продам малосімейку загальною площею 20. кв.м на 4 пов 9 поверхового будинку з косметичним ремонтом і з меблями в квартирі підключений Інтернет ліфт не працює тамбур чистий на воду стоять лічильники всі комунікації включені крім газу електроплиткою продаж від господаря документи на руках та готові продам терміново продаж з переїздом за кордон не ріелтор господар м. Новий Розділ Львівська область 50 км від Львова тих паспорт є на квартиру Писать на Олх 8.000 тыс дол з оформленiем реальному покупцю вожливий торг Р...С... Нуждающихся в квартире у кого нет такой суммы возможность оформить эту квартиру нотариально связи с новорожденным ребенком так как у меня проблемы со здоровьем. Кому заинтересовало.пишите в Вайбер +38********35 + Диана (новорожденный ребенок в обмен на квартиру)

владелец
Продаж малосемейцi у месцi Новий Роздол 50 км вiд Львiва

Продам 1-но кімнатну квартиру на 4-му поверсі 9-ти поверхового будинку по вул.Ст.Бандери 14 Документи готові до продажу

владелец
Власник Продам 1-но кімнатну квартиру

Продається трьох кімнатна квартира На Бамі Без ремонту. Деталі за вказаним номером телефону.

владелец
Продається трьох кімнатна квартира
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається 2-х кімнатна квартира в м.Новий Розділ на просп. Шевченка 28 в хорошому житловому стані Поруч торговий центр, лікарня, школа, дитячий садок. Є балкон Контакти 09******24 Микола

владелец
2-х кімнатна квартира в м. Новий Розділ

Продається 2-хкімнатна квартира в районі першої школи .В квартирі зроблений ремонт ,поміняні вікна в залі і спальні на пластикові,поміняна сантехніка .

владелец
Продається 2-х кімнатна квартира

География, Новый Роздол