Продам 3 -х кімнатну квартиру в центрі Золочева зі зручностями, з меблями, застіклений балкон, гарний погріб , сарай, просторий гараж, ціна 24000 тис.дол , всі інші запитання будь ласка за телефоном 09******42

владелец
Продам 3 - х кімнатну квартиру в центрі Золочева

Продається 3-х кімн квартира 52 кв м , з ремонтом , меблями . Індивідуальне опалення . Є великий гараж, сарай та альтанка. Район центру Золочева Харківської обл

владелец
Продам 3-х кімнатну кввртиру в центрі Золочева, Харківська обл

Продам 3-кімнатну квартиру біля центру Золочева. В квартирі зроблено повний евроремонт . Встановлено новий газовий котел - в квартирі дуже жарко!!!! Зроблена повна ревізія системи опалення, електрики, водопостачання та водовідведення. Встановлені нові добротні вхідні двері та металопластикові вікна по всій квартирі. Повністю нова кухня (меблі та техніка): - холодильник; - варочна поверхня; - витяжка; - пральна машина; - мікрохвильова піч. В дворі дому є великий дитячій майданчик та місце для відпочинку. Бонусами до квартири йде паркомісце та сарай/кладовка.

владелец
Продам 3-кімнатну квартиру в центрі Золочева ХАРКІВСЬКА область
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам 3-х кімнатну квартиру в центрі Золочева(Харківська область) У квартирі є автономне опалення(двухконтурний котел), є власна скважина та каналізація, зроблений ремонт, є все необхідне для життя.

владелец
Продам 3-х комнатную квартиру

Продам квартиру в Золочеве по всем вопросам обращайтесь 09*********10 можно по сертификату э-відновлення

владелец
Продам квартиру в Золочеве. МОЖНО СЕРТИФІКАТ  Євідновлення

Продам терміново ,двокімнатну квартиру, район залізничного вокзалу. В квартирі встановлені пластикові вікна, поміняна проводка, заведена вода, каналізація, опалення газове [конвектор] в робочомі стані дровяна піч. З меблів диван та 2 крісла розкладних. Газова піч та холодильник. Є загороджене подвіря. додаткова інформація за телефоном.

владелец
продам квартиру.

3 кім. квартира з гаражем та погрібом. 1й поверх двоповерхового будинку. Загальна площа 50 кв.м.

владелец
Золочів. 3 кім. квартира

Популярные запросы

География, Золочев