Продам двокімнатну квартиру в м. Баштанка, в районі Агропромтехніки загальна площа 52,6m² 3 поверх з 5 Має автономне опалення (газовий двухконтурний котел), бойлер, балкон, лоджія та вікна поміняні на сучасні пластикові конструкції (2023році) Ремонт у туалетній кімнаті, сантехніка поміняна. У квартирі є вайфай В квартирі залишається: Меблі кухонні та стінка Диван Крісла Стінка в залі Килим в гарному стані Шафа у спальній та дві тумбочки Квартира тепла, знаходиться в середині будинку.

владелец
Двокімнатна квартира, 3/5

Продаю квартиру 29.8 квадратних метрів 5 поверх місто Баштанка Миколаївська область.Біля квартири є уся необхідна інфраструктура знаходиться напроти школи. Адреса вул.Ювілейна 101

владелец
Продаю однокімнатну квартиру 5 поверх  29.8 кв.м

Трикімнатна квартира в центрі, перший поверх двоповерхового цегляного будинку. Не здасться. Всі питання телефоном. На повідомлення не відповідаю.

владелец
Трикімнатна квартира
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

2-х кімнатна квартира в центрі м. Баштанка Вул. Героїв Небесної Сотні площа: 47,5 Квартира світла, кімнати роздільні (17,2 кв м+ 15,3 кв м). Будинок впорядкований для комфортного проживання. Поблизу є школа, дит. садок, магазини, лікарня, пошта та міська рада.

владелец
2-ком квартира в Центре Баштанки

Продається 2-х кімнатна квартира в районі ПТУ. Просторі кімнати, окремий санвузол. Встановлені МПО вікна та балконний блок. Всі коммунікаці. Квартира знаходиться в жилому стані. Поряд ЗОШ2, не далеко дитячий садочок, атобусна зупинка, магазин.

владелец
Продається 2-х кімнатна квартира в районі ПТУ

Продається 2-х кімнатна квартира з гаражем (поряд з будинком). Квартира в житловому стані, але потребує ремонту. Всі комунікації у нормі. Роздільні кімнати та окремий санвузол. Вікна металопласт, опалення АГВ, на поверсі є окрема комірка. Документи готові для продожу. За деталями та з приводу перегляду - телефонуйте 06******83

владелец
Квартира 2-х кімнатна+гараж біля будинку

Популярные запросы