Продаж великої 1 кімнатної квартири 53 м2, з ремонтом у житловому комплексі Navigator-2 (Навігатор 2). Оболонський район, вул. Коноплянська 22, будинок 3, секція 1. Забудовник: ДБК - Житлобуд. Квартира розташована на 4му поверсі 25 поверхового будинку. Планування 1Б. Квартири в комплексі ЖК «NAVIGATOR 2» надаються з повноцінним сучасним оздобленням (вхідні та міжкімнатні двері, вікна і балконні двері, внутрішні оздоблювальні роботи), з встановленим сантехнічним обладнанням, радіаторами опалення і електророзводкою. Введення в експлуатацію передбачено на 2й квартал 2025. Передбачена перепоступка. ЖК NAVIGATOR 2 пропонує мешканцям комфортне та сучасне життя з усіма необхідними умовами. Розвинений район міста. Станціїї м. "Оболонь", м. "Мінська" та м. "Героїв Дніпра" до 4 км віддаленості. Ліс, недалеко р.Дніпро. Вся інфраструктура району, влючаючи ТРЦ "Караван", "Ашан", "Леруа Мерлен", "Епіцентр" та інші супермаркети та магазини, банки, поліклініка, аптеки, пошта, школа, дитсадок, зупинки громадського транспорту та маршрутних таксі, знаходяться поруч.

власник
Продаж 1 к квартири  ЖК НАВІГАТОР 2

Продаю 2 кімнатну квартиру загальною площею 59,3 м2 + кладовку на поверсі 4,1 м2 в ЖК Бережанський по вул. Гулака, 2-А, 6 поверх 9 поверхового будинку. Висота стелі в будинку 3 м. Правовстановлюючі документи отримані у 2022 році. Споруда монолітно-каркасна, стіни з червоної цегли ("кірпіч"), утеплення з мінеральної вати, біля будинку є підземний паркінг. Вхід до будинку за електрронними ключами, ведеться відеоспостереження. В ЖК своя котельня, опалення загальнобудинкове. Кожна квартира має особисті лічильники на воду, опалення та електроенергію. В квартирі виконана машинна штукатурка стін, стяжка підлоги, заведена електрика (3 фази), встановлені радіатори, є розводка води та опалення. Кімнати окремі 17,7 та 12,6 м2, кухня 11,6 м2 з виходом на лоджію 3,8 м2, два санвузли 4,1 та 2 м2, коридор 7,5 м2. Приміщення кладовки з вікном знаходиться на поверсі за ліфтом (на плані помічено літерою К). ЖК розташований в Оболонському р-ні, недалеко від станцій метро Героїв Дніпра, Мінська та Оболонь. Поряд є супермаркети, ТЦ, дитсадкі, школи, парк Бережанський. $77 000, можливий невеликий торг.

власник

- БЕЗ КОМІСІЇ - ЦІНА ВЖЕ З ПОДАТКАМИ - ОСНАЩЕНА УСІМ НЕОБХІДНИМ - МОЖНО ПІД ІПОТЕКУ Продається трьох кімнатна квартира у ЖК Навігатор - 2, за адресою Коноплянська 22, будинок - 1. Будинок зданий та заселений!!! Квартира має чудове планування - три роздільні кімнати та велику кухню на 18м2 + дві лоджиї. Квартира вже з ремонтом, меблями та технікой. Заходь та живи або відразу здавай в оренду та заробляй гроші. Из додаткового встановлений лічильник на опалення, привели до ладу електрику та завели лінію на бойлер. У ванній кімнаті переробили труби, каналізацію та проводку Розглядається продаж у іпотеку ( Єосеся )

власник
3-х кімнатка ЖК Навігатор - 2  Коноплянська 22 (Будинок 1 - Заселений)
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам свою квартиру з будівельним оздобленням ( шпалери, ліноліум, ламінована столярка, нова сантехніка,и есть вариант в 3 доме 52 квадрата Цена 57000 дол. Детальная информация по телефону.

власник
Продам 1к.квартиру ЖК Навігатор -2, Коноплянська 22

Продається затишна, сучасна 1-кімнатна квартира в ЖК комфорт класу "Бережанський" по вулиці Миколи Гулака 4, секція 2. Мінська Мінський масив Оболський район Героїв Дніпра ( Минская Минский массив Оболонский район Героев Днепра ) Комплекс із закритою внутрішньою територією, відеоспостереження, консьєрж, є гостьовий та підземний паркінги. Квартира знаходиться на 9-му поверсі 25-ти поверхового будинку. Дизайн-проєкт і авторський контроль від студії Dominik.com.ua. Барельєф в зоні відпочинку виконаний майстром від ArtNikol. В квартирі - сучасний, якісний ремонт, меблі, побутова техніка, бойлер, кондиціонер, лічильники. На балконі і в санвузлі встановлена тепла підлога. Комплекс знаходиться в розвиненому районі: дитсадки: №527, «Ольвія» школи: №29, №285. Поруч Супермаркети та торгові центри: "Фора", "АТБ", "Сільпо", "Полярний". Парк "Бережанський". Продаж від власника. Ціна 85 тис.у.о.

власник
Продаж, ЖК Бережанський, 1-кімнатна, Миколи Гулака, 4

Коноплянська вул.22А будинок - 1. 2к.( зданий), ключі на руках 66.64 кв.м.-18/25пов. ЖК "NAVIGATOR 2" - сучасний житловий комплекс в Оболонському районі, ВВЕДЕНО В експлуатацію, відкрито під заселення. ЗАГАЛЬНА площа - 66.64кв.м. - ДВІ окремі кімнати - 17.78.м.кв+ 17.96кв.м. - ПЕРЕДПОКІЙ - 5.27 кв.м. - КУХНЯ -11.47 кв.м., с/в - розд, лоджія - 2.58 кв.м. - висота стелі 2, 7 метри. - 3 ліфта на кожну секцію; Встановлено якісну столярку, - виконано оздоблення в кімнатах... - с/в розведено сантехніку та встановлено інсталяцію, - ІНДИВІДУАЛЬНО лічильники на квартиру / води та тепла/. Перший поверх - комерційні приміщення для бізнесу. Затишний внутрішній двір - зони відпочинку, спортивний і дитячий майданчики; гостьова автостоянка, Поруч з ЖК безліч магазинів, школ, і все, що потрібно безпосередній близькості від двої станцій Мінська та Оболонь. Можна швидко дістатися за допомогою транспорту за 7 хвилин. Квартира в наявності, телефонуйте у будь- який час.

власник
Терміново продам 2-х к.квартиру від власника, ЖК Навігатор