Продається 2-х кімнатна затишна квартира з якісним сучасним євроремонтом Загальна площа 47 м²: 1 кімната і велика кухня - студія. Встановлено якісну сантехніку, енергозберігаючі вікна, індивідуальне опалення. Цегляний будинок, третій поверх трьохповерхівки. Є підвал. Біля будинку є багато місця для паркування, дитячий майданчик Робилось для себе виключно з якісних матеріалів Перегляд за попередньою домовленістю

власник
Продається 2-х кімнатна квартира в Гусятині

Пропонується дві суміжні однокімнатні квартири (39,3 м2 кожна) на одній площадці в цегляному будинку. Можливе обʼєднання в одну загальною площею біля 80 м2. В квартирах індивідуальне опалення в кожній є балкон. В будинку зроблений ремонт даху. Квартири розміщуються на 2 поверсі двох поверхового будинку навпроти центрального парку (вулиця Наливайка).

власник
Квартира вул. Наливайка

Продам 2 кімнатну квартиру в центрі Гусятина біля школи. Стан житловий. Можлива оренда . Деталі по телефону.

власник
Продам 2 кімнатну квартиру в центрі Гусятина.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

та простора кімната, розташована в центрі Гусятина. Ідеальне рішення для тих, хто шукає комфортне житло в спокійному і мальовничому місці. **Характеристики кімнати:** - **Площа:** 95 м² - **Поверх:** 1-й поверх пятиповерхового будинку - **Вікна:** великі деревʼяні євро вікна, що забезпечують чудове природне освітлення - **Опалення:** індивідуальне, газове - **Стан:** свіжий ремонт, готова до заселення - **Інфраструктура:** поруч знаходяться магазини, аптеки, школа, дитячий садок, базар. Кімната має приємну атмосферу і затишок, що створює ідеальні умови для комфортного проживання. Це чудовий варіант як для особистого користування, так і для здачі в оренду. Не втрачайте свій шанс стати власником цієї чудової кімнати! Звертайтеся для організації перегляду та додаткової інформації.

власник
Независимости проспект, 23, Гусятин, Гусятин, Тернопольская 36000.0 USD

Популярні запити