Продається будинок с. Дубище, Чуднівський р-н, Житомирська обл. Знаходиться біля траси на Житомир. Загальна ділянка площею 0, 23 га та 8 соток (трава). Загальна площа будинку - 58.4 м2. Будинок покритий шифером. В будинку 3 кімнати (одна прохідна), кухня, дві веранди, кладовка. Будинок газифікований (конвектор), також є 2 грубки. На території є криниця, сарай, погріб, сіновал, будівля для зберігання інструменту. В кінці городу річка. Вся земля та будинок приватизовані. Відстань до Житомира - 45 км, до Чуднова - 1,5 км.

власник
Миру

Продається приватний будинок за адресою с. Карпівці, вул. Корольова 11 Житомирської області. Будинок 78.8 квадратів - 3 спальні, кухня, коридор та кімната під ванну. Будинок продається із меблями 90-х років. Потребує косметичного ремонту всередині, але придатний до проживання. В будинку є світло, вода та каналізація, але без сантехніки. На території є камяний погріб, літня кухня та сарай. Площа - 12 соток. За деталями звертайтесь з номером 380965697342 Людмила

власник
Корольова, 11

Площа будинку - 135 кв.м. 5 кімнат. + кухня, веранда. Є можливість зробити житлове приміщення на другому поверсі. В будинку: газове опалення (котел), вода, бойлер, туалет, душовий бокс. Повністю придатний до життя: є косметичний ремонт. Підлога - дубові доски Більшість меблів залишемо в будинку. Город в дворі - 20 соток. Земельна ділянка – 50 соток. В дворі: літня кухня, криниця, сад, новий паркан

власник
Продаю будинок. Чуднів р-н. Вільшанка (Житомирська обл)
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається окремий будинок в місті Чуднів, не далеко: центр, школа, річка, магазини. Біля будинку є земельна ділянка 15 соток, літня кухня, погріб, сарай. В будинку є: газ, світло, вода та вигрібна яма, все підключено та працює !!! Потребує косметичного ремонту зовні та всередині, але придатний до проживання. Дуже гарне та тихе місце розташування. За детальною інформацією телефонуйте або пишіть в Viber !!! Все буде Україна !!!

власник
будинок в місті Чуднів

Продається затишний будинок з якісним ремонтом за адресою Житомирської області с.Дубище, вул, Набережна 18а.Меблі і та вся побутова техніка по домовленості..Охайна доглянута територія, двір, город біля дому. По периметру все огороджено.На ділянці є додаткові споруди,літня кухня,погріб,гараж, теплиця, криниця,вигрібна яма. Багато плодових дерев , кущів,квітів. Всі деталі за телефоном +38********70 та +38********04.

власник
Продається будинок

ДОМ С ДОКУМЕНТАМИ. Продам жилой дом 3-жилые комнаты, общая 88.9кв.м-25 сот.,земли под домом приватизированы и примерно 35сот., огород в с.Рачки-Чудновский р-н., Житомирская обл. Ходит электричка с Бердичева-Чуднов. В селе работающий магазин, школа, сельская рада, электричка. Дом деревянный жилой, с новой перекрытой крышей-шифер, с ремонтом внутри-2 жилые комнаты и кухня сделан современный ремонт, металлопластик окна. Во круг дома забор, во дворе - свой колодец с водой с отличной водой, сарай, летняя кухня и большой гараж, отдельно во дворе погреб каменый-сухой, возле дома фруктовые деревья

власник
Продам хату-с.Рачки, Чудновский р-н., Житомирская обл

косметичний ремонт, газ, велика веранда, є сарай, будова під дрова, погріб, криниця. Два садка, город 30 соток. Частично залишаються меблі. В селі є два магазина. Школа знаходиться в другому селі, возить автобус. Є залізничний вокзал. До міста Чуднів 15км, до міста Бердичів 30км.

власник
Частный дом 3 комнати сарай

Продам будинок в селі Великі Коровинці Житомирського району Житомирської обл.Приватизований,документи готові.Присадибна ділянка з будівлями 0.16га і город 0.20га.Загальна площа будинку 232,7 м кв.,житлова площа 92,8 м кв. Будинок і літня кухня газифіковані. В цокольному поверсі гараж і чотири підвальних приміщення. Стан-заходь і живи Зручне місце.В кінці городу ставок,не далеко залізнична станція,школа,магазини,медпункт,дитячий садок КОНТАКТИ ЗА ТЕЛ. 06*********54

власник
Будинок в Великих Коровинцях

Продам будинок в селі. Є пристройки хлів, літня кухня, погріб в будинку. Город 0.4 га. Є криниця, будинок газифікований. Інша інформація по телефону.

власник
Продам будинок в селі

Продам будинок у селі Вільшанка, Житомирської області. Детальніше дзвоніть, або пишіть в OLX повідомлення. Без торгу.

власник
Продам будинок у селі

Продається будинок м.Чуднів! Косметичкой ремонт в будинку 3 кімнати, кухня, веранда. Газове опалення та пічне.

власник
Будинок м.Чуднів

Продам будино доброму стані Треба зремонтувати отопленя

власник
Будино село Великі Коровинці

Продається будинок в с. Вільшанка. Питання по телефону. Торг.

власник
Продається будинок

Продам будинок;є газ заведений в середину підключена плита та конвектор,металопластикові вікна,також поряд є хоз.приміщення,також є земля приблизно 30 соток,відстань 35 км від Житомира.Будинок потребує капітального ремонту в середині.

власник
Будинок в романівському районі житомирської області.

Продам будинок с.Троща Чуднівський район Житомирська область. Будинок розташований в 20 км від районного центру та 80 км від міста Житомир,в гарному місці поряд ліс та річка в селі є школа та дитячий садок і магазини став та проїжджають маршрутки.Будинок деревяний обкладений цеглою стан жилий документи на будинок є з переоформлення в подвірї є криниця з водою господарчі будівлі загальна площа ділянки 27 сотих в будинку є газ та світло біля будинку проходить кабельний інтернет є можливість підключити , зручності всі на вулиці.Вартість 3500 доларів присутній торг .Номер телефону для контакту +38********06 Оксана

власник
Продам будинок с.Троща з документами

Гарна місцевість,чудові сусіди,транспорт з-до міста,пропозиція від власника,можливе розтермінування. 0-9-8-2-4-7-0-7-7-6 Ціна обговорюється.

власник
Будичани,будинок

Продам шлаковий будинок смт.Іванопіль вул.Садова 46.площа будинку 86 м2, є гараж,великий сіновал,погріб,літня кухня з підведеним газом,хлів,декілька металевих кліток для нутрій,різні прибудови,є криниця яка потребує чистки,садок також потребує чистки,підведено три фази.В будинку парове опалення (газовий котел),також є пічне опалення як альтернатива,всі вікна окрім віранди пластикові,туалет на вулиці,є супутникова тарілка.Поряд є беріг де можна випасати худобу

власник
Продам будинок  в смт.Іванопіль

Чуднів, вул. Соборна. Будинок 70м2, 4 кімнати, кухня, коридор, веранда. Цегляний міцний будинок. З будівель - погріб, сарай. Площа 15 соток +7 пасовище. Зручне розташування -до жд станції Чуднів-Волинский 3 км. Документи на землю/будинок в наявності.

власник
Продам будинок Чуднів 70 кв.м.

Продам будинок в м. Чуднів (Житомирська область). Загальна площа 281,2 м.кв. (Основная- 90,0 м.кв., підсобне приміщення - 95,9 м.кв., неотопвальне - 95,3 м.кв). Всю детальну інформацію та фото надам в особисті повідомлення! Можна вайбер, телеграм.

власник
Продам будинок в Житомирскій області

Продається будинок у Чудніві поблизу парку в центрі міста. Будинок без ремонту (потребує оновлення так, як давно не жили люди). Пічне опалення було розібране під котел. прокладені труби на парове, але не закінчене. Газ не заведений в дім (труба в 2х метрах від будинку), Воду потрібно також підводити так, як металеві труби старі і воду перекрили. Земля приватизована під будинком, площа 6 соток, є плодові дерева, є ділянка під огородину. На території двору є три сараї + камяний погріб в одному із них. Будинок продається із меблями (2 спальне ліжко, 2 шафи, сервант, тумби, газова плита, диван стіл і стільці). Меблі 90х років у гарному стані ,не поламані. Будинок 56 квадратів. 2 кімнати, кухня, коридор, кладова (в яку була заведена вода). Є два входи/виходи. Побудований з червоної цегли, не потребує зусиль на опалення і прогрівання. Документи на землю і будинок на руках. В пішій доступності (5 хв) парк, школа, магазини, адміністративні будівлі, нова пошта і укр пошта, ринок, лікарня, автостанція, до водосховища пішки 400 метрів. Чудова розвязка на Хмельницький ,Житомир, Бердичів. Мирна без обстрілів зона проживання. В 4 км жд станція.

власник
Продам будинок у місті Чуднів Житомирської області

Будинок розташований за адресою м. Чуднів вул. Петропавлівська 1. Земельна ділянка та будинок приватизовані, документально оформлені. Водопостачання, електрика, газопостачання підключені. У дворі є погреб та хлів. Будинок потребує ремонту. Деталі в особистому спілкуванні.

власник
Продається будинок в м. Чуднів

Продам будинок в мальовничому місці Житомирської області Чуднівського району, з своїм городом та садом 15км від Чуднова, Поруч - ніяких обєктів критичної інфраструктури - ні заводів, ні електростанцій чи дамб - тихо і спокійно. Чотириста метрів від будинку ліс, метрів за двісті - струмок Добрі сусіди - половина щастя. А вони тут дісно добрі та чуйні - війна дуже добре це ще раз показала. Будинок: + приватизований + електрифікований + Швидкісний інтернет + не має заборгованостей + без опікунського + продає власник Технічні характеристики будинку: + Загальна площа будинку - 60кв.м. + Кількість кімнат - 2 + Кількість кухонь - 1 + Кладова - 1 + Віранда - 1 + Опалення - груба, піч + Матеріал - червона цегла + Електрифікація 220в + Теплий + Чудовий стан - зайшов і живи + ВИСОКА СТЕЛЯ На подвірї: + Хлів + Літня кухня + Комора + Колодязь + Сіновал + Туалет + Дровітня Можливості: + Газ - іде по вулиці + 380вольт - якщо буде треба то можна підключити Земля: + 60 соток загалом + надзвичайно родючий чорнозем - палицю стромив - проросте + сливки + яблука + горіхи Поруч: + ліс + річка + поле Стан дуже гарний: купуй, заходь та живи ;-)

власник
Приватизований цегляний будинок дом дім 60 м.кв. + 60с землі ВИСОКИЙ

Продам будинок з білої цегли . 90 м2 чотири кімнати дві великі веранди через які можливо потрапити до будинку Особистий колодязь на подвірʼї,два гаражі сарай літня кухня . Всі зручності в будинку .газ вода заведені в будинок та літню кухню. Вісі вікна замінено на металопластикові.вхідні двері нові. Отоплення батареї,

власник
Продається будинок в Житомирській області  смт. Іванопіль

Продається будинок в с.Дубище,Чуднівського р-ну.Хороше місце розташування,поряд річка.Будинок газифікований (конвектор),також є пічне опалення,в подвірї криниця.Також є літня кухня,хлів,фруктовий сад,город.Центральна дорога.Всі питання по телефону 09******83

власник
Продається будинок.Торг!!!
1 - 24 з 31 результатів

Популярні запити