Продам 1 кімнатну квартиру в ЖК “Софія”,в Агрономічному, по вул.Центральна,2а (раніше вул.Мічуріна,2а). Загальна площа: 40,3 кв.м. Житлова площа: 19,9 кв.м. Площа кухні : 12,6 кв.м. Квартира знаходиться на 5 поверсі, над квартирою є технічний поверх. В будинку є ліфт. 2 засклених балкона (з кімнати та кухні). Квартира в чистовому стані, все пошпакльовано, зроблена стяжка підлоги, електрична проводка, двоконтурний газовий котел, радіатори опалення. Навколо розвинена інфраструктура: магазини, кафе, дитячі та спортивні майданчики, дитячий садочок та школа. До Вінниці 5-10 хвилин на маршрутці. Ціна: 42000 доларів. Можливий продаж по єОселі. Продається через АН. Ключи на руках. Запрошуємо на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Центральна, 2А

Продаж 1 - кім. квартири від забудовника. Здача будинку липень2024 року. Чорнова, електроопалення. Гарний будинок, не крайній поверх. Центр селеща, поруч громадський транспорт. Гарна інфракструктура. Всі питання за телефоном.

Мічуріна, 10

Продається однокімнатна квартира в с. Агрономічне площею 35 кв. м на 4 поверсі 5 поверхового будинку ( чешка). Квартира тепла, поміняні всі труби, двоконтурний котел, кладовка в квартирі, можна зробити гардеробну, металопластикові вікна по всій квартирі та на балконі! Тихий двір з дитячим майданчиком, своїм місцем під авто. До квартири йде підвал! Центр села, вся інфраструктура поруч! На всі питання відповім по телефону! Показ в зручний для вас час !

Мічуріна, 21
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам однокімнатну квартиру . Чудовий другий поверх, гарне роздільне планування, світла, простора та з якісним ремонтом . Тепла підлога в кухні,ванній та коридорі . Дуже гарний варіант для проживання та під інвестицію . Поблизу все необхідне для життя і зупинка транспорту , і магазини та супермаркети ,і нова пошта . Поблизу є школа та садочок . Телефонуйте, запрошую на показ .

можливий продаж по єОселя
Мічуріна, 2А

Чорнонова квартира в новобудові

власник
можливий продаж по єОселя
Мічуріна, 2а

Здача липень 2024 року. Продаж СМАРТ-квартири. Електроопалення, чорнова . Відмінне розташування, центр селища. Поруч школа, дитсадок, зупинка транспорту, аптека, магазини, прозорий офіс. селища. До Урожаю 7-10 хвилин. Маршрутка до міста кожних 10 хвилин.

Мічуріна, 10

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Софія МОЖНА ПІД Є ОСЕЛЮ Новобудова АГВ 3 комфортний поверх Тихий спокійний район Добре розвинута інфраструктура комплексу Школа, дитячий садочок, базар : все поряд Запрошую на перегляд Детальніше телефонуйте

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Софії

До вашої уваги однокімнатна квартира в ЖК Софія. Загальна площа квартири 37м2, автономне опалення, частково мебльована. Гарний ремонт, квартира світла та простора, район активно розвивається! До Вінниці 5 хвилин на авто чи 10 на громадську транспорті. Уточнення по телефону запрошуємо вас на перегляд!

Продається однокімнатна квартира в ЖК Софія

Якщо ви шукаєте квартиру, де все зроблено з любовю та смаком, то вам пощастило! Пропоную Вам купити чудову квартиру на 3 поверсі пятиповерхового будинку з ліфтом. Квартира повністю утеплена, оснащена двохконтурним газовим котлом, виводом під бойлер, теплою підлогою з колектором, (на кухні, у ванній, коридорі, та на балконах). Ремонт робився з якісних матеріалів для себе: ламінатна підлога в кімнаті, якісна плитка, деревяні двері з дуба, на замовлення, вбудована кухня та передпокій, шумоізоляція від сусідів. Квартира світла, тепла, затишна. З вікон відкривається чудовий вид на тихий двір. Сусіди доброзичливі та спокійні. В ціну входить частина меблів та техніки. Не втрачайте часу, телефонуйте, та приходьте на перегляд!

Продається однокімнатна квартира на Агрономічному

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Озерний! Загальна площа 43/15/17м2 на 3 поверсі. Гарне планування, велика кухня, балкон. Не кутова. Термін здачі другий квартал 2024 року. Продаж через переуступку, за рахунок продавця. Квартира під чистове внутрішнє оздоблення. Стіни з керамічної червоної цегли. Індивідуальне опалення та підведені централізовані комунікації, на які встановлюють лічильники. Утеплений мінеральною ватою, пінополістиролом. Засклений балкон . Територія масиву буде закрита від сторонніх. Всі деталі по телефону.

Продаж 1к квартири 43 кв. м на вул. Гагаріна 9

Житлові комплекси у Агрономічне

Суперпропозиція!!! Продаж. 1 кім.квартири в с.Агрономічне. Новобуд. Здача будинку липень 2024 року. Будинок будується з ліфтом. Квартира - студія. Розташований в центрі селеща. Поруч вся інфракструктура , школа, садок, транспорт ( кожних 10 хв.),магазини. Показ в любий зручний час. Інф. більше за телефоном.

Продаж 1 кім квартири с. Агрономічне( новобуд) Мічуріна.

Продам однокімнатну квартиру в новобудові ЖК Агрономічне, на Перемичці, вул. Молодіжна Квартира 45 м. кв. Будинок зданий! Цегляний теплий будинок, 4 поверх. Прекрасне планування, простора кухня, 2 лоджії, МП вікна Steko, лічильники на воду, світло, газ. Місце під гардероб. Нотаріальне оформлення. Поруч транспортна зупинка (маршрутки 10а, 18а, та тролейбус 14а). До Урожаю 10 хвилин. На території є дитячий майданчик. Телефонуйте! Запрошую на перегляд!

Продам однокімнатну квартиру в новобудові ЖК Агрономічне

Продам велику однокімнатну квартиру 50 м. кв ЖК Софія, с. Агрономічне. Чудове планування, велика кухня -студія 19 м. кв. Вода, каналізація- централізована, індивідуальне опалення, електрика. Будинок вже зданий. Секція 8, документи на руках

Продам однокімнатну квартиру ЖК Софія

Продаж 1к квартири 41 кв. м на вул. Мічуріна . Всі деталі за телефоном!

Продаж 1к квартири 41 кв. м на вул. Мічуріна 2А

Продається затишна квартира в ЖК Софія, розташована в тихому і зеленому районі. В квартирі зроблено новий, якісний ремонт з використанням сучасних матеріалів і технологій. В квартирі є індивідуальне опалення, тепла підлога в коридорі, ванній, на кухні і на 2-х балконах, підвісна стеля з гарним освітленням. Газовий лічильник зручно перевареної. У ванній кімнаті встановлено інсталяцію і душову кабіну. Квартира має зручне розташування, поруч з нею знаходяться школа і дитячий садочок, а також магазини, аптеки, кафе і зупинка громадського транспорту. Це ідеальний варіант для сімї, яка цінує комфорт і затишок. Не втрачайте часу, телефонуйте і приходьте дивитися квартиру своїми очима!

Продається затишна 1к квартира в ЖК Софія

Продам смарт квартиру с. Агрономічне, 1.5 км від Вінниці, вул. Мічуріна, ЖК Каскад, 6/7, 27м2 (одним приміщенням, як велика кухня-студія), ремонт, меблі, техніка, інд. електроопалення, є балкон, комплекс обжитий та заселений, є ліфт, 34000$ торг присутній! Деталі за номером 06******31 Віталій

Продам 1-кім квартиру в новобуді з меблями ! Ціна 37000$

Продам смарт квартиру с. Агрономічне, 1.5 км від Вінниці, вул. Мічуріна, ЖК Каскад, 6/7, 27м2 (одним приміщенням, як велика кухня-студія), ремонт, меблі, техніка, інд. електроопалення, є балкон, комплекс обжитий та заселений, є ліфт, 35000$ торг присутній! Деталі за номером 06******31 Віталій

Продам квартиру з меблями та ремонтом! Все залишається!

1 кімн, 42,2м2, 4 пов. Будинок зданий, чудове планування, вигляд на ліс. Відеонагляд, квартира між капітальними стінами. Розвинена інфраструктура, надійний забудовник

власник
Квартира 1кімн новобудова лісопарк

Продаж смарт квартири в ЖК Каскад село Агрономічне. Квартира загальною площею 28кв.м. знаходиться на другому поверсі. Вікна панорамні з видом у двір. Опалення та підігрів води електричні. Будинок знаходиться в центрі, поруч супермаркет, школа, дит. садок, нова пошта, зупинка транспорту, розвинена інфраструктура. На даний момент будинок на стадії будівництва, здача в 3 кварталі 2024 р. Квартира продається без комісії для покупця. Запрошуємо до перегляду.

Продаж 1к квартири в с. Агрономічне, в Ж.К. Каскад

Продам затишну 1-кімнатну квартиру у престижному районі передмістя Вінниці - с.Агрономічному, що знаходиться в ново-буді ЖК "Софія". Квартира в чорновому стані , що дає можливість втілити свої ідеї та побажання у ремонті. Площа квартири становить 40 м2. Знаходиться на першому поверсі, але на високому цоколі, вікна виходять у внутрішній двір, що забезпечує тишу та спокій. Опалення індивідуальне газове. Поруч з будинком розташована вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання: дитячий садок, школа, магазини, а також зручний доступ до громадського транспорту. Не упустіть свій шанс створити затишний куточок саме для себе у престижному місці! Для отримання додаткової інформації та організації перегляду телефонуйте за номером

Продам 1к квартиру (2709)

Продаю власну квартиру в ЖК «Софія» с. Агрономічне. 1-кімнатна, чорнова площею 40.6 кв.м. Квартира розташована на третьому поверсі з покращеним для спального місця переплануванням (збільшена ніша під ліжко), просторими кухнею та ванною кімнатою, з двома балконами. Вікна квартири виходять у внутрішній двір. Новий будинок, обладнаний ліфтами, велика парковка, дитячий майданчик. Двір просторий і доглянутий. Поряд магазини, кавʼярні, Нова пошта, школа, садочок, зупинки громадського транспорту, озеро, лісосмуга. Готовий до розумного діалогу на рахунок остаточної ціни квартири. Агентства нерухомості прохання не витрачати і Ваш і мій час.

власник
1-кім. квартира ЖК Софія

Продам гостинку большая панасовская 106. С ремонтом. С мебелью. Все вопросы по телефону. Реальному покупателю торг

власник
Гостинка Локомотив

Продам смарт квартиру в новобудові з ремонтом та меблями. 27м загальна площа, кухня студія, ремонт, меблі, техніка, Інд.електро опалення, бойлер, є балкон, не кутова, залишається ВСЕ, торг не великий присутній. Може бути під Є оселю 3% або під 7% для військових с. Агрономічне, центр села, поряд маршрутки, які іїздять на Вінницю кожних 10-15 хв. Спокійний та затишний мікрорайон.

Продам 1 кім в новобудові з ремонтом та меблями

Жк Софія якісний ремонт, я власник. Гарне тихе місце поруч все є.

власник
Однокімнатна квартира
1 - 24 з 41 результатів

Географія Агрономічне