Без комісії.Продається 4-кімнатна квартира в самому центрі Балаклії по вул.Соборній 102 ( за кафе "Вітерець").Будинок зовсім не постраждав від бойових дій.Квартира 63 кв.м,4 кімн.- 18.9 кв.м,10.6 кв.м,8.7 кв.м,8 кв.м.Кухня 5.1 кв.м.Є балкон 2.8 кв.м.Є підвальне приміщення.Висота стелі- 2.65 кв.м.Вікна металопластикові,є газова колонка Bosch.Квартира БЕЗ РЕМОНТУ,але жити попервах можна. 5 поверх 5- поверхового будинку.Кутова,але кутова кімната утеплена.Вікна в сторону вул.Соборної.Є балкон.Дуже світла і сонячна.Поряд площа,школа №1,зупинка кільцевого.Дуже хорошіі сусіди.

власник
Продам 4-кімн.квартиру Балаклія центр площа Соборна 102

Продам 4 кімнатну квартиру. Мебльована. На кухні вбудовані дубові меблі та техніка. Три окремі кімнати(спальні) + вітальня з виходом на великий балкон, роздільний санвузол, кухня з виходом на окремий балкон. Балкони заселені,з ремонтом. Два бойлери (в ванній кімнаті та в кухні) Кондиціонер у вітальні. Євроремонт. 4 поверх 9 поверхового будинку. Також продаю гараж неподалік від будинку,під дві машини.

власник
Продам 4 кімнатну квартиру у центрі міста Балаклія

Продам 4 з кімнатну квартиру в моноліті. Виконаний сучасний ремонт. В квартирі вбудовані меблі та кухня. Квартира продається з гаражем у дворі. Гараж з ремонтом і документами. За більш детальною інформацією звертатися за телефоном +38********28

власник
Продам 4 х кімнатну квартиру + гараж
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру в г. Балаклея,р-он 110го,4этаж,хорошая планировка,всё комнаты раздельные,большая кухня,не угловая,балкон и лоджия, счётчики газ,вода,рядом магазины, остановка. Мебель в подарок.

Продам 4ком.квартиру в г.Балаклея