Продаю будинок с. Хролин Шепетівського району , дім 100 м2 , є гараж с другим поверхом , сарай , криниця , 80 соток землі

владелец
Продаю будинок с. Хролин

Продається будинок-садиба в мальовничому місці смт. Гриців Земельна ділянка 33 сотих. Є можливість розширення ще на 12 сотих. Власний маленький ставок-сажавка. Поруч річка Білка та великий став. З іншого боку ліс. Загальна площа будинку 265 м. кв. Будинок має 2 повноцінних поверхи та велику мансарду. До будинку підведено газ. Є криниця. Господарська будівля має гараж та два приміщення з окремими входами.

Будинок-садиба в смт. Гриців

Продам чудовий теплий будинок, з гарним ремонтом .У центрі села. Утеплений. Газ,вода,туалет,ванна,тепла підлога,твердопаливний котел,натяжні потолки,частково з меблями. Нічого не потрібно робити. На ділянці знаходиться молодий садок та гараж. Поблизу також є: школа, дитсадок, магазин та будинок культури. Сам будинок знаходиться не далеко від міста.

владелец
Будинок.              .
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

ID: 33346 Ця дача розташована у дачному масиві "Чисті ставки". Вона має дві кімнати та велику кухню, а також ванну кімнату. Перекриття будинку виконане з панелей. Гараж організований на всю площу будинку, що забезпечує зручне зберігання автомобіля або інших речей. Загальна площа будинку складає 77 квадратних метрів. Ділянка, на якій розташована дача, має площу 6 соток. Телефонуйте і домовимось про показ ! По будь-якій квартирі: - професійно проконсультуємо - організуємо перегляди у зручний час - проторгуємо - надамо повний юридичний супровід Ми знайдемо квартиру вашої мрії, телефонуйте.

Будинок Ружична ГАРНА ЦІНА

Продається добротний цегляний будинок з меблями та технікою в селі Білокриниччя. Будинок на два подвіря та два входи. Огородження з залізобетонних плит, асфальтоване подвіря. Будинок має зовнішнє утеплення. Всі комунікації знаходяться в будинку. Газовий та твердопаливний котли. На кухні є піч. Свердловина. Гараж, два сараї, силосна яма, три погреба - один новий великої площі з ліфтом. Садок з молодими фруктовими деревами, земельна ділянка під город 20 сотих. т. +38********33

владелец
Продам будинок в селі Білокриниччя

Популярные запросы