‼️Продаж частини будинку під ремонт в історичному місці ‼️ Вул . Варзара , р-н Лісковиця ✔️Площа - 19 м2 ✔️1,5 сотки ✔️газ ✔️світло ✔️вода Є можливість добудувати кімнату. Ціна 8200$ Подробиці за телефоном

Варзара вул., 4

Продаж половини будинку з рідкою локацією Вул.Варзара ,поряд озеро Земснаряд та пляж.Пішки - пять хвилин. Всі зручності. Є великий гараж , погреб,підвал та господарські будівлі. Будинок в приємному житловому стані. Всі вікна металопластикові . Частково замінені батареї.Два газові котли . За бажанням можна зробити кімнату ти на другому поверсі. Ділянка з виглядом на Болдину гору в ідеально доглянутому стані . Є плодові дерева ,кущі та квіти . Двір спільний з сусідами з другої половини будинку. Є заїзд для авто . Домовляємося про перегляд . Не зволікайте . Швидкий продаж , документи готові .

Частина будинку66 м ².Земснаряд вул.Варзара

Частина будинку на Лесковиці, під Болдиною горою. Будинок деревяний, сухий. Високий цоколь. Загальна площа 54 м2. Велика кухня 11 м2 Дві кімнати 8 та 11 м2. Центральний водопровід та своя скважина на ділянці. Приватизована земля, 6 соток. Родюча. Сама ділянка кутова, окремі заїзди з двох сторін. Тому навіть можно побудувати окремий будиночок. Є гараж з ямою. Будинок знаходиться поруч з двома церквами - Троїцька та Іллінська. Хороший асфальтований підїзд. Зупинка транспорту в 5-ти хвилинах ходьби, а Земснаряд - у 15 хвилинах. Будинок вільний. Та готовий до продажу. Дзвоніть!

Вартість знижено! Є всі комунікації. Земля приватизована.

Географія Чернігів