Будинок 2014 Келеберда Черкаська область. Чудове місце, 150 метрів від берега Дніпра, сосновий ліс, земля 12+2,3 сотки, 7122082300:01:001:1725. 152/47,7/46,2 поверхи, цегла, з/б перекриття, стіни і стеля утеплені 100 мм,h-3,1 метра, композитна металочерепиця, вікна Bikareff, готовий для проживання, кухня, сантехніка, шафи-купе, меблі, сантехніка,плитка/ ламінат,тепла підлога, с/в на обох поверхах,3 спальні 19,5/17,9/10,3, камінний зал- столова-кухня 46, гараж 24, двір «старе місто», бесідка, огорожа Газ, електроенергія, вода х/г, каналізація автономна, Інтернет, ТВ антена, опалення газовий та окремо твердопаливний

власник
набережна, 74

Собственник !!! Полностью жилое состояние Продается с мебелью и бытовой техникой Полная автономия. Стены - Ракушняк, Красный кирпич. Между ракушняком и кирпичем - Минеральная вата 5см. Дом очень теплый. Потребление газа в год 1800 куба 3 фазы по 32 А каждая. Гараж с ямой шириной 90 см. подходит для кузовного ремонта.

власник
можливий продаж по єОселя
нова, 27

Будинок, розташований в м. Канів, Черкаська область. Площа земельної ділянки 9 соток (город і є паркомісце перед гаражом). Загальна площа житла становить 150 квадратних метрів. 2 поверхи: 1й поверх: вітальня, санвузол, кухня, столова і гараж. 2й: 4 кімнати і санвузол. Будинок оснащений усіма необхідними зручностями. Для опалення використовується як газове, так і електричне опалення, центральне водопостачання + є власна скважина (30м). Додатково, наявне супутникове та цифрове телебачення, кабельний інтернет. По всім додатковим питанням звертатись за телефоном - 0672598573 Віра

власник
берестовецький яр
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в м. Звенигородка (в 15 хв пішки від будівлі міської ради): - чотири житлові кімнати (високі стелі) - кухня - веранда - санвузол - погріб - опалення газове (двохконтурний котел) - вода зі скважини - літня кухня - гараж - два сараї - город Будинок продається з меблями і технікою, що є на фото.

власник
Звенигородська, 51A

Продається будинок, знаходиться на центральній вулиці селища.

власник
можливий продаж по єОселя
соборна

Дача в місті Черкаси біля вулиці Чайковського, кооператив Машинобудівник 82 На території 6 соток розташований будинок із шлако блоку 1 кімната з горищем та погрібом сухий та глибокий. Отоплення пічне. Евровікна. На території знаходяться різні фруктові дерева (яблоня, вишня,алича,абрикоса,груша.) та кущі. Територія огороджена сіткою рабиця.

власник
Продам міську дачу, по вул. Чайковського (Сади)

Продается дачный участок в сад общ Машиностроитель 82 по ул Чайковского в г Черкассы Земельный участок 6 соток Домик из шлакоблока 1 комната 13 кв м большой погреб печь На участке есть электричество заезд для машин вода в 50м от участка

власник
Продам дачу в г Черкассы по ул Чайковского

Продається будинок 58 м2 (2-х поверховий, цегляний, з балконом, потребує ремонту) з земельною ділянкою 0,0263 га в м. Черкаси по вул. Верхня Горова (р-н Дружби Народів, центр) з усіма підведеними комунікаціями, з видом на Митницю (вул. Гагаріна, Гранд Маркет). Є можливість розширення за рахунок сусідньої ділянки. Домоволодіння розташоване в зручному для проживання місці (поруч – зупинка, ПК „Дружба Народів”, до 1км: Будинок Торгівлі, Центральний ринок, Дніпро, школа, дитсадок). Ділянка хоч у самому центрі міста, проте жодна багатоповерхівка не заглядає у двір, а місце тихе та спокійне. Ділянка та будинок приватизовані, всі документи в повному порядку. 44 000 $ Вартість будинку дешевше ніж квартира від забудовника аналогічної площі, хоча ремонт потрібно робити у обох випадках. Проте Вам не будуть заважати шумні сусіди чи їх тварини, як у будь-якій квартирі. Ділянка дозволяє передбачити добудову або новий окремий будинок більшої площі. Тут Ви можете впровадити Вашу енергонезалежність, розгорнувши сонячні панелі на даху будинку чи на ділянці, використовувати генератор, змонтувати геотермальне опалення.

власник
Продається будинок у центрі Черкас, ділянка приватизована (В.Горова)

Площа Загальна/ Житлова 145,5 квм / 83,7 квм Площа землі 0,06 га Івана Франка, район Казбет Документи готові до продажу 1 власник. Центральне водопостачання. Заїзд 2,05м Інфраструктура: НП, школи, садок, магазини. За додатковою інформацією телефонуйте.

власник
Продаж будинку

Ціну знижено ! Продам половину будинку м. Черкаси Вул Садова. Три кімнати,кухня, коридор ванна/туалет в будинку. Всі кімнати з вікнами, дуже світлий і теплий будинок. Вода, газ, світло,каналізація(вигрібну яма). Загальна площа участку 2.6 г. На подвірї є зараз з погрібом. Є підїзд.

власник
Продам половину будинку

Продаётся дом р-он ул.Можайского - Добровольчих батальонів. Отличный тихий район , 10 мин пешком до парка 50 летия . Дом для большой семьи площадью 86 м, 4 комнаты , прихожая , коридор , кухня, санузел, погреб. Участок прямоуг. 6,15 соток . В данный момент , в доме делается ремонт 2 комнат, санузла , кухни и тамбура, меняются окна , устанавливаются новые радиаторы. Заменены полностью трубы водоснабжения на полипропиленовые , трубы канализации на пластик., полностью отбивается старая штукатурка до основания. В доме газ. колонка, котёл отопления 2 года( еще на гарантии) , отличный напор воды , дом подключен к центр. канализации ( никаких ям ) дом на высоте от земли 0,6 метров. Можно на 2 хозяина, по обе стороны дома можно сделать заезд. Дом не дерев. , а хороший качеств. шлакоблочный кубик ( гост ссср) , перегородки между комнатами из красного кирпича . Высота потолков в комнатах 3,05 м, толщина стен 40см , участок ровный , плодородная земля, деревья . Дом продается до конца сентября. Потом хозяева будут делать капремонт и жить сами. Свет не выключают !

власник
Продаётся дом ул.Можайского-Добровольчих батальонів !

Будинок 75м2, ділянка 6 соток, у затишному асфальтованому провулку Парковий. Поруч вул.Чорновола (150м), зупинка громадського транспорту. В пішій досяжності Кривалівський ринок, популярні супермаркети, дві школи (N20, 24) перукарня, кафе, СТО. Земельна ділянка прямокутної форми 19 х 34 м. Заведені централізовані комунікації: світло, газ, вода. На ділянці знаходяться наступні будівлі: - старий будинок під знесення або капітальну реконструкцію. Деревяний, обкладений червоною цеглою, загальною площею 75кв.м, 4 кімнати. - флігель (времянка) зі шлакоблоку, в жилому стані, 2 кімнати і кухня; - майстерня, задовільний стан; - альтанка. Сад з фруктовими деревами і декоративними рослинами.

власник
Будинок м.Черкаси, Кривалівській район

Пропонуємо комфортні таунхауси за адекватні гроші в мікрорайоні Можайка. На перехресті вулиці Степана Бандери та перевулку Княгині Ольги (колишні вул. Можайського та перевулок Можайського) Таунхаси мають свайний фундамент глибиною 4.5м. Побудований з червоної мліївської цегли. Товщина стін 380мм, між секціями також повноцінна стіна товщиною 380мм. Стіни утеплені 10 см німецьким пінопластом, фундамент утеплений пінополістиролом. Перекриття залізобетонні плити, в кожному тауні свої перекриття для кращої шумо- та віброізоляції. Дах утеплений 250мм мінеральною ватою. Сам дах з металочерепиці. Встановлені якісні німецькі склопластикові вікна та дорогі вхідні двері. В будинок заведені вода та світло. Підєднані до центральної системи каналізації. В самому будинку зроблена розводка каналізації. Є можливість підєднати газ. Будинок побудований таким чином, що можна легко встановлювати сонячні панелі не заважаючи сусідам. В кожного будинку є свої два парковочні місця та клумба перед будинком. Також є затишні задні двори від 16м² до 80 м². Чудове місцерозташування. До центру 15 хв пішки або 5 хв на авто, до парку Сосновий бір 2 хв, до Дніпра 10 хв. Можливе безвідсоткове відтермінування по оплаті. Будинок вже зданий в експлуатацію і зараз на фінальній стадії будівництва. Роботи будуть завершені до кінця липня місяця. Для військових, для членів їх родин, для родин полеглих воїнів суттєва знижка!

власник
Продаж таунхаусів

Продаж від забудовника Таун хаусів, 118 метрів квадратних площею, побутовий газ (котел) двоперховий з можливістю перепланування деяких кімнат, два санвузли, гардеробна, можливо встановлення каміну та розводкою на другий поверх для отоплення. 25 кВт на будинок. Використані якісні будівельні матеріали. Стіни - з керамічної червоної енергозберігаючої цегли, утеплені мініральною ватою, дах - металочерепиця, перекриття залізобетонне. Земельна ділянка площею 1,6 соток відразу оформляється як Ваша приватна власність, з окремим кадастровим номером, без додаткових витрат! Соснівка, межує з лісом природно-заповідного фонду, магазин Лісовий 100 метрів, Дніпро 300 метрів, зупинка, лікарня, ресторан, аптека. Земля приватизована. Вода, центральна каналізація. Без посередників та рієлторів! Ціна 800$ м/кв Діє розстрочка з укладанням договору! Офіс бульвар Щевченка 150 07******17

власник
Продаж таун-хаусів в росрочку від забудовника

Продам 1/3 будинку пров. Раїси Кириченко- вул. Можайського, який потребує ремонту, вхід окремий, в сусідів вхід з протилежної вулиці, є можливість побудувати новий будинок, ділянка 3 сотки, всі питання за телефоном

власник
Продам приватний будинок

Продается таунхаус, ул. Рябоконя. , 62 м. кв. 2 этажа по 30 м. После строителей. Перестенки, лестница на второй этаж, электрокотел. Я собственник.

власник
Продается таунхаус

Продажа нового цегляного будинку ! Один окремий будинок 100 м.кв. На першому поверсі : кухня -студія з виходом на террасу, кімната і санвузол. На другому поверсі: площа під втілення індивідуального планування з виходом на балкон, санвузол. Будинок побудований з червоної цегли, утеплений пінопластом 100мм. Дах металочерепиця, утеплений мінватою 200мм. У КОЖНОГО СВОЇ КОМУНІКАЦІЇ (газ, центральна каналізація та інше в БУДИНКУ Є) Зроблена тепла підлога, у кожного встановлено двухконтурний газовий котел. БУФЕРНА ЗОНА !! Та дуже гарна та розвинута інфраструктура !!! — МОЖЛИВИЙ ПРОДАЖ ПО ПРОГРАМІ «€-Оселя» — ЦІНА ВКАЗАНА ЗА ОДНУ ЧАСТИНУ !!! — Можливий Обмін на іншу Нерухомість або Авто з доплатою. ВСІ Питания ТА ЗАПРОПОНУВАННЯ ПО ТЕЛЕФОНУ !!!

власник
Продам Новий Таунхаус в рн/700-річчя

Продам затишний двоповерховий будинок, розташований неподалік від центру міста. Будинок утеплений, площ 71.1 м. кв. В спальній кімнаті тепла підлога, на другому поверсі простора кімната з кондиціонером. Земельна ділянка 2.7 сотки, правильної форми, приватизована. Проведено 380 в. Центральне водопостачання та водовідведення. Є гараж та невеличка комора. Сад з фруктовими деревами та тераса для відпочинку. Поруч магазин, аптека, садочок та школа. Продаж від власника.

власник
Продам будинок район Пастерівська-Надпільна

Продається 1/2 будинку, площею 50 м2, дві кімнати, кухня, санвузол, вікна склопакети (частково), центральне водопостачання і каналізація, двох контурний котел (вода і опалення), на території є сарай і времянка з пічкою (пічне опалення), земельна ділянка 0,028 га, приватизований, гарне місцерозташування, близько магазини, зупинка громадського транспорту. Дзвоніть, пишіть, без ріелторів 06******21 07******83

власник
1/2 Будинку район оптового ринку на Пастерівській

Продаж будинку, район « вантажної митниці» вул. Бидгощська та Зелена. Загальна площа 115 м.кв. Земельна ділянка 4 сот. Приватизована. Фундамент:стрічковий, Стіни : газоблок. Утеплення стелі: мінвата 200 мм. Утеплення стін : пінопласт 100 мм утеплена отмостка Перекриття з/б пліти. Висота стелі 2,8 м, другий поверх 2,6 Двокамерні склопакети+ енергозберігаюче покриття. Комунікації: світло двотарифний лічильник ( 12к.вт.) , скважина 33 метри та септік. Показ вже готового будинку

власник
Продам будинок 115 м.кв.

Продається будинок в м. Звенигородка Черкаської обл., район 5-ї школи, недалеко від центра та ринку. Будинок побудований на земельній ділянці 0.10 Га в 1994 році, матеріал стін –цегла. Загальна площа-65.5 м кв., житлова – 53 кв.м . без удобств, опалення пічне. Земельна ділянка приватизована, є фруктові дерева.

власник
Продається будинок в м. Звенигородка

Продам будинок в місті Корсунь-Шеченківський вулиця Чапаєва (Правобережна) 184 (центральна асфальтована вулиця міста). Ідеально підійде для дачі та відпочинку на природі а також для проживання . В будинку є газове опалення (конвектор) у дворі скважина, заведена електрика. Розташований на земельній ділянці площею 15 соток. (5 соток будинок із садом, 10 соток город). Від будинку до річки Рось 80 метрів (РЕАЛЬНИХ).

власник
Продам будинок в місті Корсунь-Шевченківський

Не здаю. Продам, глинобитный дом площадью 32.2 кв. метра, жилая- 17,1 кв. метра….Общая площадь участка- 12,7 сот (огород- 10,4 сот). Газа нет, но на улице проведен, проходит сразу же возле участка. Туалет на улице. Вода во дворе ( кран). Во дворе есть погреб, 2 сарая. Все приватизировано !!!. До Ж.Д. вокзала, автобусной остановки и магазинов- 3 минуты ходьбы.

власник
Продам дом Корсунь-Шевченковский

Продам дом 2019 года постройки, на Причале 2 . С выходом на канал. Общая площадь дома 75 кв.м. Стены дома газоблоки, с наружи утеплен. Внутри дом обшит Еко вагонкой Сосна. К дому подведена скважина, установлены фильтра. Установлен септик.Подключён интернет. В доме три комнаты,кухня, ванная, туалет. Установлен инверторный кондиционер. Вся мебель остаётся в доме. Возле дома огромная летняя веранда. Также на территории участка есть кладовая.

власник
Продам дом у воды на Причале 2
1 - 24 з 1 235 результатів

Популярні запити