Продається двоповерховий будинок 200 кв.м. з підвалом та мансардою. Є ділянка 8 соток, сад. Підведені світло, вода, каналізація. Розпочаті внутрішні роботи. Власник, ціна 20 000 $. пров. Правика, м. Ямпіль, Вінницька обл.

власник
Продається будинок

Продається будинок !!!Підведені всі комунікації, біля будинку є літня кухня, сарай, до лікарні, магазину і школи 5-7 хв ходьби, є біля будинку 10сот городу, можна тримати свійські тварини

власник
Продається будинок

Продається будинок у місті Ямполь. В затишному місці, провулок Виноградний, √5. Чотири кімнати та веранда. Будинок на два входи. Пічне опалення. У дворі є ще одна житлова будівля на 3 кімнати з терасою. Дві земельні ділянки, одна 2 сотки та інша 5. Поряд криниця. Є три хоз. приміщення та гараж, погріб. За більш детальною інформацією, телефонуйте.

власник
Продається будинок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира на два рівня, 1 і 2 поверх, на другому дві кімнати 10,7 і 15,3 м2, окремий вхід . Тихий район. Гараж, два сарая, 5 соток землі. Земля під всіма будівлями приватизована. Централізована вода, каналізація. Опалення комбіноване: твердопаливний котел з замкнутим контуром, чавунні батареї, та дві пічки, кухня і другий поверх міжкімнатна. Гараж 19 м2, сарай 15.3 м2, під ним погріб теж 15 м2. Існує можливість добудови. Для пергляду обов язкова попередня домовленість. Реальному покупцеві, торг. Додаткові питання телефоном. Меблі відсутні.

власник
Продам 3х кімнатную квартиру

Продам будинок в самому центрі міста з сучасним якісним ремонтом. Велика земельна ділянка. Два акти. Вигідне розташування для підприємницької діяльності.

власник
Будинок в центрі міста

будинок на 5 кімнат з усіма зручностями, погріб, нова сантехніка, просторі кімнати, пластикові вікна. Опалення парове, електричне (лічильник 3 зонний ) також є дві кафельних грубки. на прибудинковій тереторії розміщенний гараж, літня кухня, літній душ та туалет. перед будинком є квітник, фруктові дерева, кущі молодий виноградник. Будинок утеплений.

власник
Дом г. Ямполь Винницкая обл.

Продам будинок в м. ЯМПІЛЬ, вул . Виноградна, скл. Із 5 кімнат,потребує внутрішніх робіт деталі по телефону

власник
Продам будинок в м. ЯМПІЛЬ

Продається двоповерховий будинок, 38********70 - можна зв‘язатись аби оглянути територію та будинок. В будинку 5 кімнат на нижньому поверсі , 2 великі кімнати та горище на 2 поверсі. Біля будинку є Кирниця та гараж , також присадибна ділянка. Більш детальніша інформація по телефону

власник

Продається будинок у м. Ямпіль, Вінницька обл. Загальна площа 140 кв.м., житлова проща 140 кв.м., на два входи, 6 кімнат, коридор, два балкони, ванна, кладовка, кухня, підвал, гараж, вода підведена в будинок, також підведено струм 380 В. документи в наявності, опалення парове комбіноване (електро та пічне), встановлені металопластикові вікна. На подвірї знаходяться необхідні господарські споруди. Вся територія обгорожена парканом. Поруч з будинком додатково є приватизована земельна ділянка 10 соток, молодий фруктовий сад, виноградник. Більш детальна інформація за телефоном. Вартість 29000 $. Торг реальним клієнтам. Контактна особа Олег 09******25

власник
Продається будинок в м. Ямпіль Вінницька обл.

Географія Ямпіль