Продам 2-х кімнатну житлову квартиру в екологічному районі Макулан. Квартира на 7-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Є ліфт. Загальна площа 51.97 кв. м., кухня 8.3 кв. м. Світло в квартирі не відключали. Із електрикою, водою і опаленням жодних проблем. Що зараз дуже актуально. Квартира двостороння, світла і тепла. Металеві вхідні двері. Кімнати роздільні. Сан. вузол роздільний. Балкон засклений. Домофон. Лічильники на світло, газ, воду. Частково мебльована. Документи готові до продажу. Боргів і проблем немає. Доброзичливі сусіди поважаючі спокій. Невеликий торг. Продаж від господаря. Посередникам прохання не турбувати.

владелец
Всебратське-2, 45

Продам двокімнатну квартиру на мкр.Всебратське 2.Знаходиться на 6 поверсі в жилому стані з меблями та технікою.Продаж не терміновий.Квартира двостороння,не кутова.Кімнати не прохідні.

владелец
Двокімнатна квартира

Продається 2-х кімнатна квартира в екологічному районі Кривого Рога-Макулан (Всебратське-2 буд 51) Квартира на 3/9 поверсі (є ліфт) Загальна площа 54.17 кв.м., кухня 8,5 кВ.м. Вікна металопластикові, вхідні двері замінені. Балкон утеплений та засклений. Квартира світла й дуже тепла ( опалення дають самим першим у місті) Бойлер, кондиціонер, інтернет. Всі меблі та техніка залишаються. Вартість 29000 тис.дол.

владелец
2-х квартира на Макулані

ЖК в городе Кривой Рог

Популярные запросы

География, Кривой Рог