Продаж 2- рівневої квартиру в новобудові по вул. Величковського 70а (Рясне-2), ЖК " Зелений двір". Загальна площа квартири 76 кв.м, розташована на 10 та 11 поверсі. В квартирі індивідуальне опалення (2-ф котел Vailent), два кондиціонери( обігрів+охолодження). На першому рівні кухня, ванна, коридор, вітальня, з якої є заклений балкон. На другому рівні дві ізольовані кімнати: дитяча та спальня з великим відкритим балконом, коридор, гардеробна та велика кладова 7.6кв.м. В квартирі залишаються вмонтовані меблі та вмонтована кухонна техніка(варочна поверхня, духовка).. Будинок розташований в невеличкому мікрорайоні, де є все необхідне для комфортного проживання. ( супермаркети АТБ та Рукавичка, магазини, школа та садочок, поруч зупинка громадського транспорту, поруч ліс . Продаж від власника!!!

власник
Продаж 3-х кімнатної квартири!!!

Продається три кімнатна квартира в затишному районі не неподалік лісу.Дві лоджії(одна має засклення).Кладова на сходовій з металевими дверима.Великий підвал з металевими дверима.Поруч недалеко є город з плодовими деревами і кущами.Є загальний коридор з сусідами.Паркет з червоного дерева.Гарний житловий стан.

власник
Величковского улица, 16, Зализнычный, Львов, Львовская 68000.0 USD

Продажа від власника трьохкімнатної двохрівневої квартири на Рясне 2. В квартирі зроблений дизайнерський ремонт зроблене автономне опалення підігрів підлоги. Квартира 9-10поверх. Торг. Продажа без комісії для покупця. Квартира з всією побутовою технікою і меблями. Заходь і живи.

власник
Квартира продаж рясне 2