Продам будинок в Щербанях 2 км. від Полтави по вулиці Миру. (Орієнтир Храм Михайла) з приватизованою земельною ділянкою. У Будинку виконано капітальний ремонт. Загальна площа 70 кВ. метрів 3 кімнати всі зручності в будинку. Можливий обмін на 2 кімнатну або 3 кімнатну квартиру в Полтаві з Вашою доплатою. Всі подробиці за телефоном. Ціна 75000 з торгом. Швидка угода.

Продам будинок у Щербанях полтавська обл

Будинок в Щербанях в 2-х поверхах загальною площею 250 кв м в жилому стані. Житлова площа 148 кв м, кухня 17кв м, 6 кімнат, 2 підвала, 2 санвузла на кожному поверсі, гараж 28 кв м з входом з будинку. На території є сарай 35 кв м для зберігання або під сауну, колодязь, садок, теплиці, город. Площа земльної ділянки 0,15 га. До будинку підведено електропостачання 220-380 V, газ, є вигрібна яма, опалення водяне, котел газ/твердопаливний. Будинок розташовано в тихому місці на межі населеного пункту, поряд автобусна зупинка 400м для сполучення з м. Полтава, неподалік ставки для риболовлі платні і безкоштовні. Телефон власника на фото - з ним і торгуйтесь )))

власник
Будинок на 2 поверхи в с. Щербані

Будинок в Щербанях на 2 власника, окреме подвіря. Загальна площа будинку 120м2(продається 62,5м2) 6 соток, є огород і садок Замінені вікна на металопластикові Встановлений новий котел На території є криниця Тихий район, поруч магазин, ставки До зупинки 7 хвилин пішим ходом Чудовий варіант для тих хто хоче відпочити від міського шуму Торг можливий КОД 15245

Затишний будинок в Щербанях
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Полтавський район, Щербанівська ОТГ, селище Щербані, провулок Грушевий.Продам капітальний цегляний будинок 165 м2, на 2 поверхи, побудований з застосуванням енергозберігаючих технологій, утеплений та обкладений облікованою цеглою у два поверхи (другий поверх - мансардний), на 4 кімнати,1-й поверх-велика кухня-студія, 2-й поверх 3 спальні.Будинок обжитий 2010 р. побудови, все робилось для себе, вікна-м/пластик, кахлі, ламінат, великий с/вузол на першому і другому поверсі, дах-металопрофіль, велика топічна, 2 котли газовий та твердопаливний. Комунікації:вода свердловина, вигрібна яма, газ, електрика-одна фаза.Гараж цегляний, капітальний із погребом, місце для стоянки авто.Земельна ділянка 15 соток-приватизована. Сад, город, плодові дерева, альтанка.Усі переваги заміського життя, чисте повітря, лісочок, водойми, парк, церква, школа, зручний підїзд, нова асфальтована дорога до міста-три хвилини, також регулярно ходить міський транспорт.Магазин, дитячий майданчик тощо.Документи як на будинок, так і на землю підготовлені та юридично перевірені.Будинок будувався не на продаж, для себе..Відео для перегляду доступне тут:https://youtu.be/BbHnsXmZBJs?si=EOjsjpVxeuxM27LJ,https://vm.tiktok.com/ZMMuLaguT/.

Продам будинок 165 м2 у Щербанях, із ділянкою 15 соток

Географія Щербані