лише можливо уявити. Документи чисті, один власник, можливий торг реальному покупцю. Продаємо терміново!

власник
Клубний пров., 4а

Квартира в 10 поверховому цегляному будинку. Мікрорайон Склозавод. Є великий просторий балкон. Поруч дитячий садочок, школа, супермаркет. Квартира з чудовим ремонтом, робили для комфортного власного проживання. Дуже гарно підійде для проживання сімї. Новий цегляний будинок 2013, 10 поверх. Велика кухня студія. Всі подробиці по телефону! НЕ АГЕНСТВО!!! Від власника. Район Боженка, Склозавод. Забудовник - Київміськбуд. Індивідуальне газове опалення. Підігрів підлоги на кухні. Кондиціонер. Інтернет. Гардеробна. Додатково продаємо теж паркомісце в підземному паркінгу в цьому будинку. Телефонуйте, дуже класний варіант ! +380 (67) 680 00 47

власник
Віктора Андрієвського вул. (Петровського), 29б

Будинок 1986 року, чешський проект, від власника, можливий торг (при перегляді). Продам простору квартиру з капітальним ремонтом у тихому районі. Квартира з унікальним плануванням і квадратурою. Усі перепланування офіційні та законні. З документами усе гаразд. У квартирі був зроблений капітальний ремонт: - Нова надійна проводка. - Замінена та вирівнена підлога - Вирівняні стіни та стеля - Броньовані двері - Велика ванна кімната з ванною на двох - Кухня під замовлення з якісною технікою - Є балкон з ремонтом та повністю засклений. Біля будинку є великий гаражний коператив з гаражами із цегли (завжди є пропозиції у продажу). Неподалік є школа та дит. садок.

власник
Кучеренка вул., 12

Однокімнатна квартира+кладовка на поверсі біля квартири. Ціна без кладовищ 30000$. Переуступка, коміссія ріелтора відсутня.

власник
Башкирцевої Марії вул., 20

Житлові комплекси у Полтава

Центр, 1 комнатная квартира, перекресток ул.Шевченко 96а и ул. Ватутина. Внимание, есть на втором и на четвертом этаже, по 1100 за кв.м.! Дом введен в эксплуатацию ! После строителей, автономное отопление, стяжка чистовая, стены под обои. До кольцевого 600 м, рядом вся инфраструктура, школа38, садик, маркетопт и ТД. Очень удобное место! 1000 за квадратный метр, как и у застройщика. Условия договорные и обсуждаемые.

власник
Центр 1 комнатная квартира

Продам 2-х кімнатну кватриру, центр, вул. Котляревського 30. Перший поверх трьохповерхового цегляного будинку. Сталінка, стеля 3.5 метра. Косметичний ремонт. Від власника.

власник
Продам 2-х кімнатну кватриру, центр

Для поціновувачів елітної нерухомості в Полтаві! Будинок введено в експлуатацію! Комунікації підключені.Можна розпочинати ремонт. ЖК Victory Club House продаж однокімнатної квартири від власника! Найкращий будинок преміум класу збудований в 2024 році в Полтаві! Елітна новобудова Victory Club House - це ваша особиста перемога над ритмом сучасного життя. Затишок, безпека, високий рівень якості будівництва, сервісу та піклування про ваш час. Сучасна архітектура, що здатна задовольнити найвимогливіших. Закритий двір з охороною та хороші сусіди - ось ваш вибір. Отримуйте відмінний сервіс не виходячи з будинку: тренажерна зала, кіно-лаунж, тераса і барбекю зона, ігрова кімната для вашої малечі та безліч інших важливих складових для вашого яскравого життя.Підземний паркинг це ще одне важливе кредо цього житлового комплекса. Житловий комплекс Victory Club House - ваш острів свободи та внутрішньої рівноваги. Отримуйте тільки найкраще від свого життя та розділяйте світлі моменти з близькими. Нова квартира в житловому комплексі клубного типу - це новий рівень комфорту, на який ви дійсно заслуговуєте. Житловий комплекс будується в одній з найкращих локацій міста Полтави. Кілька хвилин і ви в центральній частині міста з мальовничими парками та всією необхідною інфраструктурою. ЖК Victory Club House розташований за адресою Першотравневий проспект, 15а. Будинок оточений пишними шатами міських парків. Спорт, мистецтво чи затишні прогулянки з коханими будуть доповнювати комфорт вашого проживання в комплексі Victory Club House. Поруч з вами інфраструктура ділового центру, кращі ресторани та розважальні заклади улюбленого міста. Нова квартира в житловому комплексі клубного типу Victory Club House дозволяє огорнути себе найкращим. МАГАЗИНИ: Апельсин Еко-продукт Віват Провінція Молоко Сімейний продуктовий магазин Магазин Чапаєвський Halal shop. СОЦІАЛЬНА ІНФРАСТРУКТУРА: Клініка "Смартмед" Полтавська обласна клiнiчна лікарня ім. М.В. Склiфосовського Полтавська обласна дитяча поліклініка Дитяча міська клінічна лікарня Полтавський міський багатопрофільний ліцей №1 ім. І. П. Котляревського. ПАРКИ: Парк Перемога Студентський парк Сонячний парк Березовий сквер Петровський парк Сквер Пам`яті Героїв України Корпусний сад. РЕСТОРАНИ: Villa Krokodila Кипяток Лілея Криниця Бонсай Muza-bar Club&Restaurant Shade Trattoria Viva Olive.

власник
ЖК Victory Club House однокімнатна квартира 55,4 кв.м  від власника

Однокомнатная Квартира жилая площадь..комната33.00 м кв Общая 42.3м кв...Кухня 5м кв... Санузел 5м кв...Подвал 3м кв... Квартира не угловая крыша в отличном состоянии сантехника отопление проводка новые дом кооперативный в подъезде свежий ремонт ... Продается с мебелью по адресу ул Баленка 4....р-н Браилки... Продаж від Власника...

власник
Однокомнатная квартира Квартира 42.3 м. кв.

Від власника.Продам двокімнатну квартиру в м.Полтава, вул. Крамського 7, 46кв.м. В квартирі всі комунікації, бойлер, газова плита, централізоване опалення, меблі, велика шафа. Близько до центру, в пішій доступності, поруч магазини, школи, садочки, парк Деталі за телефоном Від власника

власник
Продам двокімнатну квартиру 46кв.м., Крамського 7

Терміново!!!Продам 1-но кімнатну квартиру по вул.Степового Фронту 20, переуступка. Квартира площею 40 м2, 4 поверх, індивідуальне опалення. Поряд зупинка міського транспорту, базарчик, школи, садочки, розвинута інфраструктура. БЕЗ ТОРГУ , звязок через любий месенджер - viber, telegram, whats app

власник
Квартира 1-но кімнатна

Однокімнатна квартира в новому сучасному будинку з автономним опаленням. Дуже зручне розташування. Діє переуступка прав власності.

власник
Однокімнатна, Степного фронта 20

Продаж від власника, без комісії. Переоформлення за мій рахунок! Площа 96,7кв.м.! вул. Європейська, 107 Квартира в цегляному будинку, тепла, індивідуальне опалення з лічильником, гарне планування, Зроблений гарний ремонт, залишається вся техніка і меблі, що на фото. Чистий підїзд з відеоспостереженням, гарні сусіди. всього дві квартири на поверх, вхід відгороджений решіткою. Велика, простора кухня, роздільні кімнати, дуже великий санвузол, чотири лоджії. Розвинена інфраструктура, одна хвилина до зупинки, поруч дитсадок, школа, ТРЦ, обжитий район. Перегляд у будь-який час. Документи готові.

власник
Квартира в центрі з ремонтом. Європейська, 107. Власник.

Загальна інформація: 1-кімнатна квартира, 32 м², Адреса: вул. Ватутіна, 30/32, Розташування: ЦЕНТР, поруч із Старою автостанцією. Поверх: 3/5 Некутова Центральне опалення Санузел суміжний Вікна з пластиковими рамами Замінені труби на пластикові Нова вхідна двері Повністю обладнана новою меблею та побутовою технікою Ціна: 42 000 usd, без торгу, без меблів. Ціна з меблями обговорюється. Зручності: Високий напор води Дуже тепла квартира Є бойлер для літніх відключень Додаткові переваги: Готові документи Власність понад 10 років Квартира підходить для здачі в оренду. Маємо клієнта, який готовий взяти її в аренду за 9000 грн/міс. Повне окуплення квартири за 7,5 років. Власник. Не втрачайте цю чудову можливість придбати чисту і оновлену квартиру з усіма зручностями та можливістю оренди. Зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд!

власник
ВЛАСНИК 1к 32м², вул. Ватутіна 30/32, ЦЕНТР, район старої автостанції

Продається 3-кімнатна квартира від власника, без комісії. Будинок розташований в тихому затишному дворі. Адреса: Полтава, Шевченківський район, вул. Міщенка, 9а, кв.4 (район Березового скверу) Розташування: 2-й поверх в 5-поверховому цегляному будинку. Квартира світла, не кутова, без утеплення. Вікна виходять на дві сторони будинку. Загальна площа: 71,2 м2. Розподіл площі: окремі кімнати 41,8/22,6/9,8 м2, кухня 7,6 м2, роздільний санвузол, 2 балкони. У кімнаті площею 9,8 м2 засклений балкон, а в кімнаті площею 41,8 м2 - ні. Зручна локація: 5-7 хвилин пішки до найближчої зупинки "Краєзнавчий музей" та "Будинок побуту". Поруч знаходяться: парк Перемоги, Полтавська обласна клінічна лікарня, ТЦ "Метрополітан", Шевченківський ринок, відділення Нової Пошти № 9, 18, стоматологічні кабінети, продуктові магазини біля будинку та інше. Варість: 70 000 $ Можливий торг з реальним покупцем в квартирі. Якщо вас зацікавила пропозиція та виникло бажання переглянути квартиру наживо, звертайтеся за телефоном власника квартири: Телефон: 06******62 Дубровська Ніна Петрівна Viber: 09******35 Дубровська Ніна Петрівна

власник
Продаж квартири Шевченківський район, вул. Міщенка, 9а

Продам 2 -кімнатну квартиру в Полтаві площею 60 кв.м. у цегляному будинку , за адресою вул. Гожулівська, 26 (мікрорайон Браїлки) Поверх 9 /10 . Не останній. Дім зданий в експлуатацію в грудні 2010 року Велика кухня 10.2 кв. м. Просторі окремі кімнати 15,3 кв.м. та 17,8 кв.м. Два балкони. Ліфт OTIS. На даху автономна котельня та встановлено потужний промисловий генератор . Це дає можливість працювати котельні та ліфту навіть при відсутності світла. Квартира не кутова. У дворі розташовані дитячі ігрові та спортивні майданчики, майданчики для відпочинку, парковки для автомобілів. Будинок знаходиться в чистому тихому районі .В квартирі автономне опалення (індивідуальний тепловий лічильник на квартиру, встановлено біля входу в квартиру, видно на фото), лічильник на воду, світло, газ, поквартирне розведення електрики. В будинку на першому поверсі розташовані магазини, аптека, спортивна студія. ТРЦ"Екватор" -15 хвилин пішки. Зупинка міського транспорта - 5 хвилин пішки В будинку працює ОСББ . З "Є- оселя" не працюю. Право власності більше ніж 3 роки

власник
2 -кімнатна  квартира площею 60 кв.м вул Гожулівська,26

Квартира після будівельників,площею 95 кв, по плану двокімнатна,автономное опалення ,поруч є магазини,аптеки,школи.дітсадок,шикарне місце.дім цегляний,заселений .у власності більше трьох років,великий балкон,середній підʼїзд ,восьмий поверх. Я власник ,за всіма подробицями звертайтеся особисто, з реальним покупцем торг на місці

власник
Продам! 95 кв,Левада,Бідного,20.

Квартира знаходиться по вулиці Соборності 60а, в гарному місці. Загальна площа 36 кв.м., житлова площа 19 кв.м., площа кухні 10 кв.м. Стан квартири гарний. Євроремонт. Стіни утеплені. Подробиці по телефону.Співпраця з ріелтором.Можливий торг.

власник
продам однокімнатну квартиру в центрі по Соборності  біля Листопада

Продам 1к в новострое, свежий ремонт, никто не жил. Не угловая. Продажа в связи с выездом, новая бытовая техника, ремонт делался под себя. Индивидуальное отопление. Закрытая терриория. Реальному покупателю торг. Можно под єОселю. проспект Миру 32

власник
Продам 1к в новострое. Можно єОселю
1 - 24 з 258 результатів