Продаються чотирикімнатні квартири мкр Ліски в сучасному житловому комплексі Levanevsky Це остання черга. Будинок введений в експлуатацію. Квартира з документами. Податки при купівлі-продажу всього 2%. Закрита територія, багато місць для паркування. Велика дитяча площадка. Тихе місце. Продаж від Забудовника. Є варіанти на різних поверхах. Можливий продаж через єОселю або по сертифікатам єВідновлення. Зовнішня обробка: декоративна штукатурка Розташування і оточення: тип двору: закритого типу (вхід, вїзд обмежений)

власник
можливий продаж по єОселя
Леваневців, 30/10

Продаж від забудовника Документи на руках Будинок давно заселений і обжитий, розвинута інфраструктура району. в будинку ОСББ є своя свердловина

власник
Старова Архітектора вул., 2/5

Новий солідний житловий комплекс "Премьєр Хаус" за адресою вул.1 Слобідська 32. Дуже зручне розташування: поряд супермаркет Сільпо, різні садочки, школи, ТЦ "City Center", аптеки, лікарні, ринок і тд. Центр міста. Будинок цегляний, утеплений. Багато місць для паркування, закритий двір з дитячим майданчиком. Автономне опалення. Всього 4 квартири на поверсі.

власник
можливий продаж по єОселя
1 слобідська, 32
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира готова до заселення. Затишна, світла, тепла з новим ремонтом. Газове опалення від двоконтурного котла. Простора кухня, 2 окремі роздільні кімнати. Засклена лоджія з ремонтом. Два санвузли. Гарний двір, новий ліфт. Продаж від власника. Рієлтори, будь-ласка, не турбуйте!

власник
можливий продаж по єОселя
Старова Архітектора вул., 2д

Новобудова за адресою вул.Лазурна 40/1(Намив). Біля річки. З вікна квартири відкривається мальовничий вид. Дуже зручне розташування: поряд супермаркет, різні садочки, школи, аптеки, лікарні, ринок і тд. Будинок цегляний, утеплений. Багато місць для паркування, закритий двір з дитячим майданчиком. Автономне опалення. Всього 3 квартири на поверсі.

власник
Лазурна вул., 40/1

Продаються двокімнатні квартири мкр Ліски в сучасному житловому комплексі Levanevsky. Це остання черга. Будинок введений в експлуатацію. Квартири з документами. Податки при купівлі-продажу всього 2%. Закрита територія, багато місць для паркування. Велика дитяча площадка. Тихе місце. Продаж від Забудовника. Є варіанти на різних поверхах. Можливий продаж через єОселю або по сертифікатам єВідновлення. lun.ua/uk/жк-levanevsky-миколаїв

власник
можливий продаж по єОселя
Леваневців, 30/10

До продажу пропонується 3-кімнатна квартира з газовою колонкою та газплитою на 3 поверсі 5 поверхового будинку в Корабельному районі по проспекту Корабелів. Квартира утеплена, кондиционер, кухня, вся побутова техніка та меблі є. За пятдесят кроків зупинка, супермаркет, поліклініка, школа, садок. Реальному покупцю знижка.

власник
Корабелів просп., 7

Продается 3 комнатная квартира, планировка кухня студия и 2 раздельные спальни, гардеробная, смежный сан узел. Укомплектована мебелью и техникой, металлопластиковые окна, балкон. Ламинат.

власник
Героїв України просп. (Героїв Сталінграду), 11а

БЕЗ КОМИССИИ Продаю двухкомнатную квартиру обшей площадью 45 м.кв. в хорошем жилом состоянии , с мебелью, окна пластиковые, балкон застеклен район Сортировка . Квартира расположена на третьем этаже пятиэтажного дома, есть газовая колонка, счетчики на воду и газ, кондиционер. Квартира в середине дома , окна выходят на южную и северную стороны. Подъезд чистый, в хорошем состоянии. Тихий двор , большая спортивная и детские площадки, свободная парковка, рядом садик, школа, супермаркет . Продажа от хозяина. ТОРГ ВОЗМОЖЕН Все детали по телефону..

власник
Миру просп., 70в

Двохрівнева квартира 246кв/м мікрорайон Сонячний 8-й - 9-й поверхи 6-ти кімнатна Планування на дві сторони Закритий двір з дитячими майданчиками Розпочато ремонтні роботи: звукоізоляція підлоги на обох рівнях, Теплі підлоги по всьому периметру квартири, чистова стяжка, Замінені всі металопластикові конструкції, засклені балкони, панорамне вікно на річку збільшено і виготовлено з алюмінієвого профілю Вартість 600 $ за квадратний метр Проект дизайну Місце на підземному паркінгу (за окрему вартість) Від власника

власник
Мостобудівників вул., 17

Житлові комплекси у Миколаїв

Продается двухкомнатная квартира по улице Лазурной ЖК Дом на Лазурной, дом сдан 2019 г.. Квартира светлая, не угловая. Имеет прекрасный вид на реку! Общая площадь 64,4 квадратных метров. (1-я комната-14,5 кв.м., 2-я комната-17,7 кв.м., кухня 10.1 кв.м., санузел 5,9 кв.м., коридор 9,1 кв.м., лоджия 7,1 кв.м.). Индивидуальное отопление, высота потолка 2,7м., панорамное остекление балкона. Установлены счетчики электроэнергии, воды, газа. Квартира расположена на удобном втором этаже. Квартира с евро ремонтом, встроенной кухней, ванной, бойлером. Для купания можно использовать электрический бойлер или газовый двухконтурный котёл. Дом с закрытым двором, детской площадкой, паркингом для авто. Дом очень теплый, рядом школа, детский сад, магазины, аптеки, супер маркет. Ночью территория вокруг дома хорошо освещена. Зеленые насаждения и деревья украшают двор. Через дорогу пляж, остановка рядом. Ремонт делался для себя, на материалах не экономили, все новое, в квартире никто не жил. Дом кирпичный+ утеплитель, бесшумный лифт, очень развитый и комфортабельный район.

власник
Лазурна вул., 40

Срочно, в связи с выездом продается от собственника Квартира площадью 105 кв.м. свободной планировки в элитном особняке на 6 квартир (ОСМД). 2-й этаж. Состояние от строителей, подведены все коммуникации: вода, газ, свет, счетчики. Высота потолка 3 метра. Очень светлая, просторная квартира, 13 окон, французкий балкон. Под автономное отопление. Отличное расположение, квартал от "Сказки", тихий район. Самый центр города. Рядом школа #34, детский сад, дворец культуры. На первом этаже коммерция, реабилитационный центр. Продажа от собственника.

власник
Защука вул., 40А

Продається затишна 1-кімнатна квартира площею 31 кв. м на Сухому фонтані (біля ЖК Сонячний) від власника. Квартира розташована на 2 поверсі, не кутова, з висотою стелі 3 метри. Простора кухня з новими меблями. Ремонт був зроблений у 2023 році. Всі вікна замінені на металопластикові, а балкон був повністю оновлений і зміцнений. Була проведена повна заміна електропроводки та сантехніки. Немає боргів. Опалення централізоване, є вода, газ (для приготування їжі та нагрівання води), електрика. Лічильники на газ, воду та електрику встановлені. Підїзд затишний та теплий, закривається ключем, а сусіди дружні та тихі. До квартири додається невелика земляна ділянка під балконом, а також є комора для зберігання речей. У квартирі є наявність наступної техніки та меблів: бойлер, пральна машина, газова плита і духова піч, кухонна витяжка, холодильник, мікрохвильовка, шафа-купе, матрас. Район тихий та спокійний. Поруч розташована зупинка транспорту, магазини, АТБ, аптека, гаражі. Прогулянка вздовж річки до 8 причалу та скверів займе всього 10 хвилин. До Соборної можна дійти пішки за 30 хвилин.

власник
Мостобудівників вул., 4

Продаю 2-кімнатну квартиру в м. Миколаєві Нові металопластикові 2-х контурні вікна та балконні двері, нові вхідні та кімнатні двері, встановили нові водопровідні трубі. Холодильник, машинка для прання (нова, користувались до 5ти разів, купували перед початков вторгнення) залишаються в квартирі кому потрібно можемо залишити інші меблі. Район пл. Перемоги, до центру хв. 15-20 на маршрутці.

власник
Китобоїв вул., 14А

Продам власну двохкімнатну квартиру в Центральному районі на вул. Чкалова та 2 Слобідської. Четвертий поверх пяти поверхового цегляного будинку. Загальна площа 40.8 м2. Є всі лічильники. Інтернет Дикий сад. Квартира не углова, зимою тепло. Гарні сусіди. Чудовий район, поруч вся необхідна інфраструктура - школа, дитячий садочок, супермаркети, лікарні, аптеки та інше.

власник
Чкалова, 100 а

Пропонуємо до вашої уваги простора трикімнатна квартира у центрі міста, розташована на 8-му поверсі девятиповерхового панельного будинку з двома підїздами на Центральному проспекті. Переваги: Просторі та світлі кімнати. Зручне планування з окремою кухнею та житловими зонами. Доглянутий двір із зонною відпочинку та з дитячим майданчиком. Зручне місце розташування з розвиненою інфраструктурою, а саме: магазини, супермаркети, перукарня, бібліотека, школа, дитячий садок. Можливе перепланування. Хороші сусіди !!! Не кутова квартира !!!

власник
проспект Центральний, 179

Адреса: ЮТЗ, Паркова 5 Посилання на відеоогляд на YouTube: www.youtube.com/watch?v=UV0Yb4u809A Продам ВЛАСНУ затишну квартиру з дизайнерським ремонтом в спальному районі міста ЮТЗ за школою №19, в парку. Простора кухня, автономне газове опалення, тепла підлога по всій квартирі. Укомплектована меблями та технікою. Повністю замінена електрична проводка по всій квартирі. Вікна на парк, є 2 кладовки в підвалі будинку. Розвинена інфраструктура: школа, дитячі садочки, футбольне і баскетбольне поле, парк, 5 хвилин пішки до проспекту Богоявленський. • Планування квартири: 2 роздільні кімнати з прибудовами, простора кухня, роздільний санвузол з ванною та новою пральною машиною • Залишається новим власникам все, як на фото: мебльована кухня, холодильник, газова плита, духовка, витяжка, ванна, пральна машина, підвісна раковина, 3 шафи для речей, дзеркала, мякі куточки, двоспальне ліжко, 3 плазмові телевізори, меблі, трюмо, скеледром і дитячий спортивний куточок, дитяча робоча зона, лічильники на електрику, газ та воду. • Будинок ззовні утеплений за міською програмою «ЕНЕРГОДІМ», замінена вся система каналізації в будинку • Стан квартири: дизайнерський ремонт, нові меблі та техніка • Водяна тепла підлога по всій площі квартири + 2 радіатори • Матеріал підлоги: ламінат, керамічна плитка • Внутрішнє оздоблення: декоративна штукатурка • кахель • дерев’яні панелі • Комунікації: газ, центральний водопровід, електрика • Інтернет – при ремонті під шпаклівкою заведена розводка інтернет кабелів під всі телевізори та роутер окремо • 2 нові інверторні кондиціонери • Вхідні двері металеві, вікна - металопластикові, двокамерні • Опалення: індивідуальне газове, підігрів води: двоконтурний котел • Санвузол: роздільний • Прибудови/лоджії: 2 • Кількість спалень: 2 • Підїзд: домофон • Є два власних приміщення у підвалі будинку для укриття або зберігання речей За більш детальною інформацією дзвоніть! о66-З5-65-817 Євгеній, власник

власник
Паркова, 5

Продам 3 трех комнатную квартиру ул Чигрина (Пограничная) д 80 Квартира находится на 9 ом этаже 9 ти этажного дома ( есть тех этаж). Угловая. Утеплена по фасаду.Состояние совдеп, сейчас делается капитальный ремонт, срок окончания 2 мес. Установлен бойлер.Лифт работает. Общая площадь 56,3 м2. Кухня 7.6 кв. м. Продажа от собственника. Возможна продажа в кредит от собственника без банка. Ставка от 2 до 4 % в мес. Первый взнос от 30 %

власник
Продам 3 трех комнатную квартиру ул Чигрина (Пограничная) д 80

Продам 2 х комнатную квартиру от собственника по адресу ул. Декабристов 67, район старого жд. квартира находится на 3 этаже 5-ти этажного дома, угловая. Общая площадь квартиры 43,4 кв.м. Комнаты смежные. Состояние квартиры - под ремонт ( живут квартиранты). Возможна продажа на условиях первичной оплаты 50% стоимости и остаток под процент от 2 до 4 % в мес, на период до 60 мес. Звонить желательно на вайбер. Ссылка на видео обзор квартиры www.youtube.com/watch?v=7e8Cy5PAHvs

власник
Продам 2 двух комнатную квартиру район старого ЖД Хозяин

Продам 2х комнатную квартиру, адрес Шевченка 6а В квартире сделан новый ремонт, техника и мебель остаётся. Закрытый двор, есть место для машины. Крыша Новая.

власник
Продам 2х квартиру в центре

Продаю 3к.кв 75м.кв. Новострой ЖК Уютный (6-я Слободская/Чкалова) 6-й этаж 6 этажного дома. Есть лифт, в доме своя скважина, стои осмос, в квартире питьевая вода.

власник
Продаю 3к.кв. 75м.кв. Новострой

Продається квартира в центрі міста. Вул. 6 Слобідська, 5. 2 поверх. Однокімнатна. Продається без меблів. Поряд є декілька садочків, школи, маршрутна та трамвайна зупинка, парк, дитячі майданчики, супермаркети та магазини В квартирі замінені труби (стояк + труби на гарячу, холодну воду). Централізоване опалення. ВІД ВЛАСНИКА!

власник
Продам квартиру 6 Слобідська. Центр

Продается 1к квартира в центре города по улице Севастопольская 13/Московская. Один подъезд на 2 квартиры. Собственная кладовка на первом этаже , большой широкий коридор на двух хозяев. Крыша дома и стены после капитального ремонта . Во дворе есть сарай . Рядом остановка , кафе, магазины, музыкальная школа, театр.

власник
Продается 1 к квартира в самом центре города.

Продаж однокімнатної квартири, в центрі Миколаєва, по адресу Колодязна 15. Вся інфраструктура розвинена, ринки, магазини, все є під боком. Квартира в жилому стані на 2 поверсі. Ліфт працює. Підїзд чистий, двір має майданчик для дітей. В тамбурі добрі сусіди. За додатковою інформацією телефонуйте, продаж від власника, якщо через ОЛХ. Можливо через ЄОселя. Ціна 21500 на руки, всі витрати на переоформлення сплачує покупець.

власник
Продаж квартира в центрі Миколаєва
1 - 24 з 476 результатів