Дитячий садок -1хв, школа -2хв. Супермаркет-2хв та магазини. Поліклініка-5хв. До річки -6хв. До центру 20хв. Два балкони/лоджія, які не входять в загальну квадратуру, й з яких відкривається красивий краєвид. Також холодна кладовка з стилажами для закруток. Будинок дуже теплий зимою та прохолодний літом. Товсті та міцні стіни. При будинку є двір з лавочками та дитячим майданчиком, де дерева рятують від спеки(як міні парк). Гарні та приємні сусіди. Залишаються більшість меблів та техніка. За докладнішими деталями писати на вайбер, або дзвонити після 18:00.

власник
Угорницкая улица, 14, Братья, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 59500.0 USD

Квартира з ідеальним плануванням, 3 спальні, 2 гардироби,або 2 ванні кімнати і 1 гардиробна, велика кухня студія. Дві квартири обєднані в одну. Кладовка на сходовій 3.6кв м. Дзвоніть на вайбер. Власник

власник
Чотирьох кімнатна квартира "Паркова алея"

Готоіа продам 1 кім/кв 53 кв/м 2 поверх Гарна якісна кваритра яка робилась для себе запаковна максимально техніка врізна якісна, Топ сантехінка багато підсвіток кондиціонер.Продаю у зв‘язку з виїздом за кордон,фото не передає всього можна оглянути в живу)

власник
Власник продам квартиру Паркова алея

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Географія Івано-Франківськ