Продається простора 1 кімнатна квартира з автономним опаленням в чудовому жк "Затишний" вул. Чернишевського 114в.Простір квартири дозволяє перепланувати в 2х кімнатну . Квартира в продажі з частковими меблями та побутовою технікою. Площа 51.4 кв.м Розташована на 3 поверсі з 6 Є ліфт. Додатково купувалась кладовка на поверсі 4кв.м а також подвійний підвал 8кв.м пошпакльовані. Відеонагляд присутній по периметру та в кожному підїзді, додатково встановлена камера за власні кошти на нашому поверсі. Опалення: автономне газове двохконтурний котел Baxi Eco 24 Зроблена проводка з прохідними включателями,кондиціонером,електродуховкоюі тд. Встановлена система грубої очистки води. Балкон в квартирі, та загальний балкон між поверхами . Лічильники: світло день/ніч, вода, газ. На територія житлового комплексу облаштовані зони відпочинку:відкрита бесідка,дитячий та спортивний майданчик,тенісний стіл,футбольне поле . Паркомісць вистачає всім, паркуватись можна також з тильної сторони будинку.

владелец
Продам чудову 1 однокімнатну квартиру з автономним опаленням

Продаю 1 кімнатну квартиру в новобудові по вул. Чернишевського 114в. Заг. пл 47 м2 , 1 поверх, кутова. Квартира ззовні утеплена. Автономне опалення. Двухконтурний котел на газ та гарячу воду . В квартирі зроблений якісний ремонт, натяжні стелі. Додатково утеплений балкон, , встановлені 5 камерні склопакети, виведена батарея. Квартира - заходь і живи. Частково лишаються меблі. Підключений інтернет "ВОМ". Є невеликий тамбур для 2 квартир, де можна лишити речі. Хороші сусіди. Будинок заселений повністю. В будинку діє ОСББ. Будинок знаходиться дійсно в хорошому місці. 15 хв пішим ходом до центру. Поряд школа, магазини , Наш край і Нова лінія, зупинка транспорту. Перевагою є внутрішній двір з облаштованим дитячим майданчиком, а також загороджене футбольне поле. Біля будинку облаштовані дві парковки для автомобілів. Навколо будинку та в підїздах встановлені камери відеонагляду. Також є підвальне приміщення.

владелец
Продаж 1 кімнатної квартири, автономне опалення

Знижена ціна! Терміновий продаж! Продам стильну однокімнатну квартиру в новобудові на 3-му поверсі В квартирі ніхто не проживав. Новий ремонт, меблі, техніка Гарне планування. Квартира внутрішня, вікна виходять в двір. Автономне газове опалення, підігрів підлоги. В будинку є ліфт! Облаштоване подвірʼя, майданчик. Достатня кількість паркомісць В комплекті є магазини, нова пошта, кафе Зручна транспортна розвʼязка Деталі за телефоном

владелец
Левадная улица, 9, Луцк, Волынская 63500.0 USD
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаємо трикімнатну квартиру 86м2 ( але з третьої кімнати зробили студію) Новобудова , вул.Новочерчицька Автономне опалення Ремонт техніка деякі меблі гардеробна 2 засклені лоджії + підвал під гаражем (4м.*2,5м) 7 поверх з 7 (гарний краєвид) Поруч школа, безкоштовні паркомісця в дворі Гараж в будинку 14 тис.$ ОСББ До центру міста 5 хв. на авто

владелец
Продаж квартира 3к з ремонтом в Луцьку

Продам 1тну квартиру з ремонтом в новобудові ЖК Премʼєр. В квартирі встановлена кухня з вмонтованою технікою ( газова поверхня, електродуховка, мікрохвильова,витяжка), холодильник. Квартира повністю укомплектована, ліжко 2м на 2м, два розкладних дивани. Повністю укомплектована ванна кімната (ванна, тумба з умивальником, зеркало, унітаз-інсталяція, пральна машина) Індивідуальне газове опалення. Будинок зданий та майже повністю заселений. До центру 5 хв. Район вулиці Чернишевського. Під є-оселю не продається. Агенство прошу не турбувати.

владелец
Продаж квартири