владелец
Чигиринська вул., 11

Продаж без посередників! м.Львів, вул.Грінченка, Шевченківський район. Загальна площа 45,1-м.кв., 2 кімнати, 5 поверх 5-ти поверхового панельного будинку (хрущовка), не кутова, ванна і туалет окремо, кімнати суміжні (можна перепланувати на ізольовані), вікна деревяні 3шт з видом на обидві сторони будинку, балкон засклений деревяними вікнами, опалення - центральне, гаряча вода від колонки. Замінена кналізація, каналізаційний стояк та водяні труби з краном. Кілька років тому перекривався дах. Вільна. Один власник. ПОСЕРЕДНИКИ ТА АГЕНСТВА ПРОШУ НЕ ТУРБУВАТИ!

владелец
Продаж 2 кім. квартира ВІД ВЛАСНИКА вул.Грінченка

Продаж від власника 1-кімнатної квартири на цокольному поверсі по вулиці Космічній (бічна Мазепи, Грінченка) у заселеній малоквартирній новобудові з власним паркінгом та відеоспостереженням. Ідеальний варіант для власників електромобілів. Всі цокольні приміщення поряд теж заселені, територія будинку обгороджена. Без комісії, право власності на руках. Простора, світла і затишна квартира 48,5 м² з якісними новими меблями, побутовою технікою та великим гардеробом/ кабінетом. Ніхто не проживав. По всій квартирі підігрів підлоги. Багато освітлення, домофон. 9 кВт світла по житловому тарифу. У кожній кімнаті є вентиляційна система Prana, у санвузлі - іспанська вентиляційна система Palao з автоматичним датчиком вологості. У кімнаті зручне двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом. Простора кухня з розкладним диваном, холодильником, духовкою, індукційною плитою та електричним, тихим і економним котлом Kospel. У ванній пральна та сушильна машина Bosch. Тиха вулиця, але близько до всієї необхідної інфраструктури, неподалік ТЦ Спартак, АС2, Епіцентр. Можна використовувати як укриття.

владелец
1 кімнатна квартира + кухня студія по вул. Космічна (Мазепи/Грінченка)
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 3-кім. квартири Львів, вул. Грінченка, поверх 2/5п., площа 57/42/6 кв.м. Зроблений євроремонт кухні,ванни,прихожої.Квартира знаходиться в гарному, тихому, спокійному районі. Поряд школа, садочок, ринок, супермакети ,Галицьке перехресття, хороша транспортна розвязка. Кінцева зупинка маршруток, неподалік кінцева зупинка тролейбуса 33. Дві ізольованих кімнати, одна прохідна, санвузол окремо, балкон, підвал, домофон. В квартирі металопластикові вікна, засклений балкон. В кімнатах зроблений косметичний ремонт, замінені двері.Квартира маловикористана . Центральне опалення ,горяча вода через сучасну газову колонку,вікна виходять на дві сторони.

владелец
3 кім. кв. хрущовка

ЖК в городе Львов