Сучасна 4-х кімнатна квартира з Євроремонтом. Квартира розташована на 3 поверсі 5 поверхового будинку. Цегляний будинок. Встановлені нові меблі та техніка (Samsung і Kaiser) … охорона та тривожні кнопки.Поряд вся інфраструктура. 45000$

владелец
Здам або продам сучасну 4-х кімнатну квартиру.

Продам 3-кімнатну квартиру в центрі міста, без ремонту, в дворі гараж.

владелец

Продам квартиру в приватному секторі по вул.Рапія .Можливий обмін

владелец
Двокімнатна квартирка в приватному секторі
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам 2-х кімнатну квартиру в центрі Охтирки , по вулиці Лесі Українки 6 . Новий водонагрівач 75 л. Новий двухконтурний газовий котел, також вся нова документація та технічний паспорт. + стоїть електро котел на системі опалення, квартиру можно опалювати як газовим котлом так і електро . Замінена повністью система опалення та встановленні всі нові радіатори. Великий балкон. Є місце під гараж (стоїть каркас який треба зашити ). Квартира затишна, знаходиться в тихому районі . Меблі залишаються! Жилий стан. Прописаних людей НЕМАЄ , боргів НЕМАЄ , квартира готова до продажу. Поручь є школа та дитячій садок! Квартира планувалась під капітальний ремонт (3 роки тому) але почалась війна і зараз продається за ненадобністью. Будь ласка не турбуйте ті хто хоче просто подивиться. Чекаю реальних зацікавлених покупців (можливий невеликий торг) Ті хто хоче забрати за 10-12к не телефонуйте та не витрачайте свій та мій час , за таку ціну ніхто не буде продавати цю квартиру ! Всім гарного дня !

владелец
Продам 2-х кімнатну квартиру Охтирка | АВТОНОМНЕ ГАЗОВЕ ОПАЛЕННЯ

Продам двокімнатну квартиру по вул. Чкалова/Шаповала 29а, 3/5, центр, район "Спорттовари, ОКЕЙ", утеплена, бойлер, м/п вікна, супутникове тб, інтернет, домофон, підвал, хороший стан, гарні сусіди, конт. тел. 06******50

владелец
Продам двокімнатну квартиру

Продам дворівневу квартиру студію в центрі міста з чудовим ремонтом, ламінат, пластикові вікна. Вихід вікон у двір. У вартість входить все що бачите на фото + комора закрита на першому поверсі (зручно для консервації, дитячого візка, інструментів і т.д. ) Також два невеличких сарая в дворі. На другому поверсі крім спальні є гардеробна 8 кв м.. По усім додатковим питанням звертайтеся по телефону.

владелец
Продам квартиру в центрі міста

Продам свою 3 кімнатну квартиру у самому центрі міста Охтирка, на перехресті вул. Незалежності (в минулому Жовтнева) та провулка Харківський. Другий поверх триповерхового будинку. Високі стелі. Пропозиція від власника. З усіх питань телефонуйте на вказаний в оголошенні номер. Перегляд за домовленістю. Реальному покупцю торг.

владелец
Продам 3 кімнатну квартиру у центрі Охтирки

Квартира знаходиться на 2-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Квартира утеплена. Балкон засклений. Контактний телефон: +38 09********14 Николай.

владелец
Продам квартиру в Охтирці (Дачний)

Продається квокімнатна квартира в гарному стані.Будинок 5 ти поверховий,квартира на 2 ому поверсі,є балкон.Вікна пластикові..Сумска обл,м Охтирка,р -н Дачний.тел 06******51.Торг.

владелец

Продається велика двокімнатна квартира 69,5м кв в новобудові по пров. Табірний. 4 поверх. Індивідуальне опалення, тепла підлога, нова сантехніка, капітальний ремонт, ванна та туалет окремі, велика кухня без меблів. Поряд є школа, магазини, автобусна зупинка, ліс, річка. Квартира нова, в ній ніхто не проживав.

владелец
Продам 2-х кімнатну квартиру

Продам трикімнатну 49 м² квартиру на четвертому поверсі 5 поверхового будинку. Без ремонту . Від власника. Охтирка, вул. Лісний, 5 По будь-яким питанням чи фото телефонуйте +38**************48

владелец
Продам затишну трикімнатну квартиру

Двухкомнатная квартира, загальна площадь 41.4кв.м. Второй этаж пятиэтажного кирпичного дома. Ванна и туалет раздельно. Ремонт косметический. Цена 15000$

владелец

Продам 3х комнату квартиру на 2 поверсі 63кв м. В квартирі замінено все що можна, зроблено перепланування стіни збивались до кирпичу всі стіни вирівнювались, всі труби в стінах труб по квартирі немає,батареї нові Royal, в квартирі в зимку 24-25 градусів, нова проводка 400 метрів кабею на все автомати диф автомати та узо, замінено 3 стояки на всі поверхи вода , полотенце сушка, та каналізація все замінено на пластив по всьому стояку,ввід електроенергії окремий кабель на пряму з щитової будинку!натяжна стеля ламінат, та плитка керамограніт,вся сантехніка Grohe 5 років гарантії, ванна Ravak прижиттєва гарантія, всі подробиці по телефону!

владелец
Продам 3х кімнатну квартиру з ремонтом

3-х кімнатна 56.8 м² квартира на другому поверсі 2-х поверхового будинку. Є кухня та туалет з ванною. Також є погріб на 2 секції, сарай, садочок, та місце для огороду. Від власника, без комісії! В квартирі зроблений ремонт: -Вирівняні стіни та нові шпалери -Нові вікна та підвіконня -Нова система опалення: новий котел та труби -Криша зроблена, не протікає -Нова проводка -Натяжна стеля Охтирка, вул. Горбушка, 1 По будь-яким питанням пишіть в особисті, або телефонуйте

владелец
Продам 3-х кімнатну квартиру (Охтирка, Горбушка 1)

Продам 2-х кімнатну квартиру на м-ні Дачний, на другому поверсі 9 ти поверхового будинку, сонячна сторона, не кутова! Також є господарча комора на поверсі!

владелец
Продам 2-х кімнатну квартиру

Продається квартира "євродвушка" 53,2м кв в центрі міста по пров. Малиновий, неподалік від ТВК, в будівельному стані. За більш детальною інформацією писати в особисті.

владелец

Охтирка Сумська обл. Продається квартира 2-х кімнатна перший поверх, двухєтажного дома. Обща площадь. 47,5 кв.м, жила - 23,8 кв.м кухня- 7 кв.м Косметичний ремонт, ванна і туалет окремо кімнати - проходні. Лоджия зроблена під кімнату. Металопластикові вікна Є подвал, сарай

владелец
Продам квартиру !!!

Продам 2-х кімнатну квартиру в Охтирці в мікрорайоні Дачний. 5-й поверх , не кутова . З меблями та технікою. Встановлено насос на підкачку води, кондиціонер, бойлер. Квартира повністю придатна для житла. Поруч АТБ, ринок , школа, аптека, садочок, автобусна зупинка. Продається в звʼязку з виїздом закордон. Подробиці по тел. 05******26

владелец
Продам 2-х кімнатну квартиру в мікрорайоні Дачний в Охтирці

Продам квартиру з дизайнерським ремонтом. Три кімнати з гарним плануванням. Великий зал, спільний із кухнею. Ванна та туалет суміжний. У квартирі є, два телевізори, кондиціонер, тепла підлога, холодильник, мікрохвильова піч, пральна машинка, бойлер, біокамін. Квартира знаходиться в хорошому районі за адресою Перемоги 11а, поряд Обжорка, нова пошта, дари моря. Возможна рассрочка

владелец
Продам дизайнерську квартиру

Продам! Гарну і світлу квартиру в центрі міста Охтирка вул. Паркова 1. Загальна площа 109 м , поверх 3. Кухня студія , 3 спальні, гардероб, 2 санвузла. Центральне опалення. Лічильники на газ світло і воду. Стан після ремонту . Продаж з меблями та технікою. Звертатися за телефоном + 38 09******11.

владелец
Продам квартиру з ремонтом

"Чешка", 3 поверх 5-ти поверхівки, не кутова, два засклених балкони, бойлер, житловий стан, загальна площа 64 м².

владелец
Продам 3-кімнатну квартиру

Продам 3-х кімнатну квартиру в центрі міста з ремонтом та меблями вул. Перемоги, 3-й поверх. Квартира з ремонтом , якісними меблями та технікою.Квартира простора , тепла та світла. Зручний район все в пішому доступі.Є все для комфортного проживання: комфортні та якісні меблі,TV,WI-FI, система охорони із сигналізацією, бойлер та багато іншого. Для зберігання речей є дві комори в підвалі.

владелец
3-х кімнатна квартира з ремонт, меблями та технікою

Продам двокімнатну квартиру в місті Охтирка, з якісним ремонтом, робилося для себе!!! Стіни та дах утеплені парогідроізоляцією, дах перекритий. В квартирі встановлено автономне опалення, бойлер, двоконтурний кондиціонер (на тепло до +50°, на холод до -30°), всі вікна металопластикові, вода централізована, свій септик, своє паркінг місце, додатково комора у вигляді металевого контейнеру, встановлено супутникове телебачення та проведено інтернет з оптоволокном, всі меблі та техніка лишаються (техніка у вигляді: холодильника, пральної машини) Сусідів зверху та знизу немає Місцезнадження мікрорайон Дачний, біля лісу, в радіусі 5 хв школа, дитячий садок, художня школа. Квартира жила, готова до заселення, робити нічого не потрібно. Додаткові фото надішлимо в зручний месенджер. +38**************87 або Вайбер, вотсап.

Продам квартиру Охтирка

Квартира в чудовому стані, є все необхідне для життя, оснащена італійськими меблями. Є балкон (утеплений), 2 житлові кімнати та велика, просторова вітальня. 8 поверх, загальна площа всієї квартири 65m², площа кухні 11m². За детальною інформацією звертайтесь по телефону 06******15 Ціна 45.000$ (торг можливий) Квартира знаходиться за адресою вулиця Миколи Хвильового,1.

владелец
Квартира 3 кімнатна центр міста Охтирка
1 - 24 из 51 результатов