БЕЗ РИЄЛТОРОВ.. В связи с переездом продаю 1 комн квартиру на Тополе 3 ул. Паникахи 77а (район АТБ) . Ремонт віполнен 2020 : замена всех коммуникаций, гипсокартон, кафель, теплый пол ванная, рабочее место для ребенка и взрослого. Все продумано до мелочей. В подьезде сделан ремонт. ОСББ. Окна во двор детсого сада (тишина). Документы все в редакции 2024 с QR кодами. Счетчик только на свет. Балкон выполнен в стиле 2000гг. (возможен вариант подвала и увеличения балкона) Живем сами в квартире... в связи с напряжением Укрэнерго просмотры среда и суббота с 14.00 до 19.00 РЕАЛЬНАЯ ЦЕНА без РИЭЛТОРОВ

власник
Собственник продает 1 комн Тополь3 ул. Паникахи 77а

Продам трёхкомнатную квартиру на Тополе-1 с хорошим ремонтом. В квартире есть всё для комфортного проживания: техника, хорошая мебель , сделан хороший ремонт. Квартира утеплена с наружи. В квартире два кондиционера, очиститель воды обратный осмас. Пол в квартире: везде паркетная доска, за исключением санузла и кухни, там пол кафельная плитка. Дом расположен по адресу Джинчарадзе-1 . Возле дома много места для парковок автомобиля и новая детская площадка во дворе.

власник
Продам 3-х комнатную квартиру на Тополь-1, Джинчарадзе 1

Продам 3-кімнатну квартиру, площа 70 кв.м., Тополя - 3 (шосе Запорізьке) ВІД ВЛАСНИКА. 3 поверх, 9-поверхова чешка Автономне опалення 2 кондиціонери (Midea) Капітальному ремонту 2 роки Вікна Rehau Засклений балкон Велика кухня 11 кв.м. Нові вбудовані кухонні меблі Вбудована пральна машина Candy з сушкою Нова плита Hansa (конфорки газ, духова шафа - електрична) Велика ванна кімната (обєднані ванна з туалетом) Прописаних немає. Продаж від власника. Прохання писати в повідомлення.

власник
Запорожское шоссе, 80, Шевченківський, Днепр, Днепропетровская 60000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1к квартиру площею 40 м.кв. Житлова площа 19м.кв., кухня 7 м.кв., лоджія 3 м.кв. Район Тополь 3. 5 поверх 14 поверхового будинку, у будинку 2 ліфти пасажиоський та вантажний, окремий тамбур на 2 квартири. Світла, простора, тепла квартира з ремонтом готова для проживання. Комунікації замінені на нові. Лічильник на світло день/ніч, лічильник на воду. Ззовні фасад утеплений. Має великий засклений балкон та 1 загальний балкон в тамбурі. В кімнаті натяжна стеля, металопластикові вікна, кондиціонер, бойлер, електроплита, душова кабінка. Меблі частково залишаються. Тихий район, розвинена інфраструктура, поблизу школи, дит. садки, магазини: Тера, Варус, Сільпо, Епіцентр, Метро. Хороша транспортна розвязка. Документи впорядку, 1 власник, квартира без боргів. Ціна 38000 $ можливий торг.

власник
Запорожское шоссе, 72, Шевченковский, Днепр, Днепропетровская 38000.0 USD

У продажу простора 2-кімнатна квартира в ЖК Щасливий у Дніпрі, за гарною ціною ! Простора та світла, загальна площа 64,3м2, комфортний 4-й поверх , стан – після будівельників. Секція 6, здана в експлуатацію, можна заходити на ремонти. Вікна МП, автономне опалення (двоконтурний газовий котел), лічильники на газ, воду, електрику. ОСББ, територія, що охороняється, відеоспостереження, доглянутий упорядкований двір, підземний паркінг. Гарна локація та зручна транспортна розвязка. Розвинена інфраструктура, все в кроковій доступності - школи, садки, парки, супермаркети, зупинки транспорту. Чудовий прицентральний район міста. Відмінне вкладання для комфортного життя чи інвестицій. Право власності. Готові до швидкої угоди. Я власник, БЕЗ РІЕЛТОРА!

власник
Продам квартиру ЖК ЩАСЛИВИЙ У ДНІПРІ Тополь, Дафі, Запорізьке шосе

Квартира після бабусі. Дуже вдале планування, є ніша під шафу чи кладову, балкон на кухні відкритий. Третій поверх з пяти - квартира не кутова. Будинок ОСББ - всі комунікації замінені, тип стін залізобетон. Через дорогу дитячий садочок і школа, навколо зелена територія. Зупинка маршруток 60, 109 і 109к. В 5хв їзди усі супермаркети - АТБ, Метро, Варус, Епіцентр.

власник
Продам 1-к квартиру ЖМ Авіаторське 5км Тополь (Городок, Авиаторское)

Квартира расположена на правом берегу, Тополь 3, находится на стадии ремонта. Утеплена.

власник
Продам квартиру 2ком. Собственник

30,2 общая площадь, 18,5 комната, 5 кухня не угловая 5 этаж 9 этажного дома санузел смежный Тополь 2. Звонить 0.9.8.7.3.9.4.3.9.1.

власник
Квартира 1 комнатная

Дуже чудова квартира від власника, знаходиться в цегляному будинку, на 5-му поверсі, техповерх та дах утеплені, фасад обшитий. Площа: 62,1 м.кв., балкон засклений, подвійна брон. двері, МПО, євроремонт, інтернет, автономне опалення, паркет та плитка, тепла підлога: у кухні, ванній та с/в; вбудована гардеробна шафа, кімнати просторі, світлі та теплі, всі вікна замінені та виходять на 3 сторони будинку, квартира має панорамний вигляд та найкраще розташування у містечку. За потребою, розглядається продаж і з меблями.

власник
Продам 3-х к.кв світлу та простору, Авіаторське (Аеродром, Тополь)

Житлові комплекси у Дніпро