Власник. Продам однокімнатну квартиру в спокійному районі, не кутова, тепла, з косметичним ремонтом. Поруч лікарні, садочки і школи. Продається з меблями і технікою.

владелец
Січова вул., 3

3 кімнатна квартира на 1 поверсі 5 поверхового будинку. вул. Космонавтів 4. Лічильники на воду, електрику, ІТП, ОСББ. Поруч садочок, школа, лікарня, аптеки, супермаркети, зупинки громадського транспорту, парк. Є можливість зробити вихід на вулицю з квартири та гараж.

владелец
Продаж 3 кімнатної квартири

Нова пропозиція на ринку нерухомості! Пропонуємо до продажу зручну З-кімнатну квартиру з централізованим опаленням. Затишний район (Балки) міста Луцька, Вул. ВОРОНІХІНА, будинок 15. Цегляний 5-ти поверховий будинок, квартира на другому поверсі. -Загальна площа квартири — 62.9 кв.м Зручне й просторе планування дозволить кожному отримати власний індивідуальний простір: три зручні кімнати, простора кухня, роздільний санвузол. Квартира обладнана 2-ма лоджіями Висота приміщень— 272 м. Є всі необхідні лічильники. Функціонує дієве ОСББ, силами якого постійнопідтримується відмінний стан прибудинкової території. В дворі будинку —- сучасний дитячий майданчик, парковка для Вашого автомобіля. Розвинена та насичена інфраструктура міста. Поруч усе необхідне для комфортного проживання: школа, садочок (під вікнами), магазини, аптеки, супермаркети. Це саме той варіант оселі для комфортного життя

владелец
Трьох кімнатна квартира
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам в хорошому житловому стані однокімнатну квартиру з усіма меблями і технікою. Зручно розташована - адреса: Хурсенка, 29 (р-н. Лучеська) До зупинки 5 хв., магазини, аптеки, ТЦ в пішій доступності. Квартира тепла, сонячна, не кутова. 4 поверх, будинок побудований 80-90х роках, цегляний. Є домофон, засклений балкон, підвал, wi-fi. Квартира економна в сплаті комунальних платежів, загальна площа 24,3 кв.м (6 кв.м - кухня, кімната - 12,5 кв.м). Комунікації централізовані, спокійні сусіди, охайний підїзд, впорядкована прибудинкова територія, парковка для авто мешканців. Продаж від власника.

владелец
Продам 1- кім. квартиру, ВЛАСНИК

ЖК в городе Луцк