Продаж будинку у селі Клочков (Чернігівська область) 150 м від річки Снов є погріб 30 соток приватизованої землі

Клочків

Продам цегляний будинок! (НЕДОБУД) на березі річки Снів, з Кобилянка, Чернігівського р-ну, Чернігівської обл, 36 сотів земельної ділянки + озероПродам кирпичный дом ! (

Речная

Продається шикарний, новий, сучасний, будинок у с. Киїнка, Чернігівського р-ну, Чернігівської області. Загальна площа - 200 м² та 15 соток земельної ділянки. Якісний новобуд, збудований як для себе! 1 поверх: 2 кімнати. кухня (можливість зробити вихід на терасу з кухні) великий гараж з окремим входом, місце для двох санвузлів. 2 поверх: 3 окремі кімнати, великий санвузол, та додаткове місце для вбиральні. Будинок збудований з якісних матеріалів. На другому поверсі – вільне планування, без внутрішніх робіт будівництво цегла/піноблок Фасад першого поверху обшитий короїдом, другий поверх – якісна облицювальна цегла, залізобетонні плити - перекриття, Дах – металочерепиця, на вікнах ковані ґрати, висота від підлоги до стелі - 2,7 м Чекаємо Вас на офісі за адресою: проспект Миру 151, "Центр нерухомості та консалтингу"

Киенка
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ! На продажі будинок в центрі с. Киїнка, 3 км. від Чернігова Ділянка 10 соток (20х50м) Будинок новий, 2017 р., ідеальний для заміського відпочинку та житла. 100 кв. із профільованого соснового бруса 18х18 см Усі вінці прокладені натуральним лляним ущільнювачем Всередині та зовні будинок відшліфований, оброблений екологічними просоченнями для дерева (Німеччина) Відкрите планування. Житлова опалювальна тераса, вітражні вікна, 3 зони: кухня, їдальня, дитяча (50м²). Сан вузол (4м²). Побутова кімната – 4м², за проeктом - суха сауна Центральне електро-, газо- та водопостачання Автономне опалення Двоконтурний котел (Італія) Ретро-електропроводка, зовнішня Натяжні французькі стелі У передпокої, санвузлі, кухні, терасі, сауні - тепла підлога. Взимку нагрівається швидко і довго тримає тепло, влітку-комфортна прохолода, що властиво будинкам із дерева. Фундамент - 1,2 м Цоколь викладений пісковиком Перед будинком бетонна стоянка на 2 авто У дворі – стоянка на 4 авто. Будинок спроектований таким чином, що можна добудувати лазню або кімнати (є одна глуха стіна). Мiсце для вiдпочинку в саду, підготовлене мiсце для каркасного басейну, мийка, дровниця. На всій ділянці посіяний спортивний газон Рослини: 5 блакитних ялин ( вік 6-10 років), 2 канадські ялини, 3 ялиці, 42 кущі дорослого самшиту, 38 смарагдових туй (5-10 років), 4 ялівцеві туї, кущі лаванди, 47 кущів чайно-гібридних, напівплетистих, і міні-троянд, 10 кущів магонії падуболістної, 2 модрини (9 років), сакура (7 років), японська верба (10 років), 5 дерев глоду (10 років), 7 кущів гортензій, 21 фруктове плодоносне дерево (черешні, абрикоси, груші, яблуні, волоський горіх, обліпиха) 6-8 років, малинник, грядочки під зелень. Різноманітність інших декоративних дерев, чагарників та квітів. Перед ділянкою, від проїжджої частини – велика зелена зона 8м×20м. Чекаэмо Вас на офісі за адресою: проспект Миру, 151 "Центр нерухомості та консалтингу"

Киенка

ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ! Продається шикарний, прекрасний, затишний, великий будинок, з усіма комунікаціями (для житла/бізнесу), передмістя з с.Іванівка, Чернігівського р-ну, Чернігівської області. Це готовий бізнес, де діє: готельно-ресторанний комплекс, ідеально підходить під дитячий табір, під хостел. Траса міжнародного призначення Е95: Київ-Чернігів (від Чернігова 15 км., від Києва-115 км). Перспективне місце для залучення туристичного потоку, особливо в літньо-осінній сезон. Готельно-ресторанний комплекс складається з 2-поверхової будівлі самого комплексу, великої парковки, що охороняється, невеликого робочого магазину (виходить на трасу) і закритої території з двома заїздами (з траси і з двору). Заклад має успіх не лише у жителів Чернігова та Києва, але відомий і сподобався туристам. Остання реконструкція та оновлення інтерєру у 2015 році. Загальна площа будівлі - 703,4 м², на першому поверсі три основні зали ресторану (два банкетні), простора площа 88,0 м² для проведення урочистостей, весіль, корпоративів і т.д., два приміщення для кухні (все необхідне обладнання та посуд залишаються ), літній майданчик - 20 м², підсобні приміщення, включаючи льох і сарай, своя свердловина (вода), підстанція (трифазна система електропостачання) та котельня (три котли), пожежна сигналізація, кондиціювання. На другому поверсі будівлі 8 просторих номерів із ремонтом. Вигідне розташування, дуже зручний заїзд з траси, стоянка розрахована на паркування понад 10 авто всередині комплексу і стільки ж зовні. Заклад працює без вихідних та цілодобово, територія чудово висвітлюється у нічний час доби. Поруч розташований фруктовий сад (1 Га), який також можна взяти в довгострокову оренду. Продаж здійснюється разом з товарним, газовим, технічним обладнанням, меблів і т.п. Чекаємо Вас у нашому офісі за адресою: проспект Миру 151 "Центр нерухомості та консалтингу"

Іванівка, 1

Доглянутий будинок з усіма зручностями та у гарному стані в селі Красне, Чернігівський район. 25км від Чернігова. Траса Чернігів-Киів. До Київа 100 км. Загальна площа 170 м2. Перший поверх 85м2. Земельна ділянка 25сот +25 сот.поряд ділянка з старим будинком. Будинок зроблений з гарного бруса і обкладений селікатною цеглою на два поверхи . На першому поверсі знаходяться санвузол, веранда , кухня і три кімнати одна з яких прохідна . Земельна ділянка в гарному доглянутому стані. Багато сортових дерев, квітів та іншої екзотичноі флори. Є гараж, сарай, літня кухня, льох, баня. Телефонуйте зараз і записуйтесь на перегляд! Подробиці по телефону. ТЕЛЕФОНУЙТЕ прямо зараз, записуйтесь на перегляд! З повагою компанія: АН EXPRESS REALTY. ‼️Запрошуємо власників до вигідної співпраці!‼️

можливий продаж по єОселя
Шевченка

Хочете купити чудовий будинок в ЕКО-МІСЦІ? Добротний будинок в с. Прохорів, Дніпровське -у мальовничій ЕКО-місцевості з гарним ПОТЕНЦІАЛОМ! Поряд бази відпочинку, р. Дніпро, р. Старик, ліс. Для поціновувачів РИБОЛОВЛІ - саме те! Відмінний стан та РЕМОНТ- заходь та живи! Є меблі, техніка. Все для Вашого комфорту! Тепла підлога, камін. 2 кімнати та кухня-студія. Є тераса для зустрічей неймовірної краси світанків з чашечкою запашної кави. У дворі - зона барбекю для відпочинку в колі родини та друзів. Якісна побудова - брус, цегла, нова проводка. Зроблено утеплення. Лічильники. Земля приватизована 25 сот + 37 сот із ВЛАСНИМ ВИХОДОМ до річки! (є можливість придбання окремо) Розглянемо ОБМІН на будинок/квартиру в Чернігові або Києві. Мрієте про власний ЕКО-будинок для відпочинку, а може й постійного проживання? Телефонуйте - відповімо на питання та із задоволенням покажемо будинок.

Лугова

Эксклюзивное предложение!!! Продам новый дом в с. Новый Белоус ( 5 км от города ), с шикарным краеведом на природу. Дом построен из современных материалов с соблюдением всех норм. Общая площадь 140 м2 из которых: три раздельные комнаты, зал, кухня, котельная, два санузла, хол-коридор. Продаётся со всей мебелью и техникой для комфортного проживания. Участок 10 соток, по периметру огражден бетонным заборов. Электричество- 25 кВт , две ямы с переливом, свой колодец, автономное водяное отопление ( электрический котел), также заложена гильза для твердотопливного котла. Отличный вариант для большой, дружной семьи и ценителей природы. Красоту не описать словами. Лучше прийти и увидеть в живую. Расстояния от дома до города 5 км, до Hollywood - 10 км. Документы готовы к продаже. Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все ваши вопросы.

Зеленая, 4

Продам чудовий 2-х кімнатний будинок 55м² з просторою кухнею-терасою в прекрасному районі Новий Білоус по вулиці Зелена, недалеко від житлових масивів (р-н Масани) Вдале планування, яке дозволяє раціонально використовувати простір. Світла кухня - 11м², житлова площа - 28м², суміщений санвузол, 1 тераса. Зроблено євроремонт із використанням якісних матеріалів. Кожна кімната оснащена всіма потрібними якісними меблями, які залишаються при продажі! Робили все для себе, продумана кожна дрібниця. Вбудована кухня з технікою та фурнітурою, міжкімнатні двері із натурального дерева. ЗАХОДИ І ЖИВИ! Затишний дім. На території будинку - готова лазня, склад з колодами, гараж (є місце для автомобіля). Земля рівна, приватизована, доглянута ділянка 10 соток, молодий сад, централізована вода + колодязь. Недалеко від будинку (хвилин 10 їзди) - магазини, супермаркети, салон краси, аптека, банки тощо, поряд школа та дитячі садки. ВІДМІННА ПРОПОЗИЦІЯ! ВСІ ДОКУМЕНТИ В НОРМІ – проблем з оформленням не буде!

Зелена, 5

Продам 3-х кімнатний будинок площею 62,30м² неподалік від міста Чернігів, с.Боромики (20 км від міста) Стан жилий, ідеально підходить для індивідуального ремонту. На території будинку є свій чудовий сад та город. Земля рівна, доглянута ділянка 12 сотки (приватизована) Газ, світло - підключені, вода - своя свердловина. 2 господарчі приміщення. Поруч (200 м від будинку) чудовий берег річки Десна та ліс, ІДЕАЛЬНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОЖИВАННЯ ТА ВІДПОЧИНКУ! Недалеко від будинку (хвилин 15-20 пішки) - магазин ВІДМІННА ПРОПОЗИЦІЯ! ВСІ ДОКУМЕНТИ В НОРМІ – проблем з оформленням НЕ БУДЕ! Підготовка, консультація та повноцінний супровід клієнта – гарантовано! Чекаємо на Ваш дзвінок, організуємо показ та надамо усі відповіді на запитання!

Дачная, 8

Бюджетна пропозиція ! Заходь- живи! Облаштовуй особистий простір ! -Під житло в географічних межах міста! -Як дача для відпочинку! -Для ведення бізнесу! Пропонується на продаж частина будинку в Трисвятській Слободі. ( документально - окрема одиниця) . Постійне міське сполучення - автобус № 33, маршрутка № 135, два кілометри від кільця в районі " Хімволокно". Від зупинки " Бетонка"- 5 хвилин пішки. Приватизована земельна ділянка 11 соток. Загальна площа по першому поверху 66м2. На мансардному поверсі - 55 м2 , потребують подальшого удосконалення. Проведено три фази 380 В, своя свердловина , централізоване селищне водопостачання ( договір з КП Киїнське.) Встановлені лічильники і насосна станція. Каналізація- септик. Газорозподільча мережа проходить по вулиці .Повністю розведена система під автономне опалення, встановлені радіатори. Опалення - пічка-стінка. Будинок утеплений, з новим дахом і металопластиковими вікнами, роздільний санвузол. Відокремлено котельню, облаштована дуже гарна майстерня ( при бажанні можна переобладнати в житлову кімнату) Новому власнику залишаються меблі,пральна машинка, варочна панель. Пропоную перегляд , відповім на ваші питання . Ірина АН КварталСiti

Дачна, 13

Продам цегляний будинок 80 м2 та приватизовану земельну ділянку 25 соток в с. Киїнка Чернігівського району

можливий продаж по єОселя
Шевченко, 38

Продається добротный 2– х прверховий будинок в гарному тазручному місці поруч зі школою в Старому Білорусі. Поруч зупинка, асфальтний під’їзд, гарна ділянка з молодими деревами і кущами. В будинку 2 системи опалення- на газу та твердому паливі. Нещодавно виконаний косметичний ремонт. Можливий продаж з меблями і техникою. Крім будинку є капитальий гараж і цегляне 2-х поверхове приміщення. Торг присутній, але на місці. Ділянка приватизирована. Деталі по телефону абу при зустрічі. Попередній запис на показ.

Словянська, 24

Продам дом с. Рыжики, 20 км от г.Чернигова, отличное состояние, металлопластиковые окна, два котла (двухконтурный и газ печной), печь, лежанка, батареи коррадо, высокий фундамент, есть возможность провести удобства, подвал, колодец. Все подробности по телефону 0631413175 Светлана

Рижики

Продаж будинку у с. Шестовиця, по вул. Деснянській( недалеко від траси) Рік забудови 2019. Ділянка 26соток+ 9 соток поруч, по периметру огороджена бетонним забором. Будинок сучасний , затишний, комфортний для проживання, автономний: своя скважина, вигрібна яма, 220кВт, бойлер, твердотопливний котел. загальна площа 100,7м2. Кухня-студія 40,7м2, 3 кімнати: 11,4м2;11,1м2; 9,3м2. Санвузол сумісний 5,9м2. Холл15,7м2, котельня 6,6м2. Є можливість облаштувати другий поверх ,є гарні сходи з сосни,зараз використовується однією площею під літню велику кімнату з виходом на шикарну терасу, кімната оббита вагонкою. Будинок з Газоблоку, утеплений 15 см вата мінеральна. Стіни в будинку -під покраску, усі вікна металопластикові, рехао, двері дерево у шпоні. Підлога :студія ,коридор , санвузол (тепла підлога)-у кафелі. До річки від будинку 1км, є два озера неподалік для відпочинку. Земля обробляється: Малина, полуниця, яблука, сливи, персики, черешні, абрикоси. Виноград, кізіл, рози 50 кустів, Лілії, кани. З задоволенням організуємо показ: 0689722002 Інна Миколаївна.

Деснянська

Продам дом в с. Олишевка, хорошее состояние, газ и вода в доме, есть душевая и все коммуникации, 2 скважины, печка, 34 сотки Приват.земли, плодовые кустарники и деревья, погреб и другие хоз.постройки.

Олишівка

Продам 2-х этажную дачу в с.о. Лесная, в Полуботках, в 5-ти км от города Чернигова. Общая площадь летнего домика 20 м2, комната, кухня. Состояние жилое, есть свет и скважина, а также погреб. Земельного участка 5 соток ( приватизированы). До остановки транспорта 1,5 км. Звоните, с удовольствием организую показ и отвечу на все Ваши вопросы.

с.о. Лесная, 10

Эксклюзивное предложение! Продам Дом со всеми коммуникациями, газ (новый, двухконтурный котел), электричество, вода (скважина). Находится в с.Киселевка, 8 км от г.Чернигов. Участок 25 соток (приватизирован). Капитальный, кирпичный дом, фасад утеплен пенопластом (что позволяет экономить потребление газа в отопительный сезон). Общая площадь 170м2, жилая 87м2. 1-ый этаж : кухня, гостинная с камином, санузел, сауна, гараж. 2-ой этаж : 4 спальни и большая лоджия с шикарным видом. На участке хоз постройки, отдельный погреб, качеля. Очень красивое и живописное место, до р.Десна всего 2 км. Каждое утро вы будите просыпаться в замечательной атмосфере и получать заряд позитивных эмоций на целый день. До остановки общественного транспорта 1.5 км. Более подробная информация по телефону. Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все Ваши вопросы.

Лугова, 39

вся земля знаходиться біля будинку

Урожайна, 22

Продам дачу придатну для постійного проживання в передмісті Чернігова - престижне садове товариство "Пілот" . -Приватизована ділянка 7 соток, межує з сосновим лісом , обробляється , огороджена , з заїздом для автомобіля . -Є сезонний централізований полив і електрика (в стані ремонтних робіт). До споруди прибудований вмісткий сарай. - Двоповерховий будинок знаходиться в хорошому житловому стані . -На першому поверсі простора кухня з функціональною грубою і кімната. - Другий поверх - спальня і підсобне приміщення. - Садове товариство активно забудовується . Гарне транспортне сполучення з містом - 15 хвилин маршруткою. ( напрямок- Якубівка.) - Новому власнику залишаються всі меблі , газова плита з балоном , холодильник. Запрошую на перегляд. Відповім на всі ваші питання .

Березова, 25

Пропонується на продаж будинок в с. Кархівка - 20-25 хвилин від міста по асфальтованій дорозі . Зручне транспортне сполучення з містом. - Велика приватизована ділянка 25 соток плюс додаткова 20 соток - вся земля знаходиться біля будинку. -Дуже привабливе ророзташування - центр села, 100 м до зупинки. Є вся необхідна селищна інфраструктура- магазини, школа , фельдшерський пункт. - Цегляна споруда 83 м2 , в житловому стані , вміщує котельню ( твердопаливний котел) , передпокій , простору вітальню з величезною піччю, дві спальні з грубкою , сіни з підвалом і веранду. Неподалік - колодязь зі смачною водою. - Додатково відповім на ваші питання. Перегляд в зручний для вас час.

вул.Дружби, 74

Продам дачу , придатну для постійного проживання в садовому товаристві " Квітневе"- від міста до десяти хвилин машиною (перед поворотом на Халявин). Недалеко від дачного масиву - ліс і невелике озерце . Зручне сполучення по асфальтованій дорозі, постійно курсують маршрутки . -Міцний , утеплений будинок опалюється функціональною грубою . Зроблений свіжий ремонт з якісних екологічних матеріалів. Перший поверх- кухня з виходом в підвал і кімната . Другий - простора кімната. Устаткована зручна лісниця. -Велика ділянка має заїзд для автомобіля з двох вулиць, огороджена і розмежована. Висаджені молоді дерева .На території є альтанка ,підсобне приміщення з туалетом, літній душ. Розведений централізований полив плюс особиста свердловина. -Пропозиція зацікавить тих , хто не готовий витрачати свій час на довгосторокові ремонтні роботи, а хоче вже зараз зустрічати літо в найближчому передмісті. Будинок і п`ять соток під ним- приватизовані. Ще п`ять соток - переоформлення в садовому товаристві. Пропоную пергляд, відповім на ваші питання. АН КварталCity Ірина.

Листопадова, 36

Мрієте про власний котедж на лоні природи? Продаж прекрасного маєтку з виходом до р.Свишень та видом на ЛІС! Особливості: 2 тераси з шикарним видом! Власний пірс! Будинок - НОВОБУДОВА, з новим якісним ремонтом! Ніхто не проживав! 5 кімнат, 2 санвузли, комірки та гардеробні! Все для Вашого комфорту! Індивідуальне газове опалення, Тепла підлога, 3 фази світла, каналізація! 20 сот приватизованої землі! У дворі - ландшафтний дизайн, мангал-зона. Є гараж та підсобні приміщення! Локація: с. Унучки, 23 км від Чернігова, 20 хв на авто від центра міста. Хочете купити маєток для відпочинку, а може й постійного проживання? Телефонуйте - відповімо на питання та із задоволенням покажемо будинок. МРІЇ ЗДІЙСНЯТЬСЯ!

можливий продаж по єОселя
Зарічна, 15А

Хочете купити частину будинку у передмісті Чернігова? У продажі затишна 3-кімнатна частина будинку в с. Киселівка, 13 км від Чернігова. ОКРЕМИЙ ВХІД! Планування: 3 кімнати площами 13, 8, 11 кв.м. Затишна велика кухня 12 кв.м. Добудований передпокій. Роздільний санвузол. Є кладова. Є бойлер. ІНДИВІДУАЛЬНЕ газове опалення! Є світло. Вода та каналізація - централізовані. Стоять лічильники на все. Матеріал побудови будинку -цегла. На території будинку є 3 сот землі. Є місце для авто, навіс. Порядні сусіди. У населеному пункті гарна природа, ліс, річка. До зупинки 3 хв ходи, транспорт -кожні 20 хв. Поряд магазини. За 10 хв -школа та дитсадок. Розглянемо ОБМІН на квартиру в Чернігові! Хочете мати заміський будинок та жити на лоні природи? Телефонуйте - відповімо на питання та із задоволенням покажемо будинок.

Заводська
1 - 24 з 309 результатів

Популярні запити