ВЛАСНИК! продам комплекс із 3-х смарт апартаментів з власним підїздом та фасадним входом, вул.Лукаша 4а, (бічна вул. Героїв Майдану) ідеально під здачу в оренду по добово чи довгострокову. Ближній центр, поряд стрийський парк, (р-н студмістечко політехнічного), тихий район, новобудова. Охорона сигналізація ДСО, індивідуальне електро-опалення, вся необхідна техніка, та меблі, окремі лічильники на кожні апартаменти, гостьова парковка авто, відео нагляд у дворі.

владелец
смарт апартаменти лукаша (бічна гвардійської) центр власник

Продається 3х кімнатна квартира за адресою м. Львів, вул. Княгині Ольги 5Б 4п/9, цегляний будинок Центральне опалення Не кутова Хороший житловий стан, готова до заселення Засклена лоджія, всі вікна в квартирі замінені на метало-пластикові ОСББ Підвальне приміщення 8 м.кв. Загальна площа 69 м.кв., житлова 36,8 м.кв., кухня 14.5 м.кв., Квартира продається з меблями та побутовою технікою Пропозиція від власника Пропозиції від посередників не цікавлять.

владелец
Продаж 3х кімнатної квартири від власника - Княгині Ольги 5Б

Продаю 3-х кімнатну квартиру по вулиці Героїв Майдану. 100 кв. м+44 кв. м. (Горище) 5 поверх з 5-ти проведена повна реставрація квартири, замінено деревяне перекриття на залізне та залізобетонне, повністю нова проводка, сантехніка. Будинок 1937 року. На поверсі по одній квартирі. Звертайтеся по любих питаннях. Власник. Торг мінімальний. Оформлення продажу можливе з 1 січня 2024 року, або якщо покупець готовий на себе взяти оплату податку.

владелец
3 кімн.кв вул. Героїв Майдану