Продається квартира площею 65,4 м2 за адресою: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 16. Вікна виходять на Пейзажну алею, фото зроблені з квартири. Власна закрита парковка для авто, документи в порядку. Без комісії, від власника. Для реального покупця торг. В пішій доступності знаходяться історичні пам‘ятки, культові споруди, іноземні посольства та ін. Безпосередньо на пейзажній алеї діє гірськолижний курорт для екстремалів, (останнє фото).

власник
м. Київ, вул. Велика Житомирська, 16 (Пейзажна алея)

Без комісії!!! Продається чудова двокімнатна квартира на вулиці Володимирській, 7. Загальна площа 39,5 кв.м. Квартира з якісним ремонтом, повністю мебльована. Розташована на 4 поверсі 4-поверхового будинку. Є можливість паркування у дворі будинку (стоїть шлагбаум). Історичний центр міста! Поруч знаходяться Пейзажна алея та Андріївський узвіз. Чудова пропозиція як для життя в центрі, так і для орендного бізнесу.

власник
Продаж 2-х кімн. квартири, вул. Володимирська, 7. Без комісії!

ТЕРМІНОВО!!! Продам квартиру в самому центрі міста Києва!!! Без посередників!!! Від власника !!! вул. Михайлівська, 18а Всі деталі за телефоном!!!

власник
Продам квартиру
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається однокімнатна квартира У Києві. Деснянський район. Від власника. Квартира у стані як на фото. Без ліжка. На авто до Печерську та Європейської площі 15 хвилин без заторів. пряма дорога до правого берегу. Усі питання тільки Вайбер !! ЖК Лесная Сказка. Радистов 34

власник
1 Кімнатна квартира ЖК Лісова Казка